על הרצפה באנגלית...

Tinkerblack

New member
על הרצפה באנגלית... ../images/Emo23.gif

אמור להיות לנו בחודש יוני בוקר אנגלית(אמורים לדבר רק באנגלית) וכל אחד צריך להכין קטעים(לבוקר הזה) אז אני ושלוש חברות שלי תירגמנו את על הרצפה לאנגלית ואנחנו הולכות לשיר את זה באנגלית בהתחלה ניסינו לתרגם את מכה אפורה אבל לא יצא יפה באנגלית אבל אז ניסינו את על הרצפה ויצא מה זה יפה אני ועוד חברה שלי שרות והשתיים אחרות מנגנות על גיטרות המילים יצאו אחלה מקווה שהביצוע יצא ממש יפה... נ.ב. השיר נשמע הרבה יותר מוצלח בעברית(איך לא) חחח

the king 25983

New member
פעם עשו תרגומים של כמה שירים../images/Emo66.gif

בפורום. עשו לסאן חוזה ונראה לי שלמכה אפורה עשו גם. באמת יהיה נחמד אם תרשמי כאן את השירים.

Tinkerblack

New member
נראה שאני זוכרת אתכולו בעל פה? ../images/Emo23.gif

אני ינסה... בטח יהיהו לי כאן הרבה שגיאות כתיב בכלל שאני לא זוכרת את איך כותבים וכל זה אז תתעלמו its broken... its broke... and agian... its getting cold. i'd like... to break your hand and then i will give you mersy... like a painting of Dega fat and graious a your you carrie me... on the floor... on the floor on the floor ohhohh ohh....(יודעים את רעיון הפזמון) its broken... its broken... the ice.. the dirty ice.. its end with a wishper the feeling crush again. on the floor on the floor ohohooh ohooh..... זהו אנחנו הולכות לשיר את זה מול חטיבה שלמה אני וחברה שלי מקווה שיהיה לנו בהצחלה עם זה....

למעלה