על הטיפול- אנא התייחסו בכנות

על הטיפול- אנא התייחסו בכנות

אני אשרשר כל שאלה או נושא בכותרת חדשה ואם יש לכם מה לכתוב בנושא פשוט תגיבו מתחת . זה לשם הנוחיות ואני מקווה שזה יהיה לכם נוח ולא מפריע. וכמובן שאתם מוזמנים להוסיף שאלות. שבוע טוב נעה

להצביע על הנקודות המשמעותיות

מה בטיפול עוזר לכם? (האם זה שיש מישהו שמקשיב? האם זה הדיבור על דברים? מה בדיבור גורם להרגשה הטובה יותר או הרעה? ) האם אתם יכולים בכלל לציין את הנקודות שבהם הטיפול עזר. לדוגמא אני יכולה לומר שהטיפול התרופתי מאוד עזר לי מבחינה טכנית הוא שיפר לי את היככולת לישון את רמת החרדה הוא הפחית ככה יכולתי לתפקד ביום יותר טוב המצב רוח שלי פחות ירוד ואני מסוגלת להפתח יותר בטיפול.

באיזה שלב אני נמצא/ת?

איך אתם יודעים (אם בכלל) באיזה שלב של הטיפול אתם נמצאים? קראתי לפני כמה ימים שבהתמודדות אם טראומה 1/3 מהטיפול זה יצירת קשר אמון (זה עשה אותי נורא מאושרת וגם מי שיודעת פחות או יותר שיש לה לפחות עוד 6 שניפ לטיפול ) ועכשיו ברצינות! אני יודעת שקשר של אמון יצרתי , אבל אני לא חושבת שהתמודדתי עם הסיבה להגעתי לטיפול, נגעתי בדברים שונים בטיפול , נגעתי בדברים מסביב לסיבה האמיתית , אבל בסיבה עצמה לא נגעתי.. וברור לי שזו אחת המטרות להגיע אליה בדרך ישירה ולטפל בה... אך האם זה אומר שאני נמצאת בתחילת הדרך? באמצע? איך אתם יודעים?

מתכוננים לפגישה...

האם אתם מתכוננים לפגישה? מעבדים את הדברים עוד לפני הפגישה? אנחנו לא אמורים לעשות את זה בפגישה?

למעלה