על הפיקניק-מפגש שהיה לנו...

Black dog

New member
טוב אז אני יהיה הראשון

היה אחלה מפגש נורא נהנתי ! תודה לנטע וטלי לעוד מפגשים וריבוי משתתפים עמרי

Black dog

New member
נטע אני תמיד שמח לקבל

אבל למה גנבת לי את המקום הראשון ! זה לא יפה ! עמרי

Gal-Mo0D

New member
היה ענק

ולא, לא אני אכלתי את כל הכדורי שוקולד - זו טלי!.

aradori

New member
אכן היה ענק...

תודה למארגנות! (ואני לא מאמין שלא ניסיתי את הכדורים!!!!)

tali_le

New member
שקרן!!

אני די בטוחה שאכלת יותר ממני וגם לקחת את הכדור הגדול ההוא- בסוף... בכל מקרה - היה ממש מצויין ממש נהניתי לפגוש את כולם ולאכול!! (הארוחה הטבעונית הכי טעימה שהייתה לי, נטע ושני, אל תעלבו) נקווה לעוד מפגשים וננסה להיפגש שבוע הבא - בעצרת נגד פטום אווזים אני הולכת לחלק שם כרטיסים עם פרטים של הפורום שלנו, גל כבר התנדב לבוא, מה איתכם? טלי

Neta558

New member
על הפיקניק-מפגש שהיה לנו... ../images/Emo8.gif

היה נהדר... מאד נהניתי לפגוש את כולכם, ותודה לכל מי שהגיע עד ת"א הרחוקה (והמזוהמת). לכל הבשלנים למיניהם - וואו. ניסיתי לטעום קצת מכל דבר, והכל היה באמת ממש טעים... שרשור מתכונים נפתח, ההשתתפות חובה! מקווה שכולם נהנו מהמפגש... בתקווה למפגשים נוספים בעתיד. (משריינים יום בחנוכה?
). סליחה עם כל אלה שלא הסתדר להם התאריך או המקום... מקווה שנראה אתכם בפעם הבאה. תגובותיכם מוזמנות להשתרשר לכאן

CowLover

New member
היה ממש ממש נחמד

אני ממש נהנתי... גם היה נורא טעים חוץ מנחמד.... אני מוכנה לעוד אחד כזה רק תגידו מתי.... ועוד דבר - מי שהכין את הסלטים שכח את הכלים שלו שם... הם אצלי.... אם אתה רוצה אותם חזרה צור איתי קשר ואני אביא אותם לעצרת.... אני ממש מרגישה כאילו חטפתי את הכלים האלה....

AmitKar

New member
גם אני נורא נהניתי!

והבנתי שאני צריך להצטרף לפורום פה. אני מקווה שתקבלו אותי אליכם
אני עכשיו קורא את המתכון לפילפלים הממולאים. ואני מאוד מאוד אשמח אם עוד מישהו ישאיר את המתכונים כי האוכל היה פשוט מעולה! כמה חבל שידעתי על הפיקניק הזה רק ברגע האחרון... לא הבאתי שום דבר משלי... טוב, כבר מאוחר ואני עייף, אז אני אכתוב פה שוב מחר. היה מאוד נחמד לפגוש אתכם! שלכם, עמית

היה ממש ממש כיף!

הרבה אוכל ממש טעים! האטריות של ליזי, הפלפלים של טלי, הפנקייקים של אמנון והכדורי שוקולד של נטע היו הכי טעימים! אנשים ממש אחלה, היה מאוד נחמד לפגוש את כולכם!

Black dog

New member
אני לא מאמין שאני מכולם מתקן את

אלון (בית ספרי והכל) אבל אם כבר שאלת - הם ! עט שחור ולא עט שחורה . עמרי

למעלה