על הפנים!

מיכל75

New member
על הפנים!

כמו ששמתם לב קצת נעלמתי לאחרונה,כי אני מרגישה על הפנים. לא ישנה טוב,חולשה כללית,עייפות נוראה,חוסר תאבון ועוד. אני מרגישה ממש מותשת ואני מכריחה את עצמי לאכול בשביל הקטן שבדרך. לפני יומיים היתה לנו סקירה מורחבת וטפו טפו (תדפקו על עץ)הכל בסדר. יש לי לחץ דם מרקיע שחקים,אבל אני מקווה שיהיה בסדר. בינתיים,הגדירו אותי בשמירת הריון כי לא יודעים אם זה מהמחלה או מההריון.כל יומיים אני אצל הרופא.
יהיה טוב

Medikan

New member
מיכל חמודה ../images/Emo24.gif

שולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות. ומחזיקה לך אצבעות שתרגישי טוב ושההריון יסתיים בהצלחה ובזמן הנכון. לחץ דם גבוה בהריון זה לא ממש נדיר ומרגישים כמו שאת מתארת. אז תנוחי, כמה שאת יכולה.
מדי

סיאמית

New member
מיכלוש... ../images/Emo57.gif

אחרי שדפקתי על העץ בשימחה לכבוד הסקירה המאוחרת המצויינת שלך אני רק רוצה לספר לך שעניין התשישות הוא נושא כאוב גם אצלי. אין פתרונות פלא... את לוקחת ברזל? ואולי הנטורופאתית (שבדרך) שבאה לבקר אותנו (חגית) יכולה להמליץ לך על מזונות שהם טובים ללחץ דם ובכלל? מה עם הויטמינים לנשים הרות ומניקות? (סטייל "פרנטל"). את נחה? שותה מספיק? בינתיים קבלי
ו-
ותרגישי טוב!!!

RomiVais

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע שאת מרגישה על הפנים... אבל עניין התשישות אופייני ממה שהבנתי כאן. אל תילחמי בעצמך. תני לגוף שלך כל מה שהוא צריך. בשבילך ובשביל הקטן שבדרך... תרגישי טוב אני מקווה שאת לוקחת את כל הויטמינים ואת כל מה שסיאמית הזכירה... קבלי
ו-
ממני,

Navva

New member
מיכל

ראשית כל, להרים את הפנים ולחייך. שמחה לשמוע (בעצם לקרוא) על הסקירה המאוחרת הטובה. מנסיון (וזה לא היה מזמן) שינה טובה בזמן הריון לא מצויה בשפע. לגבי לחץ הדם תשמרי טוב טוב ותעשי כל מה שהרופאים אומרים. כדאי גם להקשיב לאחיות מעקב ההריון (בעיקר לכאלו שהן סבתות). באיזה שבוע את? אם הבנתי נכון, "הגדירו אותי בשמירת הריון", הכוונה היא להריון בסיכון גבוה. כדאי להציעץ עם עוד רופא. אני הלכתי להתיעץ עם מנהל "הריון בסיכון גבוה" של ליס (איכילוב), ד"ר קופרמינץ, הוא מקצועי, הוא טיפל מטורפצות והוא גם "בן-אדם". ד"א משהציע לי להתיעץ איתו היה הנירולוג בקופה, הגינקולוג שלי התעקש לא להגדיר אותי בסיכון גבוה. תשמרי על עצמך ועל הקטן שבדרך, תנוחי טוב טוב נאוה

מיכל75

New member
תודה על העידוד../images/Emo24.gif

אני עכשו בשבוע 23 וממהתחלה הגדירו אותי בסיכון גבוה בגלל המחלה. עכשו בנוסף אני בשמירה שזה אומר לא לעבוד,לא להתאמץ ובכלל להיות בבית במנוחה כל הזמן.אפילו לשופינג בקניון לא מרשים לי ללכת.
הרופא שעשיתי אצלו את השקיפות ושתי הסקירות,הגיע לא מזמן מארה"ב ושם הוא טיפל ב-30 חולות בטרפצת שהיו בהריון.על פי מה שהוא אומר רק ל-3 נשים היה התקף בחודש שלאחר הלידה,שאחת מהן לא החלה טיפול.כל השאר עברו לידה רגילה בשלום.
חוץ מזה אני מקבלת כל יום חומצה פולית,ברזל(פרוקל)ו-b12. הבעייה היא ששני ההורים שלי סובלים מלחץ דם כרוני ומטופלים בתרופות ולכן הם לא יודעים אם הלחץ דם הוא משהו כרוני שמתפרץ עכשו או בגלל ההריון שזה סימן מקדים לרעלת. דבר נוסף שמדאיג אותם זה שיילדו את אמא שלי בשבוע 30 בהריון ה-3 מאותה סיבה-160\120 למרות התרופות. אז בתקווה לבשורות טובות יותר מאחרים....

RomiVais

New member
בתקווה לבשורות נפלאות.. ../images/Emo24.gif

תשמרי על עצמך מיכלי אני בטוחה שזה יהיה שווה כל רגע של מנוחת בית!!! תמשיכי לעדכן אותנו ותרגישי טוב

סיאמית

New member
הריון בסיכון גבוה + שמירת הריון

אף אחד מהנוירולוגים שלי, האחיות מ"טיפת" ו/או הרופאים מהקופה או רופא הנשים הפרטי אליו אנחנו הולכים, לא אמר לי שאני בסיכון גבוה ועלי לשמור. דר/ חילקביץ´ הדגישה בפני ש"עסקים כרגיל" וזו אני שהגברתי קצת על דעת עצמי, את תדירות המפגשים באיכילוב. במקום פעם ב-3 חודשים - פעם בחודשיים. סתם... ליתר ביטחון. נאווה ומיכלוש, הם אמרו לכן בדיוק מדוע הם הגדירו אתכן כך? מעניין אותי לדעת... אולי פיספסו משהו במקרה שלי?

מיכל75

New member
הגדרה בסיכון../images/Emo57.gif

בהתחלה הגדירו אותי ככה בעיקר בגלל המחלה והעובדה שכנראה נכנסתי להריון תוך כדי טיפול בסטרואידים בדצמבר. אכן,הסבירו לי שלרוב ההגדרה הזו נצמדת למי שיש לה בעיות (חס וחלילה)בהריון,אבל לעיתים יש מה שהם מכנים "סיבות אמהיות"ואז מתבצע מעקב של סיכון גבוה.בכל מקרה אחרי הלחץ דם,הרופא אמר שזה יצא לטובה כי זה לא בעייה לאשר שאכן אני זקוקה לשמירת הריון. אני מקווה שהכל יעבור בשלום,בפעם הבאה במדידה. שבת שלום ואני ממשיכה לספור את השעות לאירוויזיון.(כמובן שבעלי מעכשו מתחיל להתחרפן).

Navva

New member
סיכון גבוה וטרפצת

מיכלי קצת לפני שבוע 20 ראיתי "לכלוך" שחשדתי בדימום. מאחר והיה יום שישי בבוקר ניגשתי מיד למרכז בריאות לאישה (מי רוצה לבלות את השבת במיון?). הרופא שהיה תורן הוא הרופא שאחראי בסיכון גבוה. אמרתי לו שאולי אעבור אליו בגלל הטרפצת. הוא חייך ואמר שהריון אמור להיות הזמן הטוב שלי. הקריטריון להריון בסיכון גבוה הוא העובר. לחץ דם גבוה מאוד לא לעובר. כמו שנראה של"ד גבוה היא צרה נוספת על הטרפצת
. תשמרי טוב טוב, המטרה מקדשת את האמצעים
. הריון שלם וקל. נאוה

למעלה