על הקשר בין הימורים, קופים, ומסחר

yanivavforex

New member
על הקשר בין הימורים, קופים, ומסחר

http://betterthanamonkey.blogspot.com/ לאחר כמה שנות שתיקה מאז סדרת הכתבות שפרסמתי בנושאי ניתוח טכני מתקדם, תקף אותי שוב חיידק הכתיבה. זהו הבלוג החדש שלי, אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב. יניב

rafipips

New member
אמיתי לגמרי , ויש עוד פיתרון.....

ברוקר שלוקח על יורו דולר 2.7 פיפס - וברוקר שלוקח על אותה עסקה 1.5 פיפס . אין מנוס וצריך לעזוב את הברוקרים שחושבים שיש לנו ארבע רגליים זנב ועטינים .

יניב כל הכבוד על גילוי מושג התוחלת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yanivavforex

New member
הצחקת אותי...

הייתי מסביר לך גם על השפעת הסקיו והקורטוזיס על התוחלת באוכלוסיה עם התפלגות fat tails, אבל נראה לי שמכל המשפט הזה היית מבין רק את המילה "השפעה". או במילים אחרות, את השחצנות תשאיר בבית. אף אחד לא מתרשם מזה. בטח לא אני. ד"א, מאיפה ההשראה לשם המקורי "תותח מטח"? חשבת על זה לבד? כבוד.

yanivavforex

New member
אמת ויציב - או במילים אחרות

פרייאר מי שעובד עם ברוקר ישראלי. שלא לדבר על תודעת השירות... אני עובד עם שני ברוקרים אמריקאים דגולים, ופשוט אין מילים לתאר איזה יחס מקבלים אפילו לפניות הקטנות ביותר... וכמובן ה-spread המינימלי...

yanivavforex

New member
אינני מסתיר דבר :)

כיום אני עובד בעיקר עם (IBFX (US & Australlia. יש לי גם חשבון ב-FxSol (בעיקר גיבוי). לגבי IBFX - שירות מקצועי, אדיב ומהיר. לא התאכזבתי אפילו פעם אחת. וסיפור קצר על FxSol - לפני שנתיים בערך פתחתי טרייד, נתתי SL והלכתי לישון. בבוקר גיליתי ספייק של כמה עשות פיפס במחיר. בדקתי מול שני ברוקרים אחרים, והתברר שב-FxSol הוא היה חריג בכמה פיפסים למעלה, מה שסגר לי את הטרייד ב-SL. לאחר מייל קצר, חזר אלי מנהל והחזיר לי את כל הסכום יחד עם אלפי התנצלויות על תקלה ב-feed המחירים שלהם. בארץ אני מניח שהיו יורקים עלי.

rafipips

New member
דרך אגב MBT משלמים לך עמלה על

פתיחת עסקאות בלימיט וסטופ . ככה שמעתי היום , וזה מרענן . ונתתי לחברים לקרוא את המאמר שלך בבלוג , קבל מצויין !

yanivavforex

New member
מעניין מאוד - שווה בדיקה.

ותודה רבה. מקווה שתמשיך להנות מהפוסטים הבאים.

הקשר בין מאיר ברק ומסחר נבדק 16 שבועות ברצף

להלן התוצאות עד כה מתועדות בארכיון ביזפורטל אילן מעקב מניות ברק סיכום 16 שבועות מעקב 46% הצלחה במסחר הסווינג של מאיר ברק בבדיקה ארוכה מר מאיר ברק מטריידנט מציג באתר ביזפורטל את מסחר הסווינג במניות בכל שבוע הוא ממליץ על שתי מניות עם נקודת כניסה ויציאה ברורות ובסופו מציג טבלת מעקב על הצלחות כישלונות השבוע האחרון הכל מתועד בוידאו וניתן לקבל קישור לכל הצלחה או כישלון אני סה"כ מצרף את טבלאות המעקב השבועיות של ברק מאיר לטבלה מסכמת שמציגה את סה"כ הטריידים ברצף על מנת לקבל תמונה אמיתית וכוללת עד כה עקבנו ברצף במשך 16 שבועות על מניות שהומלצו והגיעו לטריגר שהוא הכתיב אחוז ההצלחה עומד על 46% כרונולוגית הנקודה הנמוכה עמדה על 33% הגבוהה על 46% להלן המעקב עד כה הסדר הכרונולוגי משמאל לימין 6 מניות שהצליחו biib gm agp kmi vmc orcl 7 מניות שנכשלו amgm ltd rimm iaci amt lrcx vrx מתוך 13 מניות שהגיעו לטריגר 7 נכשלו 46 אחוז הצלחה בפועל נוצר הפסד מעבר לעמלות ודמי המינוי 16 שבועות ברצף מר ברק מאיר טוען שהוא מרוויח ב70 אחוז מהמקרים הגולשים חושבים שגם הוא כמו תלמידיו אינו יכול לעבור 50 אחוז בדיקה ארוכה תכריע בנושא לטוב ולרע האם במסחר בשוק מדובר או כמו שטוענים מאיר ברק עיסוקו תיווך בעמלות המסחר היומי ותו לא

סיכום ברצף תחזיות שבועיות מאיר ברק 100 כישלון

ירון מעקב תחזיות ברק 05.01 | 22:53 מר מאיר ברק מטריידנט נותן בביזפורטל מידי שבוע תחזית לשבוע הבא אני מצרף בכל שבוע את התחזית השבועית האחרונה על מנת לקבל רצף עד כה 14 תחזיות שבועיות של מאיר ברק - 100 אחוז כישלון בין התאריכים 5.9 ועד 23.10 השנה, מר ברק הציג עצמו כשורטיסט גאה 7 שבועות ברצף מר ברק המליץ לירידות - הסתיימו ב15 אחוזי עליות !!! 7 שבועות כישלון - סיכם אלפי מילים תומכות שורט בשתיים " סליחה טעיתי" בין התאריכים 30.10 -21.11 הפך ברק משורטיסט גאה ללונגיסט מתמיד 4 שבועות בלונג לאחר ההתנצלות - הסתיימו בכישלון מעל 9 אחוזי ירידות !! בתחזית 12 מתאריך 27.11 חזר מאיר ברק לשורט בצורה מובהקת בפועל מעל 7 אחוזי עליות בשבוע ה12 בניו יורק וברק נעלם לשבוע בתאריך 11.12.11 חוזר ברק מאיר לבמה ונותן תחזית שבועית מספר 13 הפעם הוא מתהפך חזרה ללונג ומצהיר " השוק בצורה ברורה כלפי מעלה" בפועל השוק יורד ב3 אחוז ב19.12.12 לא הופיע מר ברק ולא נתן תחזית שבועית בתאריך 27.12.12 חוזר אלינו מר ברק עם תחזית שבועית מס 14 לונג לשבוע האחרון של השנה בפועל שוב טעות השוק דווקא ירד בשבוע האחרון של השנה בתאריך 3.1.12 ברק לא נתן כיוון לשוק אין תחזית מתוך 14 תחזיות בחמישה החודשים האחרונים -100 אחוזי כישלון תחזית שבועית מס 15 -השוק נראה בתצורת פריצה למעלה את התוצאה נקבל היום בסגירה יש סיכוי לשבירת הקרח מתוך 15 תחזיות בחמישה החודשים האחרונים -בהצלחה

rafipips

New member
האם התקופה שאנו נמצאים בה נלקחה בחשבון ?

בתקופה זו אפשר להגיד שאין מי שהרוויח !

בכל תקופה אפשר להרוויח ואפשר להפסיד

אם תבדוק אצל מאחר באתר הם מרויחים בכל מצב למשל ב2011 פירסמו רווח של 70 אחוז כמובן ללא אסמכתאות לכן אילן אורך בדיקה לכל התקופות על התחזיות איני מדבר זה הימורים ובהימורים כמו בהימורים הימורי 14 תחזיות שגויות זה דבר שיכול לקרוא ורק ממחיש את הקשר בין תחזיות להימורים לגבי מסחר יומי מר ברק טוען שזה מקצוע קשה ככל שיהיה צריך להרוויח בו אם זה מקצוע או לפרוש ולהודות שהעיסוק המרכזי הוא עמלות מסחר שמנות הנגזרות ממסחר יומי ממונף ועתיר עמלות כל עוד מר ברק מקבל את הבמה לטריידים יומיים מידי שבוע עושה טוב אילן שעוקב אחרי התוצאות השבועיות שמפרסם מר ברק עצמו ומצרפם כיאות לבדיקה אמיתית שאינה נסמכת על זיכרון קצר של השבוע האחרון

rafipips

New member
טוב שיש מי שבודק במיוחד את אלה שאוהבים

להראות עצמם בתקשורת .

לגבי השבוע שעבר שוב טעה מר ברק

לפני שבוע דיבר על פריצה לשבוע שעבר פריצה רצינית המדד עלה אומנם אבל פחות מאחוז בשבוע לא בדיוק פרץ איך הסביר זאת השבוע מר ברק "הכל בגלל הודעת דירוג האשראי" כתב כאילו שהגולשים מטומטמים ולא יודעים שההודעה יצאה רק ביום ו בסוף המסחר או לאחריו בנוסף הוא מביא טבלת מעקב ומדבר על המניה האחרונה שהרויחה ומפציר לא להחזיר רווחים לשוק ןבכן המניה האחרונה שהרויחה היא אורקל ומצטרפת לחמש אחרות סהכ 6 סהכ המניות שהרויחו 6 מול שבעה מניות שהפסידו וזה לפני עמלות זה מעקב של 16 שבועות על איזה רווחים הוא מדבר בדיוק הוא מדבר על רווחי העמלות -לא להחזירן לשוק במסחר יומי

אידיוט 2 עם מאמר מהתחת

קח כל יחס בין סטופ לטייק תתכנס לחצי חצי במטריצה אלא אם אתה ב 0 מוחלט או מאוד קרוב אליו נניח סטופ נקודה טייק 2 אז יש 3 מצבי טבע יורד נוקדה עולה נקודה יורד 2 עולה 2 בקיצור אתה מתכנס לחצי חצי ומשלם עמלות ושוב אני שואל באיזה רציף עוגנת היאכטה שלך

למעלה