על הסוגייה שגבר מתחיל איתך בעקיפים ואת לא מעונינת

על הסוגייה שגבר מתחיל איתך בעקיפים ואת לא מעונינת

אני קוראת לפעמים שבאים בטענות לבחורה שתהיה ישירה כשהיא לא מעונינת כשהבחור מתחיל איתה לא בצורה ישירה. אני לא מבינה אבל למה, אם הוא לא ישיר למה אני צריכה לספר לו שיש לי חבר או שאני לא מעוניינת ורוב הסיכויים לצאת גם מושפלת כי בגלל העקיפין יגיד שלא ניסה בכלל להתחיל איתי. כשבחור שואל אותי אם אפשר להכיר אותי ואני שואלת למה הכוונה והוא אומר לי סתם בתור חברים אז בסוף כשהוא סוף סוף ישיר ואני עונה שאני לא פנויה/מעונינת שלא יבואו בטענות ש'למה לשחק' או לבזבז את הזמן כשהוא יכל לכוון מההתחלה באופן יותר ישיר.

ThumbeIina

New member
זה ממש מרגיז

ואת לא יודעת מה הגבול שהגיע הזמן לומר שאת תפוסה או לא מעוניינת כשהבחור לא אומר שהוא מעוניין בך או מציע לך לצאת אבל מתנהג בצורה מוגזמת / לא מתאימה.

לאחרונה הכרתי במפגש קטן עם חברים שני אנשים חדשים, אחד מהם התחיל איתי ישירות ואמרתי לו שאני תפוסה והשני ככה לא ישיר, מתנהג כמו ידיד אבל מתחיל להגזים, אז אני תוהה מתי לומר לו ולא להיות במצב לא נעים.
אני גם לא רוצה לפתח לו אשליות ולפגוע בו.

בכל אופן אני חושבת שהדבר הכי טוב זה להזכיר בעקיפין את חבר שלך, סתם לומר הלכתי היום עם חבר שלי לבלה בלה בלה.

רעיון מעולה

Shamy

New member
כי רובנו "משחקים את המשחק"

את לא חייבת.תהיי ישירה חביבה ומנומסת

לדוגמה : תשמע זה מאוד מחמיא לי שאתה מוצא אותי מושכת ואתה נראה נחמד אבל אני תפוסה ואני בטוחה שתמצא גם אתה מישהי בקרוב אל תתייאש.תמשיך לנסות וחח על התעוזה לנסות לגשת לבחורה ולחייך וללכת

Shamy

New member
כי רובנו "משחקים את המשחק"

את לא חייבת.תהיי ישירה חביבה ומנומסת

לדוגמה : תשמע זה מאוד מחמיא לי שאתה מוצא אותי מושכת ואתה נראה נחמד אבל אני תפוסה ואני בטוחה שתמצא גם אתה מישהי בקרוב אל תתייאש.תמשיך לנסות וחח על התעוזה לנסות לגשת לבחורה ולחייך וללכת

אין לרצח בהבנה הרבה מה להוסיף על הנאמר

ואכן אין שום דבר משפיל בלהגיד כבדרך אגב "אני וחבר שלי הלכנו היום ל...", אם הוא יחליט שזה אומר שאת משחקת בו, הוא מוזמן, עם כל הכבוד, ללכת לדחוף אצבעות
&nbsp
עם זאת, מה שרצח בהבנה רצה להוסיף - בכל חייו רצח בהבנה לא שמע על קשר שהתחיל ב"אפשר להכיר" והלך לכיוון אפלטוני. רצח בהבנה לא אקטיבית "מעוניין להכיר" אנשים בצורה אפלטונית. אם מכירים אדם ובמקרה אתם מסתדרים מצויין, אז זה בסדר, אבל "אפשר להכיר אותך" הוא לרב רק תחילתו של משפט שמסתיים ב"עם הפין שלי", ועדות מצויינת לכך היא שרב הבחורים הסטרייטים בחיים לא יבואו לבחור אחר ויגידו לו "אחי, אפשר להכיר אותך?"

אז לדעתך

כשגבר שואל אם אפשר להכיר התשובה האוטומטית לשאלה הזאת היא לא. זו עצה טובה.
ומה עם לא שואלים את השאלה הזאת..

מן הסתם כל אינטרקציה בין אנשים היא שונה

אבל השאלה "אפשר להכיר אותך?" ספציפית העלתה ברצח בהבנה וייב קריפי ביותר.

Skar FaSe

New member
מה זה משנה?

עושים (את) מה שמתאים למצב
אני בד״כ סתם מתחיל לדבר עם הבחורה וקולט אם יש קטע
אם בא לה, והבחור מוצא -חן בעייניה , אז היк , בלי פוזות של בעקיפין
- טיפ ניפנוף:
נזכר בקטע על איך שהבחורה על הבחורה הזאת(שאני כותב עליה) נפנפה מישהוא)
- בקיץ, בים בבית קפה בחוף הלכתי להביא דרינקס וכשאני חוזר אני קולט ז׳וז׳ו 1 אחד מתחיל איתה, והיא כוסית сoolית כזאת קורצת לי , ואומרת לו: ״ עזוב , אני אשתעמם איתך,ואתהלאתביןאותי״
והוא : ״why?"
היא: ״ כי כבר עכשיו אתה לא מבין אותי , וכבר עכשיו אתה משעמם אותי )
- תאמצי את זה :)

למה להשפיל מישהו ולפגוע בו

רק בגלל שהוא ניסה להתחיל איתך?
בעיניי זה לא מצחיק ולא מכובד!
&nbsp
מספיק להגיד "לא מעוניינת" וזהו.

inbal116

New member
לגמרי מזדהה!

זו תופעה ששמתי לב אליה עם גברים-
אם את ישר משדרת/מבהירה שאת לא בעניין- את סנובית, מי אמר שאני בכלל מתחיל איתך, אף למעלה
אם את מנסה להיות נחמדה ומנומסת- את משחקת איתם, נהנת מהתשומת לב.
בקיצור מה שתעשי- לא טוב. (אלא אם כן את נענת בחיוב לבחור...)
מסקנה- לא לשים. תתנהגי איך שנראה לך נכון, בלי "מה יגידו".

Felis Leo

New member
קורה לי מדי פעם

שמישהי שהרגע הכרתי תוך כדי שיחה מזכירה שיש לה חבר, לפעמים במשפט לא לגמרי קשור. אבל זה לגיטימי.
זה מעולה בשביל להציב גבולות בקשר החדש, אולי תהפכו לידידים טובים ואולי הוא היה מעוניין בך רק בצורה חד משמעית.
אם מישהו מגיב בתוקפנות אחרי שאת מזכירה את חבר שלך אז רק עשית לעצמך טובה, מה שהוא מטיח בך כנראה נועד כדי להגן על האגו העצמי שלו. אין מה להתייחס להערות שהוא פולט ברגעים האלו. במיוחד לא לקחת אישית.
גם אם את אומרת את זה בצורה חסרת טקט ו"סנובית" זאת לדעתי לא סיבה בשבילו להגיב בתוקפנות.
למרות שזאת עדיין לא דרך יעילה לומר את זה ועדיף למצוא משפט להשחיל בשיחה אשר מבהיר את העניין בעקיפין.

noamlah

New member
פשוט מאוד לפי דעתי

בחור משדר מסרים עקיפים לבחורה כדי לגרום לה להבין שהוא מעוניין בה
אם הבחורה, או כדי לא להתפס לתפקידים מוגדרים, הצד המותחל קולט את הרמזים מצופה ממנו להבהיר דברים ולא לשלוח רמז נוסף
פשוט כי אז נתקעים בסבך שיכול לגרום במהירות לעוגמת נפש

למה לא מתחילים בצורה ישירה? כי כל צורה ישירה כיום נהיית עקיפה

"אפשר להכיר אותך?" יכול להיות שהוא סתם רוצה להכיר
"את מסקרנת אותי" יכול להיות שהוא חושב אותי לבן אדם מעניין ורוצה אותי כשותפה ללכת להרצאות
"את מאוד יפה" טוב, זה ציון עובדה, הבחור הביע את דעתו על המראה שלך אבל עדיין לא הצהיר כוונות כאלו ואחרות

בשביל להתחיל "בצורה ישירה" כיום הבחור הממוצע צריך לגשת לבחורה ולהצהיר בכנות על כל הכוונות שלו ומה הוא רוצה לעשות באותו רגע, במקרה זה סביר להניח שיקבל גם תשובה ישירה מהבחורה שלא תמצא חן בעיניו ומבטים מצקצקים מהסובבים אותו
מה גם שבחור שמתחיל עם בחורה הרבה פעמים בעצמו לא יודע מה הוא רוצה, אם הוא רוצה לדבר, אם הוא רוצה קשר ידידותי, אם הוא רוצה קשר רציני, אם הוא רוצה סתם סטוץ, תשובה לא פשוטה כאשר מדובר באדם שהוא לא מכיר כך שהציפייה שיהיה ישיר בכוונותיו אינה תמיד אפשרית

אני אישית לא סובל את הסיבובים האלו של "חבר שלי ואני הלכנו לפארק אתמול", כדי להזכיר שיש לך חבר. גם כי זה סתם הטרסה לא טבעית וגם כי המתחיל הממוצע פשוט התעלם מההערה הזאת וישכנע את עצמו שדיברת על חבר אפלטוני כי זה אפשרי. אבל אם את אומרת משהו בסגנון "לחבר שלי זה קצת יפריע אם אני אתן לך את המספר שלי" או "אני לא נוהגת לתת את המספר שלי לכל אחד", ככה את מתייחסת לפעולה הספציפית שהבחור עושה (במקרה הזה לבקש ממך מספר), מבהירה את המקום שלך ולא מצהירה בפיו כוונות שלא היו מעבר לפעולה שהוא עשה

נועה0111

New member
ומה במצב שהוא יודע שאת פנוייה?

&nbsp
סיטואציה שקרתה לי לפני כמה ימים - פגשתי באירוע של מישהו מהלימודים, מישהו אחר שלמד איתי לפני כמה שנים, שנינו רווקים ופנויים.
תוך כדי שיחה סתמית דיברנו על אתרי היכרויות והסתבר ששנינו שם.
לאחר "הגילוי", הבחור שינה פאזה וממש התחיל להגיד לי שחבל שהקשר נותק ושאנחנו חייבים להיפגש מתיישהו.
הבחור ממש לא הטעם שלי, אני מכירה אותו גם מספיק זמן כדי להיות בטוחה בזה ובמיוחד ששמעתי ממנו סיפורים על בחורות שהוא יצא איתן וכל מיני תגובות שלו בסיטואציות שהיו לו איתן.
&nbsp
מה עושים במצב כזה?
הבחור יודע שאני פנוייה ולכן חושב שיש לו סיכוי אבל הוא לא אומר את זה בצורה ישירה אלא הוא כאילו נחמד מהרגיל ומחמיא בהגזמות ("את יודעת שאת מאוד יפה", "אני לא מבין איך את רווקה"..)...
היה לי לא נעים להיות לידו, פשוט התרחקתי קצת..
&nbsp
&nbsp

למעלה