על הקשר שבין ילדים וחיות

צופיה2

New member
על הקשר שבין ילדים וחיות

היי לכן. רציתי לדעת לכמה מכן יש חיות בבית (כלבים, חתולים או כל חיה אחרת). פתאום תהיתי האם אנחנו, שבחרנו לחיות חיים בלי שמישהו יהיה תלוי בנו בצורה כה מוחשית, הפנינו את הדאגה והאהבה שקיימת בנו ליצורים אחרים, שאינם אנושיים. מה דעתכן על הקשר שבין השניים?

bergen

New member
לא חושבת שזה דומה

היו לי חיות שונות ומשונות מאז שאני גרה לבד (הורי מתעבים כל חי). אבל ילדים זה משהו יותר עמוק ומסובך. " אימצתי " כמה ילדים בשכונה שגרתי בה. זה הרבה יותר קשה והרבה יותר מכאיב. לחיה אפשר לקבוע הכל לילד צריך להתייחס בכבוד הוא בנאדם.

gezer5

New member
אני לא מסכימה

גם לחיות צריך להתייחס בכבוד ולדעתי לא בחרת מילה נכונה יש הבדל אולי בין גידול ילדים לגידול חיות , אבל הכבוד והאהבה אותו דבר אני עם 4 חתולים בבית ו20 בחצר וכל החיים שלי זה אימוץ וטיפול חיות עזובות, הן לוקחות ממני כל משאב כל אנרגיה ולפעמים ממש קשה לי לאהוב אותן ככה( אני נותנת את כל כולי ) כמובן שעם ילד זה פי כמה ולכן בנתיים אני מעדיפה את מה שיש לי

gezer5

New member
ברור

שאני צמחונית אני משתדלת לא להתעסק סקנית ואכילת חיות בכל הצורות דואגת לא לקנות מוצרים שעשו בהם ניסויים על בעלי חיים

הערה סמנטית

צופיה, לא כולן כאן בחרו לחיות חיים בלי שמישהו יהיה תלוי בנו (למרות שחלק כאן שייכות לקבוצה שאת מדברת אליה). אני עצמי כבר כתבתי כאן בעבר על רצוני לגדל ילדים, בניגוד לאי רצוני להביא לעולם ילדים. גם העובדה שאני מגדלת שתי חתולות קשורה לרצוני לגדל ילדים, ואין פה סתירה של ממש. אמנם לא עניתי לך על השאלה, אבל אולי נתתי לך כיוון מחשבה.

למעלה