על השער של לאישה,!!!

Sheeesh

New member
פשוט יפה...

למרות שזה לא מה שרגילים לראות... אני מעדיפה את הגרסה הטבעית...
שמתם לב שהיא הסתפרה? שמתי לב עוד בהופעה בבנימינה...

מיץ פזי

New member
וואו.. כל כך יפה

כל כך כל כך יפה.. העיניים שלה!! ארר.. האמת- בחיים לא חשבתי שאני אמצא אותה על השער של "לאשה", אבל נו טוב.. זה היה משעשע שהיא אמרה שהיא הייתה רוצה לעבור כל בוקר לפני שהיא יוצאת מהבית דרך כל המאפרים ספרים וכו'.. לזה היא התכוונה, נכון? וכן, גם אני שמתי לב עוד בבנימינה שהיא הסתפרה... אני חושבת שזאת תהיה פעם ראשונה ואחרונה שאני ארכוש את העיתון הזה, אבל רונה שווה את זה

califia

New member
הצילו, הצילו, אחים שרפה, העיירה בוערת,

שנים אני מנסה להפוך מסטרייט אקטינג לדייק מילטנטית, גזזתי את מיטב שיערותי הענוגות ומכרתי אותן לפיאות, טיפחתי חטטים, התרגלתי לכינים בשערות של הרגליים, השקעתי את מיטב כספי בדגמחים מבד מצנחים, ורונה בוגדת? האייטיז חזרו רק בכאילו רונה, ואם את כבר מתעקשת להתאפר ולהתחפש, אני אישית מעדיפה שתראי ככה:

0mroosh

New member
זו לא האפגנית של נשיונל ג'אוגרפיק?../images/Emo68.gif

אם תרצי, אקח אותך לסיבוב ברהט. תוכלי לקנות שעירה בכד חרס.

misheani

New member
:) למה, אני מפרגנת.

ככה היא מראה לכל הנג'סים איך היא נראית עם שיער פזור על "לאשה" (כמו אחת שניסו יותר מדי לעשות לה משהו מיוחד בשיער), ועכשיו היא יכולה לחזור לאסוף ולהיראות 100ממת בלסביותה בלי שיציקו לה יותר. מצד שני, זה עלול רק להגביר את ההצקות, אבל ניחא. עכשיו גם הבנתי למה העירקים לא מוכנים לוותר על הנפט שלהם- זה נגד כינים בשיערות נשותיהם! אחלה. (זה לא שסילק אפיל שולט אצלם. בכל מקרה, די לדיכוי הפטריארכלי! שיערות באגן וזרדים בפטמות, במהרה בימינו אמן).

noa08128

New member
הס!

היא כוסית בפזור! שינוי מרענן. מה קרה הלו הלו? * חזרתי פרחת על המחנה.

DeepThoughts

New member
להתראייין ללאישה בכדי לקדם את ניצנים?

יותר הגיוני מעריב לנוער אבל אניווי היא מדהימה

punky brewster

New member
לא נראה לי שניצנים

צריך את הקד"מ שלה. נראה לי שאין קשר בין השניים פשוט זה תירוץ למו"ל של העיתון אם זה מותר אין לי בעיה לסרוק את הכתבה במלואה

misheani

New member
בדיוק באתי לשים זאת

או מיי גאד... (שער* קצת... איך לומר... .... אדיף שאשתוק :) *שער, לא שיער

למעלה