על המפגש של היום...

bshuval

New member
על המפגש של היום...

כיוון שאני גר הכי קרוב למקום המפגש, אני כותב חוויות ראשון. התכבדתי לארח היום חובבים רבים. הפגישה התחילה בהסתכלות הרגילה על דגמים שכל אחד הביא. גילה הביאה לי את התבניות המחזוריות שלה, כדי שאראה אותם. כולם זכו לראות אותם "חיים" בעבר, ורק אני החמצתי, והיום הייתה לי הזדמנות לראות. יהודה הצליח לעצב, לבקשתי, דגם אוריגאמי של סחלב אנטולי. אנחנו מחכים להוראות... גלינה הביאה את התכשיטים החדשים שלה, הפעם עשויים, בין השאר, על פי קיפולים ישנים של לאנג... מקפלים אחרים אף הם הביאו את עבודתם המשובחת. לאחר מכן שמענו ממירי פרטים לגבי הכנס הקרב ובא, ואני סיפרתי על החוויות שלי מארה"ב. הראתי לכולם גם סרט שהוסרט באחת מפגישות האוריגאמי בלוס אנג'לס. לבקשת גילה, לימדתי את ההידרנגאה של פוג'ימוטו. אני שמח לבשר שכל החובבים קיפלו את הדגם בהצלחה. חלק קיפלו הרבה יותר מאחת עד תום הפגישה. הלימוד היה לשלב אחד בלבד, אבל ניתן להמשיכו לעוד שלבים באופן אין-סופי. לאחר לימוד הדגם (הלא קל!), השעה הייתה תשע, ועצרנו להפסקת קפה, לפני שהמשכנו לדגם השני שהכנתי ללימוד: פרח של פוג'ימוטו (תמונה מופיעה בגלריה של גלעד נאור). גם כאן כל הנוכחים קיפלו בהצלחה את הדגם. בשלב זה השעה הייתה כבר אחרי 10 בערב. הנותרים קיפלו הידרנגאה נוספת, ודגמים נוספים: צפרדע מקפצת, פרח של סוסומו נאקאג'ימה, קערה מעניינת, ועוד. כמובן שלכל אורך הדרך גם פיטפטנו ודיברנו, כראוי למפגש אוריגאמי. אני באופן אישי נהנתי לפגוש שוב את החובבים אותם לא ראיתי זמן רב, וכן את החובבים החדשים, עליהם רק שמעתי קודם לכן... אני מקווה שבקרוב יהיו גם תמונות מהמפגש. בכל מקרה, בסוף הערב נתתי לחובבים שנשארו אתגר... מושון, אנא פרסם תמונה... גילה ויהודה ביקשו אתגרים, ואני נאות לבקשה: עליכם להגיע אל הדגם שמושון יפרסם בקרוב... אשמח לשמוע חוויות נוספות.

ophler

New member
כמה מילים והאתגר

לפני שאני פונה להכין את שיעורי הבית, רק להגיד תודה לבועז שאירח אותנו! היה מצויין. זה האתגר של בועז מבוסס על מה שלמדנו היום. בהמשך אני אפרסם את הצד השני אם לא יהיו פתרונות... לילה טוב. מושון

גילה או

New member
המיפגש.

כמה מילים על המיפגש אתמול- לאחר היתלבטות קלה בין נסיעה ברכבת או נהיגה לחיפה ,גשם או לא נסענו ברכב שלי :סעדיה ,הרמן ויובל.את הדרך ניצלנו לשיחה בעיניני אוריגמי ועוד. מסקנה ראשונה -מעולם הדרך לחיפה לא ניראתה לי קצרה כל כך .מה זה נסיעה של שעה וחצי לעומת כרטיס טיסה לארצות הברית שכבר הייתי מוכנה לקנות על מנת ללמוד את הדגם ההוא ההדירנגאה ב-ה הידיעה. אז ראשית תודה לבועז על שהגיע לכאן,על לימוד הדגם ועל הארוח . מסקנה שניה -כן הדגם באמת שווה את המאמץ .יפהפה וגאוני.רק צריכה כמה ימים לנסות ולהוציא עוד ועוד עלים. מסקנה שלישית-לאחר ההסבר של בועז לUNSINK אין לי ספק שלא היה לי שום סיכוי להגיע לפתרון לבד רק מהיסתכלות בתמונות. לסיכום בשבילי המפגש היה קודש לדגם הזה ואכן באתי על סיפוקי. אז שוב תודה.

bshuval

New member
סביבון סוב סוב סוב

שלום לכולם, כפי שהבטחתי, להלן קישור לסביבון אותו הראתי במפגש. שימו לב שאני סוגר אותו מעט שונה מהמופיע בהוראות... בהצלחה

mirigami

New member
המפגש...

שוב גם אני מודה לבועז על האירוח הנפלא וכמובן לאמא של בועז על הכיבודים... אני חייבת לומר שאני הפעם ממש נהנתי מכיון שקיפלתי ללא הפרעות ממש בכייף חבל שהיינו צריכים לעזוב יחסית מוקדם... כייף היה לראות את כולם את מריאנו,סעדיה,גילה,גלינה,מושון,מתן,יובל,גלעד ירניצקי(הצטמקו לנו הגלעדים...)את אמנון (מצטרף חדש ומעניין) יהודה פלד,את פול..... בדרך כלל החיפאים עושים את הנסיעה כך שאפשר לקרוא לנסיעה נסיעת הזדהות עם החיפאים. אם שכחתי מישהו בועז תוסיף הבנתי שאיתי הגיע אחרי שעזבנו... קיפול הדגם היה ממש כייף והתוצאה מצדיקה את המאמץ.ועכשיו אנחנו גם מבינים מה הטריד את מנוחתה של גילה... אני מאמינה שתהיה פגישה נוספת לקראת פברואר לפני הכנס. אני בהזדמנות זו מזכירה לכם להזדרז ולהרשם אצל שרה. ודרך אגב מושון איפה התמונות?...

ophler

New member
תמונות

זה מדגם מייצג של התמונות. אני מצטער שלא העלתי קודם, פשוט העומס בלימודים גדול מאוד. בהמשך אני כנראה אעלה את כל התמונות כמו שבועז הציע. תמונה ראשונה מימין: מתן מירי גילה וגלינה

ophler

New member
זו ככל הנראה השלישית

בועז, יובל, גילה, מתן ושי

ophler

New member
והרביעית

מירי, גילה, גלינה, הרמן, סעדיה, פול, בועז ואמנון

ophler

New member
זה הכל כרגע

אני מקווה שלא טעיתי בשמות ויש לפחות שני אנשים שלא מופיעים. מושון

גילה או

New member
אני מעונינת בצילום של הצד השני.

עד עכשיו לא הצלחתי רק בעזרת הצד האחד.

ophler

New member
היי גילה

המחשב שלי בתיקון. אני אוכל לשים את הצד השני או יותר מאוחר היום, או רק ביום ראשון. מושון

המפגש היה נהדר

ממש נהניתי. ההידרנגאה זהו קיפול מבריק. אני רוצה לעשות אחד עם הרבה עלים....

ophler

New member
אתמול

סיפרתי למישהי את הסיפור על היפני (רב צורות) ונחשו מה היא אמרה לי... זה קווא-קווא

למעלה