שוקלד אגוזים
New member
על הפרק : ארוחות בוקר ../images/Emo96.gif../images/Emo84.gif
מכירים את הבופה הישראלי הכי מפורסם בעולם? בופה ארוחות הבוקר של אכול כפי יכולתך המוגשות במרבית בתי המלון בארץ , ככל שדרוג המלון גבוה כך נראה המזנון. בכתבה שהתפרסמה אתמול במוסף מסלול בידיעות אחרונות , התרשמה הכתבת מהארוחות המושקעות וההצע הענק שהוגשו לה ב 10 בתי מלון באילת . במקום הראשון זכו הרויאל ביץ, הרודס ודן, המגישים לסועדים אפילו גרגרי רימון קלוף ותנורי הלחם משגרים בזמן אמת לחמניות פוקצ'ות ויתר דברי מאפה אל המזנונים, ועוד לא הזכרנו את אגף המתוקים שהשתדרג לכוסיות כי סתם עוגות שמרים היום זה לא אופנתי. אישית, אני חושבת שהכתבת פספסה נקודה חשובה ,שאם תשאל עליה כל מלצר במלונות ארצנו תקבל תשובה אחידה, וכוונתי לבזבוז העצום והזלזול שבארוחות אלו. התופעה של ה"עיניים הגדולות" בעיקר של הישראלים המעמיסים ערימות על צלחות , מתוך או תחושה שכאילו מחר תופסק אספקת המזון לכד"א, או בשל הרצון למצות מכל שקל שהושקע בנופש את המקסימום בבחינת אני לא פראייר. הלו הלו.........אני רוצה לפעמים לקרוא לעבר ההולכים בין המעברים בחדרי האוכל עם ערימות צלחות על כל יד , ואחר כך משאירים ערימות מזון שלא נגעו בו שמוצאות את דרכן אל הפח! ....בבית שלכם אתם אוכלים יותר? ....למה לא תעמיסו במידה קצובה תסיימו , ואם אתם מרגישים צורך קומו שוב..... איזה מסר מקבלים הילדים? איך אנחנו נראים בעיני יתר העולם ואשתו המתארחים כאן? מי מרגיש טוב עם הבזבוז הזה בשעה שעשרות מאתנו יכולים לממן בקושי גבינה וחלב ולחם אחיד? ואני שואלת אתכם....האם גודלה של ארוחת הבוקר הוא שקול בעיניכם לבחירה בבית המלון? מה מנחה אתכם בבחירת בית המלון?
מכירים את הבופה הישראלי הכי מפורסם בעולם? בופה ארוחות הבוקר של אכול כפי יכולתך המוגשות במרבית בתי המלון בארץ , ככל שדרוג המלון גבוה כך נראה המזנון. בכתבה שהתפרסמה אתמול במוסף מסלול בידיעות אחרונות , התרשמה הכתבת מהארוחות המושקעות וההצע הענק שהוגשו לה ב 10 בתי מלון באילת . במקום הראשון זכו הרויאל ביץ, הרודס ודן, המגישים לסועדים אפילו גרגרי רימון קלוף ותנורי הלחם משגרים בזמן אמת לחמניות פוקצ'ות ויתר דברי מאפה אל המזנונים, ועוד לא הזכרנו את אגף המתוקים שהשתדרג לכוסיות כי סתם עוגות שמרים היום זה לא אופנתי. אישית, אני חושבת שהכתבת פספסה נקודה חשובה ,שאם תשאל עליה כל מלצר במלונות ארצנו תקבל תשובה אחידה, וכוונתי לבזבוז העצום והזלזול שבארוחות אלו. התופעה של ה"עיניים הגדולות" בעיקר של הישראלים המעמיסים ערימות על צלחות , מתוך או תחושה שכאילו מחר תופסק אספקת המזון לכד"א, או בשל הרצון למצות מכל שקל שהושקע בנופש את המקסימום בבחינת אני לא פראייר. הלו הלו.........אני רוצה לפעמים לקרוא לעבר ההולכים בין המעברים בחדרי האוכל עם ערימות צלחות על כל יד , ואחר כך משאירים ערימות מזון שלא נגעו בו שמוצאות את דרכן אל הפח! ....בבית שלכם אתם אוכלים יותר? ....למה לא תעמיסו במידה קצובה תסיימו , ואם אתם מרגישים צורך קומו שוב..... איזה מסר מקבלים הילדים? איך אנחנו נראים בעיני יתר העולם ואשתו המתארחים כאן? מי מרגיש טוב עם הבזבוז הזה בשעה שעשרות מאתנו יכולים לממן בקושי גבינה וחלב ולחם אחיד? ואני שואלת אתכם....האם גודלה של ארוחת הבוקר הוא שקול בעיניכם לבחירה בבית המלון? מה מנחה אתכם בבחירת בית המלון?