על השער של לאישה,!!!

SheIIy

New member
וואו!

הייתי צריכה כמה שניות כדי להבין שזו היא... ראיון נחמד, עשה לי חשק ללכת לניצנים.

מיץ פזי

New member
כן התמונה שלה בשער

מאוד לא שגרתית.. בלשון המעטה.. אבל יפה. ממש יפה. הראיון בהחלט חביב.. יש בו דברים שהיא לא מדברת עליהם בדרך כלל בראיונות שהיה נחמד לשמוע. כמו על איך היה לגדול בבית שלה ודברים כאלה יותר אישיים ורכלניים שבתכלס כולנו רוצים לדעת אבל היא בדרך כלל לא מספרת עליהם כי זה לא באמת קשור למוסיקה שלה.. זה כיף שיש גם ראיונות כאלה לפעמים. ד"א הידעתם שהקוקו המופרסם איתה מכיתה ב'? לא פלא שהיא קשורה אליו... וכן, גם לי זה עשה חשק לניצנים.. באסה שאני לא אהיה :/

מיץ פזי

New member
אני אתן תקציר.. זה חוקי בכלל?

בכל מקרה, בהתחלה היא מדברת על איך היה לגדול בבית שלה.. עם אבא שלה, עם כל האמנות תרבות מוסיקה, שזה לא היה בית לגמרי נורמלי.. היא מדברת הרבה יחסית על אבא שלה.. שהיא לא ממש התרגשה מזה שהוא לא ממש עצר עצמו מלדבר בפומבי על מה שהוא חושב, שהבית היה בשבילו סוג של מפלט ושהיא רואה אותו נורא נאיבי למרות שכולם אומרים שהוא פסימיסט גדול. אחר כך היא מספרת על איך היא התחילה, ערן צור וכל זה, על זה שכל השירים בעיניים זרות נכתבו בעקבות פרידה די קשה וששברון לב הוא המצב שסוחט ממך הכי הרבה שירים. אחר כך היא מדברת קצת על זוגיות, אהבה, על זה שהיא לא באמת הייתה בארון אף פעם, ושההורים שלה אף פעם לא עשו לה בעיות. שהיא ידעה מגיל 18 בערך, כשהייתה לה את החברה הראשונה שלה, שהיא אפילו הביאה לסבתא :) היא אפילו ענתה על השאלה האם יש לה בת זוג, בתשובה של כן, כבר שנה וחצי. וזהו בערך.. הם דיברו עוד קצת על בכלל יציאה מהארון ציבורית, ואז על פסטיבל קוקה קולה וקצת על העתיד.. היא אומרת שהיא רוצה לנסות לצאת קצת מת"א ואפילו לצאת מהארץ (אל תעזבנו רונה!) וזהו בערך. את הפסקה האחרונה הכי אהבתי. שאלו אותה "למה את לא מפזרת את הקוקו?" אז היא ענתה שהיא לא אוהבת איך שהשיער שלה נראה פזור, ושהיא אכן קשורה לקוקו שלה "הוא ככה מכיתה ב'. הוא מעל לאופנה." ענקית

misheani

New member
הפרט הכי מעניין מבחינתי

מלבד תיאור העבודה שלה בבית הקפה עם השולחן של כל אנשי הרוח הענקיים האלה- שהאלבום הבא לא יעסוק בה בכלל. רוצה לצאת מעצמה ומכתיבה על רעב לאהבה. על מה עוד נשאר לרונה לכתוב? מה, היא תתחיל להביא אותה במחאה הבילויים סטייל? בכבוד. אבל קצת חוששת מהתוצאות.

DeepThoughts

New member
היא פעמיים מזכירת שהיא תיכף 30

גם אני הולכת עם שיער אסוף פרום פוראבר ורונה רוצה לצאת מת"א, אני מוכנה לחפש לה דירה נחמדה בבאר שבע.. :)

noa08128

New member
באמצע יער חסר כל צווילזציה

מלבד המכשיר הנייד התקשרו אלי ושאלו אם לקנות לי את הדלין. "רונה בשער פזור" לא האמנתי. עכשיו ישר באתי לבדוק שזה אמיתי *הלכתי לאסוף את הגליון*. אכב, היא מדהימה בפזור או באסוף כבועגלה כלפי מעלה.
. רק בשבילה אני מוכנה לעבור למין השני חח.

למעלה