על הנחה ואנחה סיפור מהחיים. מלי גרין מה דעתכם?
מ מייה האחת והיחידה New member 7/4/08 #1 על הנחה ואנחה ../images/Emo14.gif סיפור מהחיים. מלי גרין מה דעתכם?
ע עידית רון New member 7/4/08 #2 מזדהה עם מלי גרין לחו"ל נסעתי בפעם הראשונה עם חברה כשהילד היה בן חצי שנה. מהרגע שעליתי על המטוס ועד שחזרתי - שבוע. פרגנתי לעצמי ליהנות ובגדול. ממליצה בחום לפרגן את הלבד כדי לאפשר את היחד. תודה מיה על הכתבה שהזכירה לי את פריצת הדרך שלי עם הלבד.
מזדהה עם מלי גרין לחו"ל נסעתי בפעם הראשונה עם חברה כשהילד היה בן חצי שנה. מהרגע שעליתי על המטוס ועד שחזרתי - שבוע. פרגנתי לעצמי ליהנות ובגדול. ממליצה בחום לפרגן את הלבד כדי לאפשר את היחד. תודה מיה על הכתבה שהזכירה לי את פריצת הדרך שלי עם הלבד.
ש שזמ New member 8/4/08 #3 ומן המשל אל הנמשל בפעם הבאה שתבכי על "איך הוא עשה לי את זה" (הזוג...) תחשבי על האופציה להגיד לו את זה במקום לאכול את עצמך במפנים
ומן המשל אל הנמשל בפעם הבאה שתבכי על "איך הוא עשה לי את זה" (הזוג...) תחשבי על האופציה להגיד לו את זה במקום לאכול את עצמך במפנים
מ מייה האחת והיחידה New member 15/4/08 #4 מעניין היה לקרוא את התיחסותיכם השונה לדברים שנאמרו בכתבה. זו הלו ההוכחה שכל אחד קורא (שומע) דברים ומעבדם מתוך העולם שלו. עובדה שחשוב כל כך לדעת בהתקלנו בעימותים.
מעניין היה לקרוא את התיחסותיכם השונה לדברים שנאמרו בכתבה. זו הלו ההוכחה שכל אחד קורא (שומע) דברים ומעבדם מתוך העולם שלו. עובדה שחשוב כל כך לדעת בהתקלנו בעימותים.
ש שזמ New member 15/4/08 #5 לא, ממש לא, את לא יוצאת כל כך בקלות... ועכשיו תני את התייחסותך את לכתבה לא רק לקרוא, גם לכתוב