על המוקד!

על המוקד!

והשבוע - Elle992!
עשרה דברים שגורמים לך להרגיש טוב ואת אוהבת בעצמך.
ולאחר מכן שאלות מחברי הפורום!

Elle992

New member
מתחילים!

האמת מזל שחזרתי מוקדם יחסית מהעבודה וראיתי את ההודעה, אחרת יכלתי להכנס יותר מאוחר...והמצב היה לא ממש נעים.

בכל מקרה נתחיל, רק אציין שאני הייתי ממש צריכה לחשוב הרבה למצוא תכונות שאני אוהבת בעצמי(הרוב..לא
) ובסוף איכשהו הצלחתי

לב טוב

זה מתבטא בעיקר שאני תמיד מרחמת על אחרים ומרגישה רע לגבי אחרים(כשהם במצב לא טוב וכו') וקשה לי לראות אחרים סובלים וכו',

אמפטיה לזולת

זה על אותו עיקרון עם הטוב לב אבל הקטע פה שתמיד אני רוצה לעזור לאחרים ולתרום מעצמי(ככל יכולתי) ותמיד ארגיש מאושרת ושמחה כשאני יודעת שהעזרה שלי הועילה לצד השני עבורי זה הכל!

כושר ביטוי

אני יודעת לבטא את עצמי "ברוב" הפעמים בצורה טובה, זה תכונה ...האמת חשבתי אם זה תכונה או כישור והגעתי למסקנה שזה כנראה תכונה יותר מכישור, אני לא כותבת משהו מבלי לבדוק אותו היטב לפני השליחה, אני לא מדברת מבלי לחשוב היטב שזה לא יפגע בצד השני.

יכולת ללמוד תמיד דברים חדשים

אני תמיד רוצה ללמוד עוד ועוד דברים לגבי דברים שמעניינים אותי(בלי קשר ללימודים) וזו תכונה שאני הכי אוהבת בעצמי כי היא זו שעזרה לי וממשיכה לעזור לי בשינוי שאני עוברת, היכולת להיות עם ראש ולב פתוח ולקבל ולהרגיש דברים זה דבר נהדר שאני מאושרת שקיבלתי אותו.

הקשבה

תמיד ארצה להקשיב ולעזור לאחרים, זה כנראה מתחבר לתכונות למעלה אבל יש לי אהבה כזו להיות סוג של פסיכולוגית ולהקשיב לאחרים בעת צרה או לא בעת צרה אבל באופן כללי. אוהבת ונהנת להקשיב ובמידה וצריך גם לעזור!

גמישות

אני תמיד מתאימה את עצמי למי שעומד מולי, אומנם בלי לרמוס את רצונותיי ומחשבותיי אבל עדיין להתאים את עצמי לאותו סגנון של אדם העומד מולי. וגם גמישות בקטע שאני ..זה שוב מתקשר לראש הפתוח ללמוד ולחוות דברים אפילו אם יש משהו שמפחיד/מרתיע אותי אני אחשוב לנסות אותו בשביל החוויה והלדעת ולהבין.

צניעות

אתם בטח יכולים לשים לב לזה כאן בפורום..
צניעות מילה פשוטה וקלה שמבטאת שהבנאדם לא מתנשא מעל אחרים או חושב את עצמו לכל יכול/טוב מכולם, תמיד הייתי כזו וזה גם קשור לביישנות(שהולכת ונעלמת עם השנים..
) אבל זה בעיקר לכבד אחרים להוריד פרופיל כמעט על בסיס קבוע וגם..אני בנאדם, אני לא מרגישה שאני ישות כל-יכול.

רחמנות

חזרנו שוב למעגל התכונות המשותף הזה-רחמנות, מרחמת כמעט על כל דבר שמזיז לי את הרגשות. לפעמים זה לא מוצדק ולא צריך את זה אבל הלב שלי הוא כזה, הוא חצוי ל-2 האחד קפוא וקודר ואוטומטי והשני רחמן וטוב ורגיש ועדין. כן זה נשמע לכם מוזר אבל הלב שלי מחולק ל-2 מצבים, כפי שתיארתי

פדנטיות

לא מסוגלת לבצע עבודה כלשהי מבלי שהיא מושלמת! לא מסוגלת לעשות דברים בחיים מבלי שיצאו מושלם מבחינת הביצוע מבחינת הגימור ומבחינת התוצאה הסופית בכל דבר. אוכל, אומנות, מוזיקה, שיחות עם אנשים, ניקיון(בסיס, לא לגמרי) טיפוח עצמי, הכל.

לעשות כמה דברים בו זמנית+פלוס להתרכז בו זמנית בכמה דברים

יש לי את היכולת המבורכת הזו! לעשות כמה וכמה דברים בו זמנית ועדיין להתרכז, פעם היה לי יותר קל היום זה קצת יותר קשה כי אני סובלת מחוסר ריכוז נוראי אבל עדיין, עדיין אני מצליחה להתרכז בכמה דברים בו זמנית.

אלה הם 10 התכונות שאני אוהבת בי, מוזמנים לשאול שאלות. אבל תשתדלו לא להוציא אותי להורג

iba90

New member
את אחלה ואת חמודה

מההיכרות שלי איתך פה בפורום את בדיוק מה שרשמת על עצמך...אני הייתי מוסיף שאני חושב שיש בך גם רגישות מאוד גבוהה (יכולהיות שאת זה את לא אוהבת) והאכפתיות שלך מהנושאים שמועלים פה בפורום נראית כאן.

Elle992

New member
תודה אדוני המנהל!

כן אני טיפוס רגיש אבל יודעת לשלוט בזה שזה לא ישתלט על חיי לרוב. ואכן אני טיפוס אכפתי ודאגן(אויי, שיט יצא לי יותר מ-10 תכונות) טוב אבל היה 10 אז ניסיתי לעמוד בדרישות

Larik

New member
שאלה קשה.

אנשים מספרים, כששאלו את אדיסון על מה הוא חשב כשהוא המציא את הנורה
הוא ענה שהוא לא חשב על להמציא נורה... הוא פשוט רצה להאיר את העולם.

באותו הרגע הוא לא ידע איך הוא הולך להמציא את הנורה, אבל השאיפה שלו להאיר את העולם הובילה אותו לעשות את זה.
לא יודע אם זה נכון, אבל זה בהחלט מעורר השראה.

האם גם אצלך יש שאיפה שמובילה אותך בחיים?

Elle992

New member
שאלה קשה...

אני אף פעם לא הבנתי לגמרי מה משמעות המילה "שאיפה" תמיד ידעתי שארצה להגיע בחיי לבית שקט ושלווה פנימית,

אבל אז גיליתי שזה לא בדיוק שאיפה...
ואז התחלתי לחשוב לאחור.......ונזכרתי! אני אוהבת מאוד אומנות, כשאני עוסקת באומנות הלב שלי מתמלא אושר עילאי ותחושת סיפוק נהדרת.

כנראה שהשאיפה שלי בחיים זה לעסוק באומנות(לאו דווקא עבודה) פשוט לצייר ולפסל וליצור דברים אבל בלי יעד מוצא, פשוט לעשות מה שעושה לי טוב וגורם לי להיות "באמת" מאושרת,

אז כנראה שאני טיפוס בלי יותר מדי שאיפות גדולות אבל אני יודעת שיש משהו אחד שגורם לי להיות מסופקת ומאושרת

ואם זה מוביל אותי-לא, מה שמוביל אותי כרגע וגם די גורם לי להזניח את הדברים החשובים זה המצב הבריאותי, אני לא יכולה הרבה לתכנן/לשאוף כי אני לא יודעת מה יקרה מחר........המצב די לא יציב
אז אני מעדיפה לחיות ככה איך שזה עד שיקרה מה שיקרה ובנתיים לנסות להשתדל לשלב בחיי דברים כגון האומנות שמצליחים לגרום לי להרגיש טוב ומרוצה מעצמי

Larik

New member
אולי אפשר לראות יצירות? אפילו אם זה סקיצות

Elle992

New member
אני לא ממש עסקתי בזה בשנים

האחרונות, די זנחתי את זה. בילדות בעיקר הייתי אוהבת לעסוק בזה וממש לא בצורה קפדנית,

בחג יש לי חופש אז אני הולכת לקנות ציוד ולהתחיל לצייר(נתחיל מציור ומשם נעבור הלאה) אז אני בוודאי אשתף כשיהיה משהו

אבל בעיקרון רק עכשיו אתחיל להתעסק בזה בצורה יותר רצינית, תמיד כשניסיתי לצייר עם עיפרון ודף לבן...זה היה גרוע, אני רוצה לעשות ...לשבת במרפסת ולקחת מכחול ולצייר כאוות נפשי, בלי לחשוב, בלי קוים ובלי גבולות

Larik

New member
יאללה! תעשי את זה! אני אשמ לראות.

אולי גם אני אצייר משהו.

Elle992

New member
תודה ...נתת לי חשק לעשות!

וכן, אם אתה יכול לצייר אשמח שתרענן את זיכרוני עם כישרונך

Elle992

New member
יהיה טוב!

אולי הציור יכניס אותי למוד חיובי ואתחיל לטפל בעצמי

Elle992

New member
שום דבר,

אני פשוט החלטתי שכרגע זוגיות זה משהו שיהיה לי קשה לתחזק וגם סיבות אישיות שאני רוצה לפתור ולהגיע שלמה,

וגם כי אני קצת לא מרגישה רצון כל כך להכנס לזוגיות, כן מרגישה מדי פעם רצון לחוות דברים שקורים בזוגיות אבל לא לאו דווקא בזוגיות עצמה

mynameisktt

New member
ממשיך:

אם היה פונה אליך בחור בגילך, חסר נסיון זוגי, שגר קרוב אליך ושמבין שאת נמצאת עם כל מיני קצוות פתוחים וזה בסדר מבחינתו, האם תסכימי לצאת איתו?

Elle992

New member

לא יודעת..שאלה קשה, אני ...........במצב כזה ש..הלב שלי נמצא במקום מסויים ואני לא מרגישה שזה נכון לייצר משהו עם מישהו אחרי שאני לא מרגישה כלפיו שום דבר.

וגם יש בי חוסר רצון או חוסר חשק להתחיל דברים כאלה, אבל אם דבר כזה יתפתח בצורה אקראית וארגיש שזה נכון אולי אזרום עם זה, אני טיפוס שנוטה לזרום עם דברים שעושים לו טוב. ולא לכוון למשהו ספציפי

Elle992

New member
רק עכשיו נזכרתי לציין את הפרט הכי חשוב-אני

חסרת חשק מיני, למה אתה חושב שבתור בנאדם שחסר חשק מיני יבוא לו להכיר אחרים ולקיים איתם כל מיני דברים..?

כן, זה משהו שהייתי צריכה לציין בהתחלה אבל זה ברח לי מהראש..(בזמן האחרון צעקתי את זה בכל מקום אפשרי
)

למעלה