על זה נאמר- איכססס!!!!!

AndreaCorr ©

New member
ראיתי עכשיו את הקליפ החדש ../images/Emo168.gif

של כריסטינה אגילרה ממש גועל נפש גם השיר לא משהו יש לה קול מדהים, למה היא לא מנצלת אותו לעשות שירים טובים

dancing machine

New member
על זה נאמר- איכססס!!!!!

מישהו ראה את הקליפ החדש של כריסטינה אגילרה? dirty? אאאאיייככככככככססססססססס!!!!!!! היא נהייתה זנזונת מכוערת ופרובוקטיבית..... הממממ מעניין בעקבות מי היא הולכת.... בלעכס. חבל, דווקא הייתה ילדה מוכשרת.

את הקליפ עוד לא יצא לי לראות...

אבל את השיר אהבתי. מקפיץ ומדליק לדעתי. ומה זאת אומרת דווקא הייתה ילד מוכשרת? מה הקשר בין כישרון השירה שלה לקליפים שהיא עושה? חוץ מזה שהיא לא עושה את הקליפים אלא יש אנשים שמביימים ומחליטים איך יראה הקליפ (זה שהיא מסכימה זה משהו אחר).

dancing machine

New member
בטח שיש קשר. כמו מריה קארי....

במקום לנצל את הקול המדהים שלה ולהשמיע אותו במלוא עוצמתו בשירים שלה, היא מסווה אותו באפקטים וראפרים וקליפים בלבוש מינימלי ביותר.... זה בדיוק מה שמריה קארי עשתה.... ואני בכלל לא אתן את הדוגמא של בריטני, כי לה לא היה כישרון מהתחלה, אז פרובוקטיביות היה פיתרון די טוב בשבילה..... :) שלא תבינו לא נכון, אני מתה על מריה!!!!!

../images/Emo46.gif

(כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה
) אני לא מבין איך אפשר להסוות קול עם ראפרים וקליפים. 95% שומעים את כריסטינה ובהתחלה שומעים את redman מראפר לו בהנאה...רוב השיר שועמים את הקול שלה בלי אפקטים ובשאר יש טאצ´ של אפקטים קלים אבל הקול שלה נשאר עדיין טוב. להזכירך הפוג´יס המעולים היו ראפרים וזמרת עם קול יפה וזה לדעתי אחד השילובים הטובים שיש (ג´ניפר לופז...ועוד להקה שאני לא זוכר את שמה). ואת הביקורת על הלבוש...אני מאמין שאפשר להשאיר לאמא שלה (או לסבתא שלה שהייתה המומה ממה שהיא לבשה בקליפ של מולן רוז´). ולגבי מאריה קארי..אין מה להשוות בכלל. מה שקרה לה עדיין נמצא בגדר תעלומה. מדיווה מעולה היא הפכה להיות אפקט לראפרים (הם שרים והיא צועקת ברקע...סתם צועקת בלי מילים).

dancing machine

New member
מצטערת, אולי לא התנסחתי נכון.

אני מסכימה איתך במאה אחוז בקטע של הפוג´יז, אני מטורפת עליהם. התכוונתי שבשיר הזה היא נשמעת די ברקע, והקול שלה לא דומיננטי כמו בשאר... ויש מלא אפקטים שלא נותנים לשמוע אותה כמו שצריך. יש לי בת דודה ששרה בצורה מקצועית והיא מתאמנת עם הדיסקים הישנים של כריסטינה...... היא לא תוכל לעשות את זה עם הדיסק החדש.... עכשיו הסברתי את עצמי? ולא התכוונתי לעצבן!!!!

לא התעצבנתי בגללך...

התעצבנתי בגלל תפוז
(רשמתי בתחילת ההודעה שכתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה...זה ממש מעצבן). הבנתי את מה שרשמת אבל אני עדיין חושב ששומעים את את כריסטינה בצורה טובה מאוד בשיר הזה. אמנם הקול שלה לא "נקי" כמו בעבר אבל עם הזמן צריך לגוון ולא להישאר באותו גוון. עכשיו הסברתי את עצמי?

Sharonnn

New member
אל דאגה, מראיה חזרה לעצמה,

יש לה סינגל חדש(שיצא רק לרדיו בינתיים), ששמו Through The Rain, בלדה מדהימה(!!!). אם את רוצה להוריד את השיר הנה הלינק

אוי בדיוק היה אותו!!!!

ראיתי אותו עם אחותי וכל שניה אמרתי "גועל נפש,איכס" הקליפ הזה זה משו נורא אפילו בריטני לא ברמה כזאת ויש לה קול יפה רק למה ככה לא חבל?! יש לה קול מאוד איכותי ...

BiLlAbOnG2

New member
למה??

זה קליפ נחמד קצת dirrty אבל רואים שהשקיעו אליו וגם השיר חמוד

תאמין לי שעם היו מנסים יותר

היו מוצאים קליפ יוצר צנוע להתאים לשיר ולא סתם ת´קליפ המגעיל הזה הקליפ הזה פשוט דוחה מגעיל וכריסטינה היא זמרת מאוד טובה אבל ... מה קורה גם לה היה שם של ילדה טובה כזאת עד שהיא באה עם הקליפ הזה נכון היה גם את ליידי מרמלד אבל זה שונה הקליפ החדש שלה היא פשוט מתנהגת כמו זונה בלי טיפת כבוד לעצמה וככה גם קרא לבריטני עד שהיא באה עם איים אה סלייב...

M a r y J a n e

New member
../images/Emo88.gifDirrty../images/Emo88.gif

אני עדיין לא ראיתי, רק שמעתי את השיר איפה ראית את הקליפ ???

AndreaCorr ©

New member
היה אותו באם טי וי... ../images/Emo168.gif

ובטח גם יחרשו עליו כמו שMTV עושים לכל שיר חדש עד שהוא כבר נמאס

למעלה