על המוקד- גלית גוטמן-גילת תבורי

על המוקד- גלית גוטמן-גילת תבורי../images/Emo68.gif

האמא הסקסית, האסרטיבית והצעירה יחסית. 1. איך המשחק שלה בעיניכם? משכנע או "תהיי יפה ותשתקי" 2. מהממת או מיכוערת ? 3. האם התפקיד שלה מתאים לה או שהייתם מחליפים לה תפקיד? (אולי היא היתה צריכה להיות במקום שרי גבעתי, או במקום נעמי-יעל?)

rami vatury

New member
תשובות

1- המשחק שלה לא רע לדעתי. הדמות שלה מרגיזה קצת, תככנית כזאת. בכל מקרה- משכנע. 2- יפה. היא ממש לא מכוערת, אבל בסדרה הזו לדעתי היא בקו השני של הבחורות היפות. אולי בגלל שהיא משחקת מישהי שמבוגרת יחסית לשאר הבנות (מאיה, קרן וליהי). בכל מקרה- היא עדיין נראית מעולה, פשוט אני מעדיף סוג אחר. 3- התפקיד מתאים לה. היא נראית טיפוס לא פראייר גם במציאות ולכן התפקיד הזה מתאים לה. נראה לי שאם הזמן היא תלך ותהפוך ליותר ויותר תככנית ואחת שתהיה מסוגלת לדרוס למען הילדים שלה (ובעיקר הבן שלה). אז זו החוות דעת שלי לגביי גילת (מתי נגיע למאיה??)

צאקאלקה

New member
../images/Emo6.gif יא'שודדת פוסטים

גלית גילת ... אז ככה... המשחק שלה משכנע מידי... יש קטעים ממש טובים ויש קטעים שזה נראה לא מעודה ולא אמיתי... מהממת או מיכוערת... אין ספק שהיא נראית מעולה לגיל שלה, נשית ואסרטיבית, אבל לא הטעם שלי...
כשנעלה על המוקד את הבולבולים נראה... אני חושבת שהתפקיד מתאים לה, לדעתי היה קשה להאמין לה בתור נעמי האישה הקטנה בבית... לא שיעל עושה את זה טוב... אבל זה לא לעכשיו... יכול להיות שבלשחק את המכשפה היינו מופתעים לטובה...

../images/Emo6.gif

אחותי, מרגע שהוצאת את זה בפורום- זה הופך להיות רכוש הפורום
וגם לדעתי- התפקיד שלה הוא זה שמתאים לה. האמת שגם יעל אוברררר מגזימה עם עדינות שהיא אמורה להביע כאישה "קטנה" ולא אסרטיבית. אגב, מענין אותי אם דצה היתה אחת המועמדות למלא את התפקיד הזה של גילת??- היתה כתבה על זה שהיא מיועדת לתפקיד מסוים בנשות הטייסים- סתם מסקרן.

סרדינים

New member
זוכר שקישרת את הכתבה על דצה

נראה לי שהיא רק היתה אחת המועמדות לתפקיד

צאקאלקה

New member
מז"א רכוש הפורום? 2 שקל

נראה לי שהיא הייתה באודישנים, אבל לא עברה את הסלקציה

idanoosh17

New member
אני לא זוכר איפה היא שיחקה

אבל אני זוכר שהיא כבר שיחקה ביצ'ית באיזה סדרה...

vanilla maple

New member
אם התכוונת לדצה

היא שיחקה בחשופים עונה 2 את האקסית של גידי ובעלת השליטה החדשה על הערוץ.

idanoosh17

New member
לאלאהתכוונתי לגלית גוטמן...

אני ממש רואה את הדמות שלה מול העיניים... אולי רמת אביב ג'? אני לא זוכר וזה מחרפן אותי!

צאקאלקה

New member
היא שיחקה בהרבה סדרות

רמת אביב ג' צימרים השיר שלנו נשות הטייסים
ותודה לגוגל שהביאני עד הלום
קבל בקישור כפרה עליי

idanoosh17

New member
כפרעליך ../images/Emo140.gif

צדקתי רמת אביב גימל... גם שם היא שיחקה ביצ'

למעלה