על הטור של דנקנר ודבילויות אחרות

• פותח הנושא Nire
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

Nire

New member
כמה עלוב

עלבונות ילדותיים, סופרלטיבים מגוחכים, חשיבה פרימיטיבית.

a-s-inv

New member
כל המדבל בדיביליותו מדובל

אתה כמו שאר החברים כאן שטחי לא ממוקד ופחדן אם יש לך אומץ ואתה מוגדר אינטלקטואל גש לאתר בית המשפט העליון שלוף את הפס``ד עיין בו בעיון שבועיים לפחות ואז תעביר ביקורת אני לעומתך עושה זאת ופרטים יגיעו בקרוב בקשר לדנקנר אתה בכלל שמעת אותו או רק שמעת עליו אם יש לך ביקורת עליו זה מהפחד שלך מהאמת ולא מהאמת שבך היום לשם שינוי יש מי שלא מסתכל על שכמותך אם אנשי שמאל מתחילים לנהור למאהל ולעודד ולטעון שמבחינה משפטית לא היתה כאן הרשעה אז זה אומר דרשני אתה בסך הכל מצטרף לכמה קופים כאן בפורום שלא יודעים לקלף בננות כתבת יותר מדי שורות עכשיו תסביר אותם לחבר``ה אם באפשרותך לעשות כן

אלי 8

New member
דנקנר הוא דנקנר הוא דנקנר

והוא יודע שאלף טורים שבועיים מצויינים לא שווים שערוריה אחת עסיסית, אז הוא תופס טרמפ על הראשונה שנקרית בדרכו. הוא גם מאד הוגן והגון, ולכן לפני שהוא מטיל פצצה, הוא מחכה שכל המעורבים ילכו לעולם שכולו טוב, בכדי לכתוב שכל מה שהיה להם לעשות בחיים זה גילוי עריות. צודק. למה להלבין פניהם בעודם בחיים ? בקיצור, הוא לא דביל, וגם לא קרוב לזה. הוא תופס טרמפים, וכשהוא יגיע למחוז חפצו וירד מהטרמפ, הנהג המסכן ימשיך לדווש עוד 3 שנים. ולמי שחושב שדנקנר חזר בתשובה או משהו - כאמור, שום סיכוי. אבל, אם זה יקרה מתישהו (כמו אורי, פופיק, הלפרין, ברקן) - אין ספק שהמעבר הזה, כמו קודמיו, יגרום להעלאת הרמה בשני המחנות.

a-s-inv

New member
רוצה לדעת איך להגיב?

עיין בפס``ד כמו שהוא עשה וכמו שגם עבדך עשה לא יודע מהי השכלתך אבל בעיון מעט וזמן של כשבועיים לפחות תוכל לתהות על קנקן פסק תמוה זה

אלי 3

New member
ומה הבנת אחרי שבועיים ?

השכלתי לא ממש רלוונטית כאן מכיוון שלא אני שפטתי את ה``ה דרעי, ודעתם של שני הרכבי שופטים ותיקים (מאד) מקובלת עלי לחלוטין. אבל אם כבר חקרת אתה בפסק הדין, למה לא תשתף אותנו במסקנותיך ?

אלי 8

New member
ולכן אסביר את תחילתם, שוב.

הנ``ל (דנקנר) מתנהג בפטרוניזם עלוב. כמו אבא לשני ילדים שרבים על צעצוע, הוא מספר לגדול שהוא אמנם צודק, אבל כדאי שיוותר לקטן, כי ההוא קטן, ועדיין לא בשל להבין שהצעצוע הוא בעצם של הגדול. פטרוניזם מהסוג הנלוז, שלא ממש יעזור לילד הקטן לגדול (והכוונה אינה פיזית). ולעניין ההתקפות עליו - מדובר בעניין אוביקטיבי לחלוטין, בלי קשר לדנקנריותו, או לאבוטבוליותו. הנ``ל מצהיר ששתי ערכאות של בית המשפט הישראלי טעו, בזו אחר זו, ושתשעים וחמש אלף דולר כנראה נפלו על דרעי מהאוויר. איך צריך להגיב על זה ?

a-s-inv

New member
תחילת דבריך טעות סופם אמת

ראשית אני ראיתי ושמעתי אותו כמה פעמים והוא כנה תאמין לי מה שכן אתה צודק הוא לא עומד לחזור בתשובה הוא בסך הכל הניף יד לשלום לאחיו אז על מה כל ההתקפות הדביליות עליו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה