על זה אבא שלי אומר:

schlomitsmile

Member
מנהל
על זה אבא שלי אומר: frueh krummt sich was ein Hacken sein will או במילים אחרות: מה שרוצה להיות קרס, מקדים להתעקם. שבת בבקר, הפשוש (בן 4 וחצי) בא לבקר אותי לפני שיצאתי מהמיטה. הוא מלטף לי את הבטן ואומר:"אני רופא בטן. אבל רק של בנות". כמה ימים אח"כ, הוא נכנס שוב לחדר. אמא:"שלום חמודי" פשוש:"שלום יפה שלי!" ../images/Emo9.gif גם אתם חיזרתם אחרי אמא בגיל 4 ?

חנול

New member
מה תגידי על חיזור בגיל שנה? אצלנו הילי מחזרת במרץ אחרי אבא. כשאני באה הביתה-שקט דממה. אבא בא הביתה-צרחות, "אבא" ומיד זחילה מהירה אליו... גם את חיזרת אחרי אבא בגיל שנה?

schlomitsmile

Member
מנהל
לפי הסיפורים- כן כמובן שאינני זוכרת, אבל אמא סיפרה שהייתי כרוכה אחריו. כשהייתי בת שנתיים, ואבא היה בנסיעת-עבודה באפריקה, עמדתי בקצה הרחוב וקראתי לעבר כל מטוס שעבר:"אוירון-מטוס! תחזיר לי את אבא!" אבל אבא, כדרכם של הרבה אבאים, בילה שעות רבות מדיי, ב"כוכב הלכת עבודה" (כמו שהבן שלי קרא לזה כשהיה בן 3 וחצי), ועם השנים למדתי לוותר...קירבה הפכה לגעגועים.

hirshfe

New member
אז זה כנראה נכון בנים מעדיפים את אמא בנות את אבא הילד שלי רץ לחבק את אמא ואני רק שאין ברירה אול הילדה שתהיה נדווח

schlomitsmile

Member
מנהל
האם מישהו יאיר את עיניי, או שנגזר עליי להשאר בורה? אני באמת לא יודעת מה זה ROFL ../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif

hirshfe

New member
כותרת מעות זה מה שקורה שאני מקליד ב-1:30 בלי המשקפיים

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo22.gifגם אתה משקפופר? הצלחתי לפענח (אני חושבת...) - לי זה קורה בכל מיני שעות...

hirshfe

New member
אני משקפופר ודיסגרף ואת אמת, את מרבית ההודעות שאני כותב פה, אני לא קורא שוב, מספיק יש לי את זה בעבודה

למעלה