על החזרי מס

על החזרי מס

אני מוחקת כעת הודעה שפורסמה כאן, וממליצה לבדוק אם מגיעים החזרי מס. סיבת המחיקה היא שההודעה היא פרסומית, והסיבה להודעה הנוכחית היא, שזו אכן המלצה טובה, וכתבה dani09 שאף היא ממליצה לבדוק את האפשרות לקבל החזר. אתן מוזמנות להמליץ פה, מניסיונכן האישי, על מקומות שבהם נעזרתן, או על סיבות להחזר מס, או דרכים לגלות את המצב מול מס הכנסה, עבור אלו שמעוניינות לעשות את תהליך הבדיקה בעצמן. אפשר לקבל הדרכה גם במשרדי מס הכנסה.

סנבוטין

New member
החזרי מס

אני ממליץ לעשות זאת תוךהתייעצות עם פקידי מס הכנסה. זה פשוט וזה משתלם יותר.

המלצה !!!

סיפרתי פה פעם שיש לי יועצת מס מופלאה... היא פישפשה בתיקים ומצאה לי החזרים באלפי שקלים !!! כנ"ל גם לאשה שאיתי (שהיא שכירה !!!) ועשתה את אותו "נס" גם לאימי, במסגרת יציאתה לגימלאות. מאד מומלץ לערוך בדיקה כזו מדי חמש שנים ! (ו- לא ממש יקר, ככה שאם לא יוצא כלום - גם לא נורא...)

העקשנית

New member
ערבה-אם תוכלי לפרט ולספר../images/Emo51.gif

מה היא מצאה, על סמך מה. כדי שאנשים יידעו באיזה מקרה כדאי להם לפנות. האם ייעוץ כזה עולה כסף ואם כן אז מה סדר גודל? ואם יש לך יועצת מס כה טובה ומוצלחת אז למה לא לפרסם אותה כאן? אם זה אסור-אז אני אשמח לקבל במסר. תודה.

פירוט והסבר:

האמת היא ש-אני לא יודעת להסביר. חלק מהבעיה היא שאני מבינה בענייני מס כמו שיועצת המס הנפלאה והמדהימה שלי מבינה בנוירוזות פונקציונאליות... כלומר: כלום !!! אני רק יודעת שהיא החזירה לי סכום שהספיק ל-שליש מכונית !!! (חדשה). וזה מנבירה בספרים ארבע שנים לאחור (בתקופה שהייתי אצל רואה חשבון מדופלם ונפוח) הייעוץ הראשוני עלה פחות מצמיג חדש. לגבי פירסום - אינני יודעת אם מותר בפורום - ו-אם היא מעוניינת... אם את צריכה - אעביר לך מס´ טלפון.

העקשנית

New member
תעבירי-בשמחה.../images/Emo45.gif

להזיק זה לא יכול. נכון? מקסימום-לא אשתמש בו. תודה

dani09

New member
ה ב ה ר ה ../images/Emo70.gif

אני מבקשת להדגיש שאין ולא היה לי שום קשר לכותב\ת ההודעה המדוברת. המלצתי היתה בתמימות ומתוך נסיון העבר. אני בהחלט חושבת שמגיע לנו לדעת את זכויותינו ואם מגיע לנו לקבל החזרי כספים-לדאוג לקבל אותם. ניתן לברר זאת במשרדי מס ההכנסה,או דרך חברות ביטוח (חברות ביטוח דואגים לחסוך לנו את "כאב הראש" שבמילוי הטפסולוגיה,אך הן גובות עמלות בשל כך) קחו את זה בחשבון. בהצלחה...

לא עלה על דעתי שיש קשר איזשהו

כמו שאת יכולה לראות, את בצד של הטובים במשפט. שלא לומר - מי שמפרסם, שאני אפרסם לו את השם? לא יקום ולא יהיה

Imperia

New member
ה- Basic

חישוב מס הכנסה הוא שנתי (שנה קלנדרית - מינואר עד דצמבר). כך שאם מחליפים בשנה מסוימת עבודה בצורה שמשנה מאד את המשכורת או אם מתחילים או מפסיקים לעבוד באמצע השנה - צריך לעשות תיאום מס, או (אם לא עושים), להגיש בדיעבד בקשה להחזר. אני עבדתי בשנה מסוימת 3 חודשים במשכורת נמוכה, לאחר מכן היתה תקופה שלא עבדתי, ולאחר מכן עברתי לעבוד במשכורת הרבה יותר טובה (זה היה לפני המיתון...). בסוף השנה מילאתי את טופס של מס הכנסה, צרפתי את כל המסמכים המתאימים (טפסי 106) - ואחרי כמה חודשים קיבלתי סכום נאה, עם ריבית והצמדה...

למעלה