על הופעה אינטימית של יהלי...

Rain Star

New member
על הופעה אינטימית של יהלי...../images/Emo41.gif

על הופעה אינטימית של יהלי, שחר, ועוד כמה שטויות... מתוך פינגווין. "פחות מחודש מתום סיבוב ההופעות של מוניקה סקס, ייצא סולן הלהקה, יהלי סובול, במופע אינטימי בליווי אורן לוטנברג (זקני צפת, ברי סחרוף, הבליינים). המופע יכלול שירים מאלבום הסולו שלו, "סוס", שירים של מוניקה סקס, וגם שירים חדשים, ככל הנראה בדרך לאלבום סולו נוסף. ההופעה הראשונה תתקיים ביום רביעי, ה - 17.9, בפאב סינדרום בירושלים. מתופף הלהקה, שחר אבן-צור, הוציא בשבוע שעבר את אלבום הסולו הראשון שלו, "עירומים". הופעותיו הקרובות יתקיימו ביום שישי, ה - 5.9, במועדון הפטיפון בת"א, וביום רביעי, ה - 10.9, במועדון הבארבי בכפר-סבא"

Just Adi

New member
בכפ"ס?! יש../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif*מאושרת*../images/Emo80.gif

אפרתוש את באה איתי?

fushi e

New member
בוודאי בוודאי../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

אנשים בואו!

DrKasperrrr

New member
אני אבוא. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני מתחיל לאהוב את כפר סבא בא לי גם ללכת לפיינט בול שם, בא לכם לקפוץ?

Rain Star

New member
אבל הבארבי בכפ"ס הוא בלעעעעע../images/Emo41.gif

איכס! הסאונד כל כך גרוע!! זה היה כל כך מאכזב להיות שם! פשוט רע!

RedCharlie

New member
איזה בולשיט הסאונד בכפ"ס נהדר

בת"א בגלל שהמקום יותר דחוס הסאונד הרבה יותר דחוס מגעיל ומסריח הבארבי בכפ"ס זה פשוט גן-עדן לעומת ת"א

Rain Star

New member
בתור אחד שהיה בכפר סבא

לפני ששמו את המערכת מיזוג, אין לי זכרונות יפים מדי ובקשר לסאונד, זה לא טענה רק שלי, גם הנגנים שניגנו שם התלוננו שזה לא נשמע טוב, אני אישית שמעתי כמה מהם, ונכון, כפר סבא יותר גדול יותר גדול זה לא תמיד יותר טוב

fushi e

New member
לא נורא תבואו,למען שחר:)../images/Emo95.gif

זיו'ששש איזה כיף שאתה בא!!

אם יהיה לי ת'דיסק עד אז... ../images/Emo110.gif

ואני אמצא אנשים שיש להם כח להסחב איתי עד כפ"ס (
) אז אני אבואאאא

DrKasperrrr

New member
well..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

כנראה שהתבלבלתי אני הבנתי שאתם מדברים על ההופעה של יהלי שכתובה פה למעלה Anyway..אני לא מכיר שירים של שחר בכלל ככה ש..נראה

חחח... ואללה.. ../images/Emo110.gif

אבל בטח עד אז תהיה כבר המשכורת (שמאחרת בשבועיים כוס אמק)... מקס' נבקש ממנה, וחברים - תמיד יש את מי לסנג'ר! חחח סתאאאם, תמיד יהיה מישהו שיוכל לבוא איתי... נראה נראה אבל זאת לא הבעיה.. הבעיה שאנלא מכירה שירים שלו.

fushi e

New member
נו אני שוב אומרת,אמא:)../images/Emo95.gif

איזה כיף הייתי בטוחה שעכשיו אני יהיה חסרת הופעות בחיי:) אבל יש גם של יהלי לבד וגם של שחר !!! וגם פיטר מוציא דיסק,לא? נקווה:) אבל בכל זאת אין כמו כולם ביחד:(

DrKasperrrr

New member
ההופעה של יהלי ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

המופע יכלול שירים מאלבום הסולו שלו, "סוס", שירים של מוניקה סקס, וגם שירים חדשים, ככל הנראה בדרך לאלבום סולו נוסף. זה הולך להיות משו מאוד מאוד טוב. anyway..אם אני אקנה את הדיסק ואשמע את השירים אז i guess שאני אבוא. ודנה, לא היית צריכה להגיד את זה פה:] אבל חפיף את יכולה למצוא אנשים אחרים ללכת איתם

מה לא הייתי צריכה להגיד פה? ../images/Emo110.gif

אם שנינו נלך לאותה הופעה ברור שנלך יחד אבל אם לא.. חוצמזה שתמיד טוב להביא מלא אנשיםםםם נביא את אלמוג הוא יעשה בלאגניםםםםם

fushi e

New member
אתה גר בירושלים../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

מה אתה מתלונן?!

למעלה