על הפנים!

Dave1972

New member
על הפנים!

אוף! מאז פסח אני לא מצליח לחזור למשקל המינימום שהגעתי אליו.
ובכדי שלא יגידו שאני חורג מנושא הפורום - ברור שאני נורא מפחד מבדיקת ה-A1C הבאה (משהו כמו עוד חודש וחצי).
מתוך ה-12 ק"ג שהורדתי, כבר העליתי 5! :(
מה היה לנו? פסח, יום העצמאות, ל"ג בעומר, והיום חזרנו מחופשה בת חמישה ימים באילת. ולא, לא הצלחתי להתגבר על יצר האכילה במלון.
נקודת האור היחידה היא שהצלחתי לצאת לריצה אחת באילת בת 10 ק"מ באיזור 8 בבוקר, במזג אויר חם. ועמדתי בזה.
הבטחתי לעצמי שמהיום אני חוזר חזרה לאכילה נכונה וממשיך בריצה מסודרת.
אל תוותרו לי!

תומרונתם

New member
מנהל
האם המטרה שלך היא לרדת במשקל או להיות מאוזן?

אם תעשה מה שצריך כדי להיות מאוזן, "תופעת הלוואי" היא בדרך כלל ירידה במשקל העודף.
אני אוהבת להסתכל על זה בתור דבר משני שקורה אם אני עושה את שאר הדברים נכון. אני יודעת שאני לעולם לא אהיה רזה ודקיקה (וגם לא רוצה להיות כזו), ולכן זו לא המטרה שלי. המטרה שלי היא להיות מאוזנת, בכושר, ובריאה.
&nbsp
אגב זה כמובן בסדר גמור אם המטרה שלך היא לרדת במשקל! רק שבהתאם למטרה שלך, כך אתה צריך לנהוג.
&nbsp
וחוץ מזה לא קרה כלום אם קצת חזרת לאחור, אתה עדיין במינוס שבע, ומכאן יותר קל לחזור

Dave1972

New member
אני מניח שהסוכר יותר מסוכן לי

וכן, ברור לי ש"הא בהא תליא", כלומר שהם קשורים אחד בשני.
אני אתרכז בסוכר (הבוקר היה 142
) ויודע שזה יעזור לי גם למשקל.
זה שאתם פה, זה עוזר לי.

אהבתי את ההגדה

זה בדוק מה שאני חושבת ואומרת.
המטרה שלנו זה להתאזן.
אם בודקים רואעים מה משפפיע על הרמות והירידה במשקל כבר מגיעה אבל היא לר המטרה.

יפה כתבת

אבו זקן

New member
כדברי המשורר

"מה שהיה היה".
&nbsp
כפי שאתה כבר יודע, הדרך רצופה עליות וירידות, מהמורות ומכשולים, שלוליות וחול... קבע לך יעד לשבוע הקרוב, ואל תוותר לעצמך. בשבוע שאחריו כבר יהיה לך קצת קל יותר להמשיך.

Dave1972

New member
הריצה שמסמנת את החזרה לשגרה

אני מעלה את התמונה הזו כשאני אוכל קערה גדולה של סלט (2 מלפפונים, 2 עגבניות, חצי גמבה, בצל ירוק, חסה, טונה, מלח ופלפל שחור).
אגב, יצאתי לריצה ב-12 בצהריים. שיא החום. אחרי שבבוקר שתיתי כוס קפה ואכלתי יוגורט (אתם לא רוצים לדעת איך ארוחות הבוקר שלי נראו בימי החופשה באילת).

סוף סוף גאה בעצמי שוב!

Dave1972

New member
הרגשתי צורך להעניש את עצמי

על כך שלא עמדתי ב-3 פעמים ריצה בשבוע. בסופו של דבר, היה קשה, אבל עמדתי ביעד. וזה משמח אותי.
&nbsp
נראה שגם השבוע לא אצליח לעמוד בכך. חשבתי לצאת לרוץ אתמול בערב, בתקווה שיישבר קצת החום. ב-22:30 היה בחוץ 34 מעלות ומקבוצת הריצה שאני חבר בה בפייסבוק קראתי על מספר אנשים שניסו לצאת לרוץ ונשברו אחרי קילומטר - קילומטר וחצי מרוב חום. אז הרצון שלי לחיות גבר על הרצון להוריד סוכר/משקל.
&nbsp
מבאס ברמות! מקווה שהיום יתאפשר לי...

tulkin

New member
יאללה. עבר. הכל טוב.

תחזור לעשות מה שעשית טוב, והכל יחזור לשגרה. אל תדאג.
&nbsp

למעלה