על החיים, ועל המוות...

אחשל

New member
על החיים, ועל המוות...../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

על המוות - נפרדנו היום מטליה... טליה, שהיתה חברה בקבוצת ח.ס.ן בחדרה, הלכה אתמול לעולמה. לא בשאגות קרב, לא במחאה, לא באכזבה ולא בכעס. טליה בחרה בדרך שלה, החליטה שאינה מוכנה להמשיך בטיפול המעיק והלא מועיל, והעדיפה לסיים את חייה בביתה, מוקפת באהבתם של ילדיה, נכדיה וחבריה. כשראיתי בפעם האחרונה, בביתה, אמרה לי בחיוך "אני כבר לא אגיע לפגישות, אתם תמשיכו..."
על החיים- היום קיבלתי בשורה נהדרת - רעייתי נמצאת בשבוע החמישי להריון, אחרי 3 שנים של טיפולים ונסיונות
וכך הכל מתערבב לי...החיים והמוות... ניר

איזה יופי, שמחה מאוד מאוד../images/Emo95.gif

על החיים החדשים המתהוים במשפחתך. זהו אושר אמיתי. ואצליכם האושר הוא כפול ומכופל לאחר כל שעברתם בשלוש השנים...נהדר איילת האביב

נאן

New member
היי ניר

צר לי על החברה שלך מאוד. אני מאוד שמחה ומחזיקה לך אצבעות על ההריוןומוכנה אפילו להחזיק את האצבעות ברגלים וששהכל ילך בסדר. זה נשמע אפילו לא קשה להגיד החיים והמוות מתערבבים. ובעצם עם אני יכולה להביע את דעתי האנרגיה של החברה שלך תגיע ותולד בגוף אחר. בטבע שום דבר לא הולך לאיבוד. לכן יותר קל לי אישית גם כשכואב על פרידה מחבר או חברה. לחשוב על זה. זה לא אומר שלא כואב פחות אבל הנחמה בזה שאנחנו זה רק הגוף כאן על האדמה השאר זה הנשמה ולפעמים מסיבות שלא מובנות לנו. כל נשמה ככה אני מאמינה יש לה איזה מטרה ותפקיד וכשזו ממצה את עצמה היא נפרדת מהגוף. לא כולם יסכימו איתי בקטע הזה ולא יודעת מה קרה לי על הבוקר התחלתי להתפלסף לי. שיהיה לנו יום נעים נאנוש שום דבר לא הולך לאיבוד בטבע

lital_helmer

New member
אחשל...

צר לי מאוד על הבשורות המרות..הקשורות במוות.. אך הינה כבר חיים חדשים מתחילים להם! ועל כך אני מאחלת לך ולרעייתך הריון כיפי וקל. כאלו בשורות תמיד משמח לשמוע. ליטל

בהצלחה אחשל../images/Emo140.gif

ושוב אנו רואים כיצד מתערבבים להם עצב ושמחה . קשה קשה לחשוב על השלמה עם המוות ,מקוה שנהיה כולנו בריאים לנצח

blg

New member
1

ניר, הרבה זמן לא ביקרתי פה... מכל מיני סיבות כל כך שמחתי לקרוא על ההריון, מזל טוב!!! אני ממש שמחה בשבילכם!!!!

אחשל

New member
היי!!! ברוכה השבה אל חיק הפורום

באמת תהיתי לאן נעלמת כ"כ הרבה זמן... מקווה שהכל בסדר אצלך... עם כל הדחיות - לא הצלחנו לתאם פגישה
... אולי ננסה שוב? ניר

blg

New member
אז ככה, מה היה לנו?!

עברתי לתל אביב, התחילה שנת הלימודים, התחלתי עבודה חדשה... נדמה שעד כאן עוד סיפרתי לכם. אח"כ פגשתי בחור, זה נראה ממש טוב בהתחלה ואח"כ פחות טוב, ואז זה נגמר - לפני שבועיים, אז אני די מבואסת מכל הסיפור - אם אתה מכיר בחורים טובים בלי עבר פלילי או פסיכיאטרי... הבחור שדיברתי איתך עליו, עם הבליטה במפשעה, (אתה עוד זוכר, שלא ידעתי אם ואיך לתמוך?!) בקיצור - אחרי כמה שבועות של בדיקות, ביופסיות, אישפוז וכו´ - זה איזה חיידק שחתולים מדביקים בו בני אדם. אז הסופטוב. ואני אשמח אם יצא לנו לתאם ואסתכן בלהשמע מוזר: בינואר, אני מסיימת ללמד ויורד אצלי העומס באופן משמעותי אז נראה לי שזה יקרה רק אז. ושאני שמחה לשמוע על ההריון כבר אמרתי אבל עוד פעם. ובאותה הזדמנות הי לכולם פה! מקווה שכולכם בטוב.

אין בחורים טובים.... ../images/Emo8.gif

יש בחורות עם סיבולת ממש גבוהה... שמחה לראות שאת בסדר. ושדברים הסתדרו לך. ד"א - קוראים לזה CAT SCRATCH SYNDRUM, לבליטה ז"א. וזה אני יודעת כי בהתחלה חשבו שזה מה שיש לי..אז קצת שמחתי שזה סרטן כי הייתי ממש מתבאסת להפרד מהחתול שלי בגלל זה...
שיהיה לך אחלה יום

blg

New member
2

לא רציתי לערבב שמחה בעצב, אז הודעה זו להשתתפות על לכתה של טליה. נשמע שהיא השלימה ונפרדה מאיתנו בשלווה אני מקווה שכך היה.

ס ו ז נ ה

New member
../images/Emo57.gif ניר, בשעה טובה

טעם החיים. איזה יופי ניר! אני חושבת שזה ההריון הראשון של הפורום, לא? שיקרו לנו רק דברים טובים כאלו. מאחלת לך ולזוגתך את כל הטוב והיפה שכרוך ביצירת חיים חדשים. כשאני חושבת על דרכה המיוחדת של טליה להמשיך הלאה, קשה לי שלא לחשוב על כך שלו ידעה על דבר ההריון, היה לה קל יותר ללכת בדרכה. יש פה כזה מסר חזק של המשכיות, שאי אפשר להתעלם ממנו. מי יודע? אולי טליה יודעת או מרגישה איכשהו חיים חדשים בתוכה או סביבה או לצידה. מאחלת לך עוד ניסים ונפלאות, גם אחרי חנוכה

rubber duck

New member
שמח ועצוב

שמח על דור ההמשך על הידיעה שהנה זכית להביא חיים ( ביחד עם האישה המאד חשובה ) עצוב על פרידתך מחברה שהיתה חשובה לך שרון

../images/Emo24.gif...זה מה שיש לי לומר לך, איש

טליה אכן היתה אישה יקרה עד מאוד, גם לי, ומותה גרם לעצב עמוק בליבי מכאן החיבוק של השותפות, של התמיכה! ויותר מכל.. אחשל יקר... בא לי לתת לך חיבוק על השמחה הגדולה שלך ושל זוגתך!!! איתך בערבובית הרגשות, אור ואהבה, אילת.

למעלה