על הזיות מפחידות בווילד

Cheetah

New member
על הזיות מפחידות בווילד

אתם אולי תראו/תרגישו/תשמעו משהו באחד השלבים בווילד שאתם עדיין מודעים למציאות והסביבה, לדעתי 95% מההזיות האלה הם יצירי חלומות לגיטימיים. כלומר אם הייתם מסתכלים עליהם בצורה אובייקטיבית הם לא דברים מפחידים בשל עצמם. אבל אתם לא יכולים להסתכל עליהם בצורה אובייקטיבית, אתם תראו אותם כדברים שנראים אמיתיים לגמרי שפלשו למציאות שלכם, אבל אם אתם מודעים אתם תדעו שהם לא שייכים למציאות אבל הם בכל זאת שם, לדעתי הסיטאוציה הזאת היא הגורמת לפחד בדרך כלל. לדעתי לא תוכלו להתייחס אליהם בצורה אובייקטיבית, אחד כי אתם מודעים למציאות, שתיים כי אתם גרמתם להם להופיע(נניח שזה באמת ככה). לדעתי צריך לנסות להגיב להם, לנסות למצוא רגשות שמתאימים לסיטואציה שאתם נמצאים בה, כל רגש שאתם יכולים לשלוט בו כי אחרת יש סיכוי שתרגישו משהו שאתם לא יכולים לשלוט בו - פחד. תנסו להשתחרר להשתמש ברגשות ובסימפטיה כדי להימנע מפחד, להירגע להמשיך עם הווילד. כמובן שעדיין סיוט זה סיוט אם יש משהו שמפחיד אותכם ומעסיק את המוח שלכם אז אולי תפגשו אותו, זה ה5% הנשארים של דברים שמפחידים בשל עצמם. לדוגמא, קרה לי שהרגשתי את סבא שלי מנשק אותי במצח, הרגשתי פחד מתחיל לעלות למרות שאין סיבה לזה, מדובר כאן רק בזכרון של סבא שלי שכנראה מעסיק אותי, אז אני השתמשתי ברגש יותר מתאים - מבוכה, סביר שזה היה מה שהייתי מרגיש אם זה היה קורה במציאות וזה החליף את הפחד, כשנרגעתי יכלתי להמשיך ולשקוע בשלווה. לחילופין אפשר לנסות לעשות אינטראקציה של ממש עם ההזייה ואז להתחיל חלום צלול מזה, לא יצא לי לנסות את זה למרות שבמובן מסויים, הזייה כזאת היא מתחילתה מעין חלום צלול.

shabaz

New member
כן....פחד

אבל כמו שמישהו אמר לי (נראה לי גיא) יכול להיות שגם תהיה עליך שוודית כוסית עם ציצים ענקיים. אבל בעקרון נראה לי שמה שאתה מפחד ממנו יופיע (זה נשמע הגיוני) שבז

למעלה