מתחילים!
האמת מזל שחזרתי מוקדם יחסית מהעבודה וראיתי את ההודעה, אחרת יכלתי להכנס יותר מאוחר...והמצב היה לא ממש נעים.
בכל מקרה נתחיל, רק אציין שאני הייתי ממש צריכה לחשוב הרבה למצוא תכונות שאני אוהבת בעצמי(הרוב..לא
) ובסוף איכשהו הצלחתי
לב טוב
זה מתבטא בעיקר שאני תמיד מרחמת על אחרים ומרגישה רע לגבי אחרים(כשהם במצב לא טוב וכו') וקשה לי לראות אחרים סובלים וכו',
אמפטיה לזולת
זה על אותו עיקרון עם הטוב לב אבל הקטע פה שתמיד אני רוצה לעזור לאחרים ולתרום מעצמי(ככל יכולתי) ותמיד ארגיש מאושרת ושמחה כשאני יודעת שהעזרה שלי הועילה לצד השני עבורי זה הכל!
כושר ביטוי
אני יודעת לבטא את עצמי "ברוב" הפעמים בצורה טובה, זה תכונה ...האמת חשבתי אם זה תכונה או כישור והגעתי למסקנה שזה כנראה תכונה יותר מכישור, אני לא כותבת משהו מבלי לבדוק אותו היטב לפני השליחה, אני לא מדברת מבלי לחשוב היטב שזה לא יפגע בצד השני.
יכולת ללמוד תמיד דברים חדשים
אני תמיד רוצה ללמוד עוד ועוד דברים לגבי דברים שמעניינים אותי(בלי קשר ללימודים) וזו תכונה שאני הכי אוהבת בעצמי כי היא זו שעזרה לי וממשיכה לעזור לי בשינוי שאני עוברת, היכולת להיות עם ראש ולב פתוח ולקבל ולהרגיש דברים זה דבר נהדר שאני מאושרת שקיבלתי אותו.
הקשבה
תמיד ארצה להקשיב ולעזור לאחרים, זה כנראה מתחבר לתכונות למעלה אבל יש לי אהבה כזו להיות סוג של פסיכולוגית ולהקשיב לאחרים בעת צרה או לא בעת צרה אבל באופן כללי. אוהבת ונהנת להקשיב ובמידה וצריך גם לעזור!
גמישות
אני תמיד מתאימה את עצמי למי שעומד מולי, אומנם בלי לרמוס את רצונותיי ומחשבותיי אבל עדיין להתאים את עצמי לאותו סגנון של אדם העומד מולי. וגם גמישות בקטע שאני ..זה שוב מתקשר לראש הפתוח ללמוד ולחוות דברים אפילו אם יש משהו שמפחיד/מרתיע אותי אני אחשוב לנסות אותו בשביל החוויה והלדעת ולהבין.
צניעות
אתם בטח יכולים לשים לב לזה כאן בפורום..
צניעות מילה פשוטה וקלה שמבטאת שהבנאדם לא מתנשא מעל אחרים או חושב את עצמו לכל יכול/טוב מכולם, תמיד הייתי כזו וזה גם קשור לביישנות(שהולכת ונעלמת עם השנים..
) אבל זה בעיקר לכבד אחרים להוריד פרופיל כמעט על בסיס קבוע וגם..אני בנאדם, אני לא מרגישה שאני ישות כל-יכול.
רחמנות
חזרנו שוב למעגל התכונות המשותף הזה-רחמנות, מרחמת כמעט על כל דבר שמזיז לי את הרגשות. לפעמים זה לא מוצדק ולא צריך את זה אבל הלב שלי הוא כזה, הוא חצוי ל-2 האחד קפוא וקודר ואוטומטי והשני רחמן וטוב ורגיש ועדין. כן זה נשמע לכם מוזר אבל הלב שלי מחולק ל-2 מצבים, כפי שתיארתי
פדנטיות
לא מסוגלת לבצע עבודה כלשהי מבלי שהיא מושלמת! לא מסוגלת לעשות דברים בחיים מבלי שיצאו מושלם מבחינת הביצוע מבחינת הגימור ומבחינת התוצאה הסופית בכל דבר. אוכל, אומנות, מוזיקה, שיחות עם אנשים, ניקיון(בסיס, לא לגמרי) טיפוח עצמי, הכל.
לעשות כמה דברים בו זמנית+פלוס להתרכז בו זמנית בכמה דברים
יש לי את היכולת המבורכת הזו! לעשות כמה וכמה דברים בו זמנית ועדיין להתרכז, פעם היה לי יותר קל היום זה קצת יותר קשה כי אני סובלת מחוסר ריכוז נוראי אבל עדיין, עדיין אני מצליחה להתרכז בכמה דברים בו זמנית.
אלה הם 10 התכונות שאני אוהבת בי, מוזמנים לשאול שאלות. אבל תשתדלו לא להוציא אותי להורג