על השמש אי אפשר להסתכל

ganja699

New member
על השמש אי אפשר להסתכל

שוב שלום לכולם. אני קוראת את כל ההודעת ששלחתם ומתפעלת "מחומת המגן" שהקמתם למען ה"שדרנית" נוגה. אם אתם מגדירים את עצמיכם כאנשים פתוחים משכילים ומבינים עניין סביר להניח שהייתם יודעים גם לקבל ביקורת, ולהגיב עליה בהתאם אבל לא כך הדברים (לצערי) כל ההודעות שלכם/ן למעט אחת כתובות בניסוח מאד תוקפני אף הודעה לא התייחסה לדברים באופן מקצועי, אלא באופן האישי (שלא לדבר שסגנון הכתיבה בכל ההודעות זהה) כל הכיוונים מראים (ולא נעים להגיד אפילו מעציב) שאני מנהלת כאן שיחה בפורום עם בנאדם אחד או לכל היותר שניים. חשוב לציין שכל ההודעות כתובות בסגנון התגובה הרישמית של רדיו ירושלים " למי שכופה את עצמה (עצמו)לקבל תשובה radio101fm " אין לי ספק שכותב ההודעה או יותר נכון כותבת ההודעה היא ה"שדרנית" בכבודה ובעצמה אבל למה שהיא תכתוב לעצמה כאלה הודעות??? יכול להיות מחוסר אהבה בילדות וצורך עז בקבלת חיזוקים וגם.. להראות לממונים עליה איזה "נכס " גדול יש להם בידיים כדי שיקדמו אותה למשבצת שידור אחרת (בואו נודה כולנו ש- 6 בבוקר לתוכנית זו שעה די גרועה)!!! האמת לא חשבתי שיהיה כאלה תגובות להודעות שלי. אבל עכשיו , רק בשביל הספורט , אני אמשיך להאזין כל בוקר. ואמשיך לבקר ,מה שאני כל כך אוהבת לעשות. אז שיהיה לך /לכם יום מקסים ganja699 נ.ב. מתי עשיתם בדיקת שמיעה לאחרונה?

במיוחד אם אתה בצד האפל של הירח

לא מגיבים לביקורת שלך כי היא תת רמה, ולא בגלל שאין מה לומר מבחינה עניינית. את העניין שומרים לאנשים עם רמה אנושית וחום. אנחנו דווקא שומעים טוב, אך ראייתך מעוותת. וגם ביקשנו שאם את/ה בשפל, אלת תיתן לנו לצפות בך נסוג בשידור חי, אלא פשוט תעלם בשקט.

באמת ביקורת בתת רמה

והצד האפל של הירח זה עוד הצד המואר של "המבקרת" המוזרה שמומחית לעניני רדיו ירושלים! אם נגה כ"כ נוראית ולא מקצועית בעינייך ג'נג'ה, פשוט תפני להנהלת הרדיו! ותבכי להם על איך הם מעזים להחזיק גרוטאה שכזו??? חוץ מזה אם רדיו ירושלים דוחה כמו שאמרת אולי פשוט תעזבי אותנו בשקט. בדיחה את פשוט בדיחה עצובה!

את תאזיני בשביל הספורט?

או כי לא עובר לך בוקר בלי נגה? ושישי בלי נגה? ולכן את מאוד רגישה לנושא...

MUSIC LOVER

New member
איום אן הבטחה

איזו סמטוחה,קשה להאמין. מאוד מוזר לי ש-ganja699 בעלת יכולת ביטוי שנונה ונימה בקורתית קונסטרוקטיבית מנגחת מכל התכניות של רדיו ירושלים דווקא תכנית אחת בלבד,תכנית שכנראה נוגעת לה בנקודה רגישה מאוד ושמסיבה זאת היא החליטה להטפל רק אליה. כזכור,היא הרי העלתה מעין שאילתא מה קרה לרדיו ירושלים וכו'... אבל מדבריה מסתבר שלא הרדיו מטריד אותה אלא תכנית בוקר שמשודרת כל כך מוקדם בבוקר שמי בכלל בשעה כזאת יכול להאזין בכזאת תשומת לב ולמתוח "כאילו" בקורת? ואת אומרת שאף אחד לא התייחס מקצועית לדברייך אלא רק אישית,נשמע די חרטה. באשר לאיומך שתמשיכי להאזין רק "בשביל הספורט"... האם זה איום או הבטחה? עכשיו סקרנת גם אותי,אני גם אתחיל להאזין גם כן לתכנית הבוקר המעוררת כזו סנסציה "אור הבוקר",נשמע מעניין להבין למה את מתכוונת בבקורתך הכל כך נוקבת על התכנית. אני רק מקווה שהתכנית נשמעת טוב יותר מ"אמבטיית קצב",תכנית משעממת במיוחד.

קרין5

New member
תגובתי

גנג'ה, א. אני מקווה, שכשאת אומרת כל פעם "למעט אחת" את מתכוונת אליי. ב. אם את מדברת על ענייניות,ניתוח האופי של נגה קדמי הוא ממש לא במקום, בפרט כשאת לא מסתמכת על שום דבר ענייני. ג. 6AM זאת שעה לא נוחה לשדרנים, אולי, אבל זאת שעה שבה לא מעט מקלטי רדיו פתוחים אצל אלה שמתעוררים או אלה שבדרכים. ד. אם כל כך מפריע לך איך שנגה משדרת, למה שבמקום להעיר הערות לא תאירי הארות? ביקורת בונה תעשה טוב לכולם,כולל לך, מאשר ביקורת הורסת. לא היית מעדיפה להמשיך להקשיב לתכנית וליהנות ממנה יותר? ואם יש לך הנאה מהתקפות ומהתמרמרויות, בין אם על ידי מיחזור ההודעות שלך ובין אם לאו, אז... אין לי מה להגיד... שיבושם לך... ערב טוב, קרין

אךךךך כמה שהקנאה יכולה להרוג!!!!!!

גברת מגונדרת את ההערות הסתומות והלא מעניינות שלך תשאירי לעצמך כי אף אחד לא מעוניין להקשיב לזבלה שלך... כי אין לך שום סיבה שבעולם לבקר את התוכניות המדהימות של נוגה קדמי או את התגובות שכותבים לה בפורום... הסיבה היחידה שבגללה את עושה את זה זה רוע וקנאה! חבללללל מאוד . האמת היא שאני די מרחמת עלייך כי את בטח עושה את זה מתסכול כי את לא יכולה לראות שמחמיאים למישהו בצורה כזאת... אז לכי מאמי לפסיכיאטר ותנסו יחד להתגבר ולפתור את הבעיות שלך בחיים!

במבלבי

New member
במה יש לקנא בדיוק?

מישהו הביא את נגה קדמי לרדיו ירושלים בזכות הכשרון שיש לה? אזזהו, שממש לא! עדיין אינני מבין מדוע אדם אחד או שניים חשים בצורך לדבר בכמה שמות אתם חושבים שזה עושה רושם על מישהו? כל תכניות הרדיו לא מושכות למעלה מ-4 או 5 הודעות אז תכנית מסכנה של שדרנית סוג ד' תמשוך הודעות מכ"כ הרבה אנשים? פשוט פיגור שכלי!!!

בוש והכלם במבלבי

אני פשוט משתוממת עליך במבלבי. איך אתה לא מתבייש לכתוב ברמה כזאת נמוכה? אני במקומך הייתי מסתירה את הטמטום הבולט שלך ואתה עוד בלי בושה מעז למתוח בקורת על הפיגור השכלי של האנשים בפורום? ההתבטאויות שלך כגון "לך לישון חתיכת יצור" מציגים אדם שללא ספק השכלתו מסתכמת בקושי בבית ספר יסודי,שודאי לא עשה צבא ועם הרבה בעיות בבית ועם תסבוכים למיניהם. אני פשוט מרחמת עליך!

למעלה