על הצד הלא אסתטי של גידול תינוקות

smailie

New member
על הצד הלא אסתטי של גידול תינוקות

חווית ההורוּת כרוכה פעמים רבות בהתעסקות במטלות, שעד שהפכנו להורים ודאי נראו לנו מגעילות מאוד: החלפת חיתולים; לבוא במגע עם נזלת ועם אוכל שנמרח לילד על הפָּנים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות. נדמה לנו שלא היינו מסכימים לְעולם לעשות את כל הדברים האלה, אלמלא היינו הורים לפעוטות. באיזו מידה נדרשתם לעשות "סוויץ' ", כדי להתרגל לזה ולא להירתע מהפעולות ההכרחיות הללו? האם בין כל השינויים שעוברים עלינו ממילא עם היותנו אבות, זה פשוט הופך להיות משהו מובן מאליו?

מחשבות

New member
לא הפריע לי לרגע לא המראה, לא המגע ולא הריח.

הקיאו לי ביד, דיממו לי ועשו הכל ולא הזיז לי. לאשתי כן.

gils33

New member
אין לי שום בעיה עם כלום

אני חושב שזה קשור גם לאופי,חבר שלי למשל לא יכול להתקרב לקקי,נזלת,טיטולים וכוליי

smailie

New member
וכשלחבר שלך יהיה תינוק

אז הוא פשוט ישאיר את כל העבודה הזאת לאשתו?

gils33

New member
יש לו וכן היא עושה הכל

הוא לא יכול לסבול את זה

גרי רשף

New member
ומה עוד (לגבי החבר)?

יש לו גם סלידה מלבשל ומהכלים בכיור, והוא מקבל פריחה/בחילה מלקום באמצע הלילה או ללכת עם הילד לרופא? אגב- את התחת שלו מי מנקה? בכל זאת- פעם ביום גם לנו הגברים הקשוחים יוצא לחרבן.. אני שואל בציניות כי יש לי חשד קל שבעיית האופי קשורה להרגל שנשים צריכות לטפל בכל מה שדביק או מסריח.

gils33

New member
הוא עושה הכל בבית

אני מניח שמידי פעם הוא עושה את זה אבל הוא ממש נגעל. יש לו בעיה עם הנושא הריח ועם נזלת . הוא מאכיל,משקה,מקלח,וכוליי,הוא לא מאלה שלא עושים כלום,פשוט לא מחליף טיטולים ולא מקנח אפים. פעם אחת שהילד הקיא - הוא הקיא אחריו,נקרענו עליו מצחוק.

smailie

New member
מבחינה מוטורית או בגלל הרתיעה מן המגע

עם ההפרשות?

MrCheff

New member
זה פשוט הופך להיות משהו מובן מאליו

עם כל השינויים שעוברים עלינו ממילא עם היותנו אבות בדיוק ככה. בעבר ראיתי חיתול וזה פשוט נראה לי מגעיל.. היום.. ממש לא מפריע לי ואני מחליף בכיף-כיף לבת שלי חיתול

Master Stav

New member
מעולם לא הייהת לי בעיה ....

בין עם מדובר בילדי ובין עם מדובהר בילדי חברי .... אני זוכר יום אחד שהלכנו לגן עוד טרם היו לי ילדים והתינוק של החבר אליו התלוותי מילא חיתול הוא לא ידע מה עושים אם זה ....אני ניסיתי ....והצלחתי איכשהו כול מה שקשור בילדים לא מגעיל אותי , אני לא נהנה מזה אבל בהחלט אין לי שום עכבות בנדון

avi182

New member
איזה כייף שזה מאחורי

אבל בגדול מתמודדים זה לא שיש מה לעשות כשצריך צריך ועדיף לסיים אם זה כמה שיותר מהר(מדובר אך ורק על פצצות סירחון כל השאר ממש לא בעיתי) עכשיו נישאר להתמודד בזמני מחלה או פציע (הילד הזה מועד לפורענות ) וכן זה נראה לי משהוא שהופך למובן מאליו במיוחד שאנחנו לבד ואין על מי להפיל את זה כמו שעושה אותו חבר שהוזכר בשירוש

hirshfe

New member
לא מזזי לי

ולחמתי יש שיר שהיא תמיד שרה שהיא החליפה לנדב שאני לא ממש זוכר את המילים אבל זה הולך בערך ככה הקקי שלך מריח כמו שקולדה הפיפי שלך כמו לימונדה מתרגלים

smailie

New member
../images/Emo12.gif הוי, לא!

הציטוט נשמע יותר מגעיל מהסיטואציה המציאותית עצמה. דווקא לחשוב על השיר ולהיזכר במילותיו כשאני מחליף חיתול, זה לא מה שהיה גורם לי לעשות את זה ברצון, בלשון המעטה.

האם זה השיר -

יש לי תרנגולת כל היום אוכלת סולות הפיפי שלה לימונדה הקקי שלה שוקולדה ? כי אם כן - גם אני מכירה. אבל אנחנו המצאנו שירים משלנו לשלב הגמילה ........

זה נעשה אוטומטי ככה שלא חשבתי שזה משהו

שפעם ניגעלתי ועכשיו אני לא. אלו הילדים שלי וזה חלק ממה שאני עושה בשבילם - מנגבת טוסיקים ואפים ודם ושאריות אוכל על הפנים והידיים.

למעלה