על הקשר בין התנגדות לתוכנית הבנייה וביה"ס

יעלמ1

New member
על הקשר בין התנגדות לתוכנית הבנייה וביה"ס

לאחרונה הגיע אלי תפוצת סיכום ישיבת הנהגת הורי ביה"ס "נוף צורים" בחתימתו של יו"ר ההנהגה יאיר בן צבי שבין יתר הדברים החשובים שעושה ההנהגה כתב " אירוע חמור שקרה השבוע: אמא השתמשה בכתובות המייל של הכתה והפיצה מכתב פוליטי. " בישיבה זו השתתפה גם מנהלת ביה"ס הגב' נירה פרידמן {שזה כנראה משרת אותה }, ואני שואלת איזו בורות זו? גם אני קיבלתי את ההערות על תוכנית הבנייה האם תוכן המכתב הוא פוליטי? או שאתם עושים שימוש פוליטי ? ובמצג שווא? האם קראתם בכלל את המכתב המפרט את ההערות על תוכניות הבנייה? כל תושב ביישוב צריך להגיש התנגדות לתוכנית הבנייה , זהו הליך תקין דמוקרטי חשוב ביותר וראוי, מטרתו לאפשר לתושבים להיות מעורבים בהליכי התיכנון , לשנות , לגלות איכפתיות ולעשות את הטוב ביותר כדי לצמצם את הנזקים הצפויים. איזה פער יש בין ההצהרות על חינוך לאיכות סביבה לבין ההתנגדויות הנוגעות כמעט כולם לאיכות הסביבה? בעיות התעבורה הקשות? בעיות בטיחות ?העובדה שמינהל מקרקעי ישראל שמקבל הרבה כסף תמורת השטח שלנו ועושה עבודת תיכנון מינימליסטית בלי להתחשב בשני חלקי היישוב זה בסדר? [ויש לי קצת ניסיון בתיכנון עירוני] איני יודעת מי האמא ששלחה את המכתב אבל אין לי ספק שצריך לברך אותה ולא להשמיץ אותה, ושני גורמים בעלי השפעה כמו מנהלת ביה"ס ויו"ר הנהגה צריכים לנקוט משנה זהירות כאשר הם עושים שימוש פוליטי בלתי ראוי ומנסים להשפיע על ההורים .

למעלה