על הפורום

על הפורום

כאשר הייתי ילד קטן לא ידעתי מה זה ק"פ בעצם נאמר לאמא שלי כי אני כך בגלל שהיא היתה קטנה ואני הייתי ילד גדול ואז נולד לי ילד ופתאום הבנתי שגם לי יש ק"פ ואז כאשר נכנסתי לפורום הבנתי שכאבי רגליים בבוקר או אחרי יום של הליכה הם כתוצאה מכך. וזה "נחמד" להבין שאתה לו לבד . אחותי אומרת שהרגלים שלי היו עקומות לחלוטין ויש לציין כי היום הם רגילות חוץ מזה שברגל אחת אין תזוזה של האצבעות כמעט בכלל. יש לציין שאם הזמן זה יותר מציק . יש לי הרבה דברים להדביק בנושא גם בגלל בני וגם בגללי אבל קודם אני סופג את מה שכתבו כאן. יש לציין ואני אומר זאת לכל ההורים שבפורום וגם לאישתי שזה לא גרם לי לא לעשות משהוא החיים מגיל 12 למדתי קרטה בצבא הייתי ביחידה קרבית וגם היום אני לא נמנע מכלום. די כתבתי כבר יותר מידי . בברכת ה' חגי

חגי יקר, ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לך. אני שמחה מאוד שלא הרגשת חריג בגלל הרגליים השונות שלך כשהיית צעיר. דבר אחד מטריד אותי, שאתה אומר שברגל אחת אין כמעט בכלל תזוזה של האצבעות. האם אתה בטוח שזה קשור לק"פ? אולי זה משהו עצבי/נוירולוגי בכלל? אני חושבת שאתה צריך לבדוק את העניין. האם זה בטיפול אצל רופא, העסק הזה עם האצבעות? יעל

האמת

שזה לא הפריע לי בחיים ואשתי אומרת שעכשיו מצאתי לי סיבה להתפנק כמו שכבר אמרתי הילדים שלי צוחקים תמיד כשאני מנסה להזיז אותם אבל חוץ מזה היא עושה את העבודה. זו רגל שעברתי בה כמה וכמה ניתוחים הרגל השניה לא עברתי ניתוחים הכלל. והלכתי שנים עם נעלים אורטופדיות שהיו מכינים לי בת"א בהזמנה אני זוכר שבגיל 16 נתנו לי אישור לקנות סנדלים ואני ההייתי בעננים ויש לי תמונה גם מגיל צעיר עם ברזל שמחבר בין הרגלים הנעלים . חגי

בוקר טוב, מה שלומכם?

תודה על העידוד והאופטימיות, אני מאמינה שאיך שלוקחים את הדברים ככה הם באים כלומר אם אחשוב שהכל שחור, ככה זה יהיה.... יום נעים אורית

גווניבר

New member
מותר לכתוב כמה שרוצים../images/Emo39.gif

תגיד, מה זאת אומרת ''עם הזמן זה יותר מציק'? אחרי כמה זמן של הליכה מתחיל לכאוב לך? מצטערת אם זה אישי מידי, אבל אין לי כ"כ הזדמנות לשאול אנשים אחרים...

זה תלוי

עם הגיל לי אישית זה יותר מציק כלומר אני יודע שיש לי רגל וזה קורה רק בזאת שעברה את הניתוח בשניה הכל תקין. יש לציין כי אני מדבר על הליכה רצינית היתה תקופה שבא נעלי NB עשו את העבודה היום אני עם רוקפורט וזה סביר הקושי הוא לדעתה של אמא שלי ז"ל ושל אשתי העונות מעבר אז יותר כואב מהמקובל.

למעלה