על המוקד: דניאלה הלר - שרי גבעתי

צאקאלקה

New member
על המוקד: דניאלה הלר - שרי גבעתי

בואו נעשה משחק כזה... כל כמה ימים נעלה את אחד השחקנים למוקד לגולשים ... כך נוכל להתמקד כל פעם בדמות כזו ונתח אותה תרתי משמע
נתחיל בדניאלה. המרשעת. הבוגדנית. זו שנאהב לשנוא.
איך המשחק שלה בעיניכם? משכנע או "תהיי יפה ותשתקי"
מהממת או מיכוערת ?
מי הכי מתאימה לאריק? דניאלה או תמי האקסית? יאללה חבר'ה להתעורר!! מזה הפורום רדום? קומו!!!

אוהבת ת'משחק../images/Emo23.gif

איך המשחק שלה בעיניכם? משכנע או "תהיי יפה ותשתקי"-----לא משחקת משכנע אבל הדמות שלה חשובה לעלילה ובגלל זה ההתנהלות שלה בסדרה מענינת (יצאתי מזה? כי מצד אחד היא שחקנית זוועה, ומצד שני כיף להסתכל עליה
) מהממת או מיכוערת ? סקסית מי הכי מתאימה לאריק? דניאלה או תמי האקסית? מצד אחד תמי כי היא רגועה יותר ...מצד שני דניאלה היא ילדה רעה ופרועה שעושה לו את החיים מענינים יותר (לא כולל המאהב)

vanilla maple

New member
עכשיו אני

איך המשחק שלה: לא אהבתי יותר מדי נראה משוחק ולא טבעי (אולי שככה הדמות שלה צרכה להיות) מהממת או מכוערת- סקסית בלי שום ספק! מי מתאימה לאריק יותר- לא ראיתי עדיין את הפרקים של השבוע אבל מהפרק בו ראיתי תמי בלי שום ספק, וכרגיל את לא עונה

rami vatury

New member
יאללה, אני אלך על זה

איך המשחק שלה בעיניכם? משכנע או "תהיי יפה ותשתקי"- אני דיי אוהב את המשחק שלה, היא רעה אבל אני לא שונא אותה (אולי זה בגלל איך שהיא נראית... אבל זה לשאלה הבאה). אותי היא משכנעת. מהממת או מיכוערת- נראה לי שעניתי על זה, אבל בכל זאת- לדעתי היא ממש סקסית, לא ממש הכרתי אותה לפני זה (כאילו, ידעתי מי היא, אבל לא ברמה של מעבר), היא ממש סקסית. מי הכי מתאימה לאריק? דניאלה או תמי האקסית- אריק נראה לי בחור טוב, שלא עושה רע לאנשים (לראיה, איך שהוא עמד לצד איתמר)- אז מגיע לו משהו טוב. מבחינת מראה אז היא ממש אחלה (למרות שגם לתמי לא חסר), אבל תמי זרקה אותו כבר (לפחות זה מה שנתנו לנו להבין עד עכשיו), אז אולי לה לא מגיע אותו. בכל מקרה תמי תאהב אותו יותר אבל דניאלה תדאג לו יותר טוב (בזכותה הוא התקדם).

צאקאלקה

New member
../images/Emo6.gif עונה... אחרת יצלבו אותי

המשחק שלה לא הכי משכנע בעיניי... רק בגלל שהיא לא כל כך משכנעת אותי שהיא סאמת כל כך רעה
לא מהממת ולא מכוערת... יש לה יופי שונה. מי הכי מתאימה לאריק?... וואלה לא יודעת... בסוף נראה שכולם נמצאים בכל מיני משולשי אהבות ואקסיות וגברים... אבל נראה שאריק הוא מסוג הגברים שנהנים שיש להם אישה שולטת שנותנת את הטון ולא נותנת להם במיטה
השלמתי את חובתי

למעלה