על הסף...

על הסף...

טוב,החלטתי לשחרר קצת.בן 24,מרכז.
זה זמן מה שאני לא מסופק מהחיים שלי ובשבועות האחרונים זה תפס תאוצה.נפרדתי מחברה שלי ועכשיו אני בחיפוש אחרי בחורות לקשר ללא התחייבות.כבר אין לי כח להכין קפה בבוקר,אפילו הדלקתי את הדוד של המים החמים קודם ואין לי חשק להיכנס להתקלח.אפילו על אימונים בחדר הכושר,שביקור בו נחשב אצלי כמדד למשמעת,התמדה ואחריות אני מוותר מדי פעם.זו גם נראית לי הסיבה שבגללה נפרדתי ממנה:
אין לי כח.
אני לא יכול להניע את עצמי לעשות דברים. סתם להכין סנדוויץ',לחתוך סלט,לסדר את החדר.אני נהיה עצבני מזה.אני לא אעשה זאת,אבל במצב כזה בא לי לשבור משהו,להרביץ למישהו,כעס אדיר אצור בתוכי ואין לי איפה להוציא אותו.אני לוחץ PLAY אבל בפנים אין קלטת.אני רוצה ואני יודע שזה יעבור
אין לי משמעות לחיי היומיום שלי,הכל חולף בלי שנעשה בו שומדבר,למרות שאני מצליח לדאוג לעצמי ברמה הפיסית.אני עובד,מרוויח כסף,אבל עדיין יכול לקום בבוקר ולא לצאת מהמיטה שעה כי אני לא מרגיש שיש לי למה. נו,עוד פעם להכין קפה?עוד פעם להתקלח?עוד פעם להתלבש?

אולי בעבודה אני מצליח לצאת מזה.יש חברים,צוחקים מדי פעם,סופי שבוע על בירה טובה....זה באמת מוציא.אבל אז חוזרים הביתה,ו....זה חוזר.חוזר לאגרף את הקיר,להיות עייף למרות שישנתי טוב,למרות שאני מצליח לכלכל את עצמי ואולי גם אלמד את המקצוע שאני רוצה סופסוף.גבר שלא לומד זה מרתיע בחורות,אפילו למשהו זמני.

אני גם לא חושב שאי פעם אהיה בזוגיות רצינית באמת,פשוט כי אני לא טיפוס של מסגרת והתחייבות.אין לי בעיה עם זה,ואני גם לא רוצה לאכזב את האישה שתהיה איתי.אין סיבה להיות מחויב למישהי.אני מרגיש שנגזר עליי להיות נע ונד עד שלא יודע מה,יימאס לי מעצמי או משהו.מה לעשות,אני חייב ריגושים וגם עם חברה שלי הפיתויים מבחוץ נצצו לי בעיניים.מצטער,אימפולסיבי,ועכשיו שנפרדנו אני מבחינתי משחרר את כל הסוסים החוצה.אני נראה טוב ואני הולך לנצל את זה עד הסוף.נמאס לי להיות מחויב.

זהו,הלוואי שיכלתי לשחרר עוד אבל אין לי איך.מתחיל לטפל בעצמי ומקווה שיהיה טוב.

yas12345

New member
קודם כל

אני ממש מזדהה עם רוב מה שכתבת....
ואם אתה מוצא משהו שעוזר תספר לי אולי גם אני יצליח לטפל בי סוף סוף

AlabamaW0rley

New member
היי

זה טוב שאתה הולך לטפל בעצמך ולא נשאר עם המצב כמו שהוא.
אבל אל תתרגש.
אלה החיים. לכולם יש שריטות במידה כזו או אחרת. הרבה אנשים סוחבים עוד מהילדות ומהתיכון משקעים ואז פתאום אחרי הצבא זה צף. כולם מחפשים את עצמם. למישהו יש דכאון, למישהו יש חרדה, למישהו יש הפרעה כזו או אחרת ודרמה וטראומה ומה לא.
אתה נורמאלי ואתה תתמודד עם זה. זה לא סוף העולם.

תודה לך

כבר הגעתי למצב שהיום בעבודה פשוט חתכתי באמצע המשמרת.מין ריפיון כזה בידיים ובכל הגוף,תחושת תיעוב כלפי המצב הקיים.פשוט לשכב במיטה וזהו...

Talg123

New member
האמת

שאני מזדהה איתך כמעט בהכל... אני קם בבוקר ולא רואה לאן היום מוביל חוץ מלימודים(עכשיו חופש) ואחרי זה עבודה...
זה הקפה של הבוקר מקלחת קצרה לימודים אחרי זה עבודה חזרה הבייתה בסופ"ש לצאת עם חברים אבל זה ססוג של שיגרה שאפילו שאני יוצא אני משועמם(לא מראה לחברים כמובן זה לא מנומס) אין שום דבר שיכול לגרום לי להרגיש מרוצה מהיום יום המשעממים האלו...

כמובן שלי אישית אין דרך או משהו לעזור לך כי אני בעצמי תקוע בשיגרה.
אבל אם תמצא משהו ותרצה לשתף זה יהיה מצויין.

חחח נותר לי לשתף בזה שהזמנתי

כרטיסי טיסה לאירופה באפריל.מקווה שששלושת השבועות האלה יגרמו לי להסתכל על דברים אחרת

למעלה