על המופע של יהונתן גפן ודניאל בפסטיבל הפסנתר:

LOLI152

New member
נשמע חוויתי!

היית רוצה להיות שם. זה נשמע כלכך מושלם השילוב הזה.. יהונתן גפן ודניאל סלומון. אך! איזו התקרבות משמעותית לשלמות.

../images/Emo214.gifכמעט הייתי שם ...

מה זה כמעט? הייתי במרחק פסיעות מההופעה. ההוא שפרסם פה הודעה, ממש בעמוד הזה, שיש לו כרטיסים והוא לא מעוניין בהם... התקשרתי אליו ולאחר בירורים הבחור שעוד הייתי איתו בסופ"ש האחרון (אהמ הודעות אחרונות שכתבתי*) בא איתי להופעה, קבענו שנקנה מחבר שלו (כי הוא לא בא למקום) את הכרטיסים והוא יחכה במקום של ההופעה, הגענו למקום, והבחור לא עונה לטלפון וגם לא החבר שלו. בקיצור, ההוא פה עשה מעצמנו צחוק. ממש הגענו עד למקום. (וכן, אני לא משלמת יותר ממאה שקלים על הופעה. פרופורציות של שירות..) נו, לפחות כשכבר התייאשנו והתחלנו ללכת לכיוון היציאה מהמקום (המאוד יפה!) ראינו את ריטה. אותה אחת שתמיד הייתי רואה בטלויזיה. היא בדיוק אותו הדבר :| זהו.

../images/Emo214.gifוגם שאני שונה זה לא עוזר לי ../images/Emo122.gif

או במילים אחרות, תגובתי על הכתבה: "מנוקבות, מקועקעות, דומות". כולן "אנורקסיות ועצובות. בטח עצובות, תאכלי משהו מאמי", אמר והצהיר שהוא מחכה למי ש"מוכנה למות מאהבה אבל לא מהפרעות אכילה או משעמום" אז לקח לי 19 שנים לנקב את עצמי- וזה בסך הכל חור אחד בכל אוזן כמו ילדה בת 5 עם עגילי זהב קטנים. אין לי קעקועים ואם אני יכולה להעיד על משהו זה שאני שונה. לא אנורקסית (אם כי נראית כמו אחת שלא אוכלת), ועצובה דווקא בגלל שאני מתה מהקרבה לאהבה, וגם היא אף פעם לא מצליחה. לסיכום, אני מתקוממת על מילותיו של גפן! אך אם זאת, מאוד..נגעו לי כל המילים האלו, גרמו לי להרגיש קצת טוב עם עצמי, כאילו יש עוד תקוה... והלוואי שיכלתי אני לשמוע על כבשים לפני השינה, ועוד בשירים
הכתבה הזאת רק גרמה לי לקנא בכל מי שהיה בה, מזל שאני לא מכירה אף אחד כזה אישית
יום אחד גמאני אהיה בהופעה של דניאל סלומון!

LOLI152

New member
אני אומרת..

א'- שאני חולה עלייך!
ב'- שאנחנו חייבים, חייבים חייבים לארגן מפגש בהופעה של דניאל!! חייבים!! מזמן לא הייתי בהופעה... (מזמן- שנה ככה..) ואני מתגעגעת..! חוץ מזה, יהיה שווה!:)

מסכים איתך - בהתבטאויות כאלה, גפן נשמע כמו

זקן מריר וציני. ואני מתאר לעצמי שיש בו גם חלק כזה. עם זאת, הוא עדיין אלוף עם מילים. והשירים... אח, השירים. עוד הופעה חד פעמית שלא הלכתי אליה ואני כ"כ מצטער על זה. עצם העובדה שהוא פתח עם חיפה 87...
מצד שני, זה היה קצת רחוק מהבית, ולא היה לי עם מי ללכת.. וזו לא הופעה שכיף ללכת אליה לבד.

../images/Emo214.gifפעם הבאה תזכור לקחת אותי ../images/Emo8.gif

ואז לא נהיה לבד בהופעות
חחח, הפקידה לידי אומרת לי : "ב12 וחצי תזכירי לי, אני צריכה להתקשר ל.." ואני עונה לה :"מה את חושבת, שאני השעון מעורר שלך?" והיא עונה בשיא הכנות "כן.."

למעלה