|על הניסים ועל הנפלאות

|על הניסים ועל הנפלאות

חנוכה עדיין בעיצומו, ונראה שמרוב מבחר של סופגניות במילויים ובציפויים שונים (אני בעד קרם וניל/ריבת חלב
) אנשים שוכחים לפעמים את המשמעות האמיתית של חג החנוכה שהיא: פרסום הנס, הניסים למעשה, שנעשו לאבותינו - ולנו.

ואחרי הפתיחה החגיגית... בואו ספרו על ניסים שקרו לכם בעבודה: אלו לא חייבים להיות ניסים כמו נס פח השמן או הנצחון על היוונים, אבל אני מניחה שפה ושם היה מי שנתקל בנס. למשל: קרה לכם שבשוגג עשיתם פשלה נוראית מהסוג הבעייתי, ואז התברר שמדובר במשהו הפיך שניתן לתיקון בקלות? קרה אולי שחיפפתם לרגע בעבודה, ובערך שנייה אחרי שחזרתם לעצמכם הבוס הגיע? קרה שהוזמנתם לאירוע שנקבע על זמן העבודה שלכם בלי אפשרות לשחרור, ודווקא באותו יום הייתה תקלה מערכתית שהובילה לכך שכולם שוחררו ליום חופש?

אולי יהיה נס ונזכה לקרוא כמה וכמה תגובות...

Rainbow syrup

New member
פעם הבוס שלי עשה הגרלה

בין העובדים, כאשר מי שזוכה מקבל תוספת של 2000 ש"ח למשכורת באותו החודש.
וזכיתי!

אם זה לא נס, אני לא יודעת מה כן

שווה!

בזמנו כשעבדתי בפאסט פוד היה מבצע שנקרא "מבצע סמיילי", הרשת שלחה לקוחות סמויים שבדקו אם הקופאים מחייכים ומציעים להגדיל את הארוחה, ומי שעשה את זה יפה וכמו שצריך זכה בתלושי קנייה של 200 ש"ח. אני הייתי אז לפני גיוס ועבדתי הרבה, ויצא שזכיתי 4 פעמים... אבל אצלנו לא הגדירו את זה כנס, כי מראש כשהמבצע הזה התחיל המנהל אמר לי שהוא בטוח שאני אהיה הראשונה שאזכה.

Rainbow syrup

New member
מגניב! איזה כיף זה לזכות בכאלו דברים..

בצעירותי עבדתי בחברה קמעונאית ידועה, ולא הפסקתי לזכות שם בכל מני פרסים ו"העובד המצטיין".. אם כבר נס, זה נס שלא שנאו אותי

a wild rose

New member
סוג של נס, אבל כלקוחה

קניתי רהיטים בדרום ת"א, שילמתי מקדמה באשראי, כשהחיוב בוצע בגיהוץ ידני, מה שהיה נראה לי מוזר אבל החלקתי. אבל רק חודש לאחר מכן גיליתי לאיזו תסבוכת נקלעתי: את הרהיטים לא קיבלתי, אבל מה שכן קרה זה שגיליתי חיוב לא מזוהה שנעשה בעסקה טלפונית בכרטיס שלי, ואחרי שביצעתי הכחשת עסקה פנו אלי מחברת האשראי ואמרו שבית העסק המדובר הציג שובר עם חתימה שלי - בוצע ניסיון עוקץ בכרטיס האשראי שלי.

אחרי דין ודברים עם חברת האשראי, החיוב בוטל. למה אני אומרת שמדובר בנס? כי אם הנוכלים האלו היו יותר חכמים ולא היו מבצעים עסקה טלפונית אלא ישר מגישים את השובר, היה לי הרבה יותר קשה להסביר את העניין לחברת האשראי ורוב הסיכויים שלא היו מקבלים את הביטול שלי כל כך מהר (או בכלל), כשבנוסף בגלל שלקח להם זמן לבצע את העסקה הזאת כל העניין לקח בסביבות החודש, ומועד האספקה של הרהיטים עבר, ככה שהעסקה בוטלה בעילה של "כשל תמורה". אז אמנם לא קיבלתי את הרהיטים שרציתי, אבל לפחות הצלתי את הכסף שלי, ומדובר כאן בסכום לא סמלי.

אכן נס

רבים וטובים אכלו אותה במצבים כאלו. לפעמים עדיף לשלם יותר, ולקנות מעסק רציני עם "אמא ואבא", ככה את גם יודעת שיש אחריות למה שקנית (במיוחד כשמדובר בדברים יקרים כמו רהיטים).

אצלנו ב-1 לחודש נפלו המערכות של הבנק

כך שלא נכנסו שיחות למשך כמה שעות טובות, וטוב שכך, כי זה אחד הימים הכי עמוסים בחודש.
כדי למנוע מאיתנו סתם לשבת בחוסר מעש אירגנו לנו כל מיני הדרכות מקצועיות, אבל מן הסתם זה היה עדיף בהרבה מלענות עכשיו לאיזה לקוח עצבני שמנסה להעביר משכורות לעובדים שלו ולא מצליח...

למעלה