על זאת שנו רבנן.. אובבוי

זיו מ

New member
על זאת שנו רבנן.. אובבוי ../images/Emo13.gif

לרגע נבהלתי.. זה אני פתחתי את זרם הההודעות מלאות ה"ברכות" כאן ? אם כן.. התנצלויותי... מוכרח לחלק אתכם משהו... פעם.. בין שאר עיסוקי ניהלתי פורום באיי או אל. גם שם התחיל דיון עניני או חצי עניני בנושא כלשהו ולא עבר חצי יום והדיון עבר לענין הזכות למחוק. הפורום שהיה בזמנו הפעיל ביותר במערכת, נהפך לזירת קרב לכל בעל יכולת מילולית קלוקלת ובינה עוד יותר קלוקלת, ועד מהרה תארי נהפך ממנהל הפורום ל"גננת". בואו לא נהפוך את צור לגננת. הזכות למחוק וגם החובה היא של צור בלבד. ביננו אני סומך עליו שהוא ידע בדיוק מתי יש טעם להתערב ומתי אין צורך להתערב ב"קטנות" שמכניסים פה לפעמים. להבדיל מידידי אבי. אני לא נוהג לחלק תארים לאנשים החולקים על דעתי (לא אבי´לה לא מתוך צדקנות פשוט אין לי סבלנות להכנס איתם לויכוח)והאמת היא שתגובתי למיקי לא נבעה מאי הסכמה בדבר המלצתו אלא בדבר ההתיחסויות העקיפות לאנשים אחרים, אבל נעזוב זה.. מה אני מנסה בעצם לאמר.. ביקורת? חופשי, אבל הגזמנו כולנו קצת.. בואו נעזוב את עץ המשפחות, מצב הנפש, מדד היכולת האינטלקטואלית וכד´ למקומות אחרים. ננסה להתמקד קצת בטיסות. עוד שבוע נוכל שוב לנהל איזו מריבה קטנה שיהיה מענין
ובבנין ציון ננוחם !
(מה שכן,אורחים בפורום,לא יכולים לאמר עכשיו שזה פורום מקצועי משעמם
)

למעלה