על "הזירה"......

taltul89

New member
על "הזירה"......

אני חייב להגיד תודה למי שהמציא בכלל את הזירה הזאת זה הדבר הישראלי היחידי שיש בטלויזיה על איגרוף וקיקבוקס אני נהנה לראות כל סוף שבוע יש לי שאלה, אני לא יודע בדיוק למי להפנות את שאלתי אבל אני אשאל בכלליות. למה בשידורים החוזרים ב.."הזירה" יש רק שידורים חוזרים של התחרות האחרונה? למה לא עושים מין לקט לכל התוכניות על כמה שנים זה יכול להיות נחמד כי נמאס לי לראות את אותו קרב 3 פעמים !! הרי יש קרבות טובים גם לפני שנה או שנתיים. האם השאלה שלי מתאימה לפורום הזה או לפנות לערוץ הספורט ? ושוב ---הזירה זה הדבר הכי טוב שיש בטלויזיה על הלחימה בארץ.קבלו ח"ח והמשיכו כך!
טל אסולין.

תודה על הפרגון- תשובות

1. ההצעה שלך לעשות לקט של כמה אירועים מקרבות מובחרים תועלה למפיק של "הזירה" - פעם עשינו לקט מהקרבות רק של מרחב וכאלה... 2. בתאריך 4.6.2005 יתקיים ערב נוסף של הזירה, מספר שבועות לאחר מכן אתה תראה את הקרבות שהיו בערב בערוץ 5 3. אין מה לפנות לערוץ 5 - את העריכה של הלקט במידה וישודר עושים אורי צבי ורותם דון... מקווה לראותך בערב 4.6.2005 יניב

vooodka

New member
אם כבר "הזירה"...

אז למה אין יותר קרבות פרי-פייט הכוללים גם עבודת קרקע? זה עולם שלם ומעניין מאד, הרבה יותר טכניקות והרבה אפשרויות להפוך את תוצאת הקרב על פיה. אני לא יודע עד כמה ב-CMA עובדים בקרקע אך בטוח שיש הרבה מועדונים בארץ שישמחו להשתתף.

יהיו 2 קרבות כאלה בערב הקרוב...

אם אתה מכיר מועדונים שמעונינים להשתתף שלח לי מסר עם הטלפון של המאמן שם יניב

למעלה