על הפרד ומשול שמעתם? אם כן כנסו

D.O.D

New member
על הפרד ומשול שמעתם? אם כן כנסו

הפרד ומשול: אחד השירים החזקים והדוקרים ביותר ששמעתי בחיי, שיר ציוני מאוד שמעלה הרבה סמלים ציוניים בשיר! מי ששמע את השיר לפחות פעם אחת והקשיב לפחות לשורה אחת יבין על מה אני מדבר הייתי רוצה לדעת מה דעתכם, ראיתי שנפתח על הנושא הזה דיון עצום ומלא אנטליגנציה ורציתי אולי להעלות גם את רמת הפורום הזה... כדי שליאת תהייה גאה בי אז מה אתם אומרים? צריך להשמיע אותו? או לצנזר את השיר? השיר ציוני מדי? או שהוא בסדר גמור?

s.s.p

New member
לא נראה לי

שאנשים פה שמעו את השיר הזה... השמיעו אותו רק בדינמו ובג`י ורוב האנשים פה בקושי היו שם ומה שכן השיר הוקלט בערב יום העצמאות אז הוא די חדש בכל אופן השיר שיר מעולה, עם טקסט שנון מאוד! והדיון שהיה על השיר היה רק בגלל שלירון תאני טען שסאב והצל פאשיסטים - לדעתי זה בגלל שלירון שמאלני מדי... לדעתי סאב והצל לא פאשיסטים הם פשוט ציונים, אין שום דבר רע באהבת הארץ... בכל אופן זה כבר לא משנה כי בסוף גם לירון השמיע את השיר בעסק שחור.

D.O.D

New member
מתי מתי מתי???

השיר הושמע בגלגל``צ??? אני לא מאמין... זה בטח היה בל``ג בעומר כשלא יכולתי לשמוע רדיו... חשבתי שלירון בחיים לא ישמיע את השיר יפה יפה אז אולי הוא בכל זאת לא קומוניסט כמו שחשבתי... WELL שיהיה

`^`^

New member
חבל ש``העלאת אינטלגנציה`` שלך....

מבוססת על ההודעה של די ג`יי סופרים בפורום מוזיקה שחורה המקורי וגדול יותר (IOL)

D.O.D

New member
נכון... מה רע בזה?

יש פה פורום מוזיקה שחורה קטן שאנשים שלא נמצאים שם נמצאים פה... אולי אפשר גם להעלות לפה את הרמה כמו שם מה רע בזה??

D.O.D

New member
אני רואה שהפורום הזה בכל זאת עדיין

לא מוכן לדברים כאלה... זה לא היה רע אם היה לנו שתי פורומים ברמה של איי או אל

למעלה