על הצגת העצמי של נשים

nando

New member
על הצגת העצמי של נשים

או משהו על מגדר (ג'נדר) מנקודת מבט גברית. נו כן, התגרשתי לפני שלוש שנים. אני כבר מתחיל להריח את גיל 40 מלמטה . מה שאומר אני באמצע מרוץ החיים. עבודה ,בית, ילדים פעמיים בשבוע. איפה כבר יש לגבר בן גילי, לגבר בן 38 אשר עובד בסביבה משרדית סגורה, הזדמנות לפגוש ולהכיר נשים חדשות שאיתן ירצה לנסות להקים את פרק ב' שלו ? כן כן.. את האוניברסיטה סימנו לפני מעל לעשור. בחוג ריקודים פעם בשבוע ? נו באמת , מה יש לו לגבר עירוני אם לא את האינטרנט. אותו ערוץ שבו אנחנו מחפשים את התשובה והמענה לכל עניינינו. החל במועדי טיסה,כרטיסים להצגות , מידע טכני על מחשבים קניות ואיך לא, גם בת זוג.... וככה יש לנו את אודיגו, מסנג'ר ואיך לא, את אתרי הפנויים-פנויות. ועל אלה בדיוק, אני רוצה לדבר כעת. אתם בוודאי יודעים, נכנסים , נרשמים ואז יש את הקטע הזה של המכירה העצמית. "ספר על עצמך בכמה מילים". בן כמה אתה , גובה ,במה את עוסק וכיוצא באלה. תאר את מי אתה מחפש וכך עוד ועוד מגוון שאלות שאמורות שאתה מתבקש לענות עליהן. שאלות מכוונות שמיועדות לעזור לך להישמע ואם אפשר גם,להיראות אטרקטיבי. במידה כזו שבצד השני משהי תחליט לשלוח אליך פניה. לתת לך, את ההזדמנות להכיר משהי שעשויה להפוך לדמות של חייך. כיוון שאני גבר המתעניין בנשים, אני לא רואה את השטויות שאנחנו הגברים כותבים. אבל.... אבל מה שאני רואה אצלכן הנשים, אלוהים ישמור.... (ואני אתאיסט גמור) רוב התיאורים העצמיים מתחילים באריזת השי שבתוכן אתן מגיעות. "אני נאה"," אני צעירה מגילי", "אני נראית טוב" , "שמורה טוב". ועוד כהנה וכהנה תיאורים. או למשל אי דיוקים קלים כמו "אני בחורה". אומנם אני בת 48 אבל בכל זאת "אני בחורה". איפה התובנות שלכן ? איפה הלמכור את עצמכן בשל מה שהנכן ? מה אתן חושבות שאני דה נירו ,דה קפריו, או דה ...אני לא יודע מה ? שאתן אמורות להיות המודל שעל פיו יצקו את גלית גוטמן ? תופעה מעניינת אחרת היא תופעת ה "נשים ילדות". תגידו בנות מה אתן חושבות ? שאני פדופיל ? מה היה לו כתבתי שאני "גבר-ילד" ? תופעה מעניינת נוספת היא כמובן שכינוים שאתן מכנות עצמכן. סינדרלה,נסיכה. מה קרה ההורים התעללו בכן ונתנו לכם שם כמו ברונהילדה ? בואו שמעו איך זה נשמע מהצד השני: אני סופרמן, בן 38 חתיך ואתלטי מתאמן כל יום בחדר כושר ודרך אגב אם זה מעניין אותך גם, יש לי פוסט-דוקטוראט בפיסיקה של קוונטים. נשים! נשים בשלות ,זה מה שאני מחפש. לא ילדות, לא אריזות שי, לא נעליים. (לא שזה לא מוסיף, אבל בכל זאת....). אחר כך שלא תבואנה לכאן כל הסוציולוגיות עם השיח הפוסט מודרני עם דיאלוג על קיפוח נשים. תחשבו מה אתן מוכרות קודם כל גם כשאתן משכילות ויש לכן משהו בראשכן. או כשאתן מחזיקות בתפקיד שיכול להעיד על אישיותכן. או סתם איזו אמרה שתעיד שהאור הפנימי שלכן הוא לא זה של המקרר במטבח. שלכן, Nando

על הצגת נשים

נאנדו..... אהבתי את המאמר שלך.............. ואתה פשוט צודק..... האתרים האלו הם שוק בשר "פונטו"...... כל אחת שם חושבת שהיא מינימום מיס תבל........ אולם........ תבין אותם באתרים האלו מבקשים מהם ל"פלפל" את הכרטיס אז יש כאלו ששמות הרבה "פלפל" ולא יודעות שהרבה "פלפל" הורס את הטעם.

fishey

New member
פשוט צודק...

נשים תקראו ותבינו .... גם אני אומנם רק בן 23 וחצי מסכים עם הבחור ...נכון שמראה חשוב אבל יותר מעניין מי את?.או מה את ?בכל זאת אים היינו חושבים רק על איך אתן ניראות לא היינו מחפשים קשר רציני בחיים ....

מיטללל

New member
אוקיי. ניסיון-

אם זה היה פורום היכוריות.. איך הייתם מגדירים את עצמכם ואת מה שאתם מחפשים ב 3 שורות ?

nando

New member
הבעיה מיטל

היא לא בכמות המילים המוקצת לתאור אלא מהן המילים הראשונות שאתן "שמות על המדף".

מיטללל

New member
זה לא קשור

שם המקום מוגבל. ואני רק אומרת שמה שאתה שואף לקבל, זה משו שאי אפשר לכתוב במקום כל כך קצר. וכל ניסיון יצא פלצני במיוחד. ואנשים מתארים גם את המראה שלהן, כי תגיד מה שתגיד, זה חשוב ולרוב זה עושה את ה"סלקציה" הראשונית וזה משו שיחסית קל לתאר. ושוב- ניסיון- תתארו את עצמכם ומה שאתם מחפשים ב 5-7 שורות. מישהו מסוגל?

jessy19

New member
ננדו

תכל'ס לדעתי אתה צודק בהחלט, אבל קשה לבחור מה לכתוב ולפעמים מרגישים חסרי ביטחון כשנכנסים לאתרי הכרויות. אני אישית מתארת את עצמי כי אני מאמינה שמי שימצא חן בעיניו מה שבאמת נכון לגביי הוא הבחור הנכון לי מאשר מישהו שחושב שאני מישהי אחרת.

למעלה