על ה "טיפול" בפירטים ואכיפת החוק

zukik

New member
על ה "טיפול" בפירטים ואכיפת החוק

במקרה יצר לי לעיין במסמך של הועדה לביקורת המדינה מסתבר שמשרד התקשורת קנה ציוד איתור מפריענים בשווי של 1.17 מליון דולר (מעניין מה זה אפילו מגלה כוון מקצועי ביותר לא עולה כזה סכום) אבל הציוד "עומד כאבן שאין לה הופכין" כמו כן מסתבר ש 23 מורשעים שלמו קנסות בסך כולל של 22800 שקל ואף אחד מהם לא קיבל מאסר בפועל להלן ה לינק לפרוטוקול .... http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/bikoret/2008-06-10.rtf מומלץ לקרוא את עמודים 25 24 במיוחד ....

kdr

New member
מישהו פה לא מבין איך מגיעים לסכום ?

אז ככה, מקימים ועדה שלומדת את הנושא שנתיים. בועדה מכהנים 10 אנשים שכל אחד מושך שכר בעלות של לפחות 10,000 ש"ח לחודש. ועדה מקבילה של משפטנים, "רק" 5, מנסחים את ההנחיות לפעילות, עו 15,000 לראש. ועדה לתיאום בין משרד התקשורת, המשרד לביטחון הפנים (משטרה) והועדה המשפטית יושבים / טסים לחו"ל שנתיים להבין מה רוצים מהם, עוד 15,000 לא כולל הוצאות בחו"ל. ועדת מכרז בוחנת את ההצעות ומבקרת במפעלים, 15,000 לראש + הוצאות. ככה זה ממשיך ומגיע לסכום המפלצתי. בסוף עולה הבעיה, אין כח אדם (ניידת, שוטר, איש משרד התקשורת) לביצוע בפועל. אחרי חודש שהמכשיר שוכב באיזה מחסן, מגיע מיקי העכבר ונוגס באחד הכבלים. המכשיר יוצא משימוש ואין תקציב לתיקונו. מחכים לממשלה הבאה שתחליט על התקציב. אני זוכר חבורת "משוגעים" שטיפלו בהפרעה על R0 ברכב אמריקאי ואיתרו מגבר טלויזיה בזמן 0 מההחלטה ועד האיתור וניטרול ה"מפגע". אתה מזהה אותם ? אני גם מכיר מאד אישית מישהו שבמשך מספר לילות איתר "חבר מכובד" שנהג לכבות את הממסר ולהפריע. היה גם מישהו שלא האמין והצטרף באחד הלילות. מכיר ? מיותר לומר שהעלות הייתה אפסית אם בכלל (לפחות במקרה השני). העיקר ליצור מקומות עבודה למקורבים.

למעלה