על השחיתות הגובלת בפלילים בהסתדרות

אנדרי ז

New member
על השחיתות הגובלת בפלילים בהסתדרות

נכון, זה מרענן מדי פעם לרדת לא רק על החרדים. כי הם לא המושחתים היחידים במדינה. ההמצאה הכל כך נוראית הזאת שנקראת "הסתדרות העובדים הכללית", שלה חלק לא מבוטל בהבאת כלכלת המדינה למצב שבו היא נמצאת היום, מנוהלת על-פי הכתבה המצורפת בידי בריונים חסרי כל אחריות ציבורית. הגיע הזמן ששינוי תשים צלב מטרה גדול על הגוף האנטי-חברתי הזה.

byrdlove

New member
תראה לי מפלגה

ש"ס בוודאי מושחתת , עם אחד גם, שרון והליכוד נידנים בבתי המשפט, ברק והעבודה כבר אושמו במירמה כולם כנראה מושחתים, כל מי שנוגע בכסף.... אח הלוואי עליי lol lovebyrd

אנדרי ז

New member
פה אני לא מדבר רק על מפלגה

אני מדבר על ארגון שרוב עובדי המדינה מצויים בכיסו, מתוך אמונה תמימה שהוא פועל לטובתם. בעוד שהוא למעשה מחבל בשיטתיות בעתידם.

byrdlove

New member
אני בטוח שהוא גם עוזר

ואפילו יותר מאשר הורס, דרך אגב ראית את שילון וישי ביום חמישי ? גם הדתיים הם חברה, אולי, מושחתת מאורגנת, אך אל תשכח שהעוני הגדול נמצא ברובו שם, ולמרות הקשיים, קמות משפחות, נכון ברוכות ילדים, אך מכולם שם , או לפחות רובם, מאושרים. אותם מאות אלפים מצביעים לש"ס כתודה על העזרה החברתית, וברור לי שאפשר היה לעזור גם יותר, אך כמו כולם מי שעוזר מתגלה בסוף שעשיר מושחת. ולמרות השחיתות שיש להוקיעה, האנשים הללו פרץ ישי ועוד רבים, עוזרים יותר מאשר כל אחד אחר.

אנדרי ז

New member
ממש מציאה

ארגונים כמו ההסתדרות וש"ס קודם כל גורמים לעוני, ואח"כ כביכול עוזרים לעניים. כל זה תוך דאגה מתמדת שהם לא יצליחו לשבור את מעגל העוני. ודאי שרוב העוני נמצא אצל החרדים. הם ונבחריהם מביאים אותו על עצמם. בין היתר באמצעות המשפחות "ברוכות" הילדים. ואם הם כל כך מאושרים, למה הם כל הזמן מזדעקים על העוול שנעשה להם? הם בטח מאושרים רק בגלל שהם לא נאלצים לשרת בעזה...

למעלה