על זוגיות וילדים

isola bella

New member
על זוגיות וילדים

היי לכולם/ן אני חדשה כאן ושתי שאלות לי אליכם: אני בחורה בשנות השלושים המוקדמות לחייה ואני מחפשת בן זוג שלא רוצה ילדים כי אני עצמי לא אוהבת ילדים. ההתלבטות שלי היא מתי לומר/לספר לבחור שאיתו אני נפגשת שאני שואפת לקשר זוגי ללא ילדים, ואיפה בכלל אני יכולה להכיר מישהו שהוא באותו ראש כמוני (הייתי גם הייתי באתרי היכרויות כדוגמת קופידון ו-ג'יי דייט ופשוט לא מצאתי מישהו שחושב ו/או מרגיש כמוני בקשר לילדים...). האם הייתי ממליצים לי לנסות כבר מראש להכיר גרוש שיש לו לפחות ילד/ה אחד/ת ככה שלא איחשף ללחצים בכיוון בעתיד? בברכת ערב טוב איזולה בלה

prizman

New member
אלמן זה יותר סבבה

תמיד טענתי שלהיות אלמן זה נורא סקסי, הבעיה היא שצריך להתחתן בשביל להגיע לזה. וביתר רצינות. אם את לא רוצה להוליד אבל מוכנה לגדל ילד, גרוש/אלמן זו אופציה. אתרי הכרויות מעצם טיבעם נועדו בעיקר לקישור בין רווקים קונבנציונלים שמהם לא תצמח הישועה. בטוח שלפחות בחו"ל יש גם אתרים אלטרנטיביים.

XUXA141

New member
לא מזמן היתה כתבה..

על גברים שלא מוצאים בת זוג באתרי הכרויות, במיוחד אם הם מבוגרים יותר, כי הם טוענים שגרושות למשל יעדיפו גבר עם ילדים, כדי שלא יצטרכו שוב ללדת. גרוש עם ילדים הוא דבר טוב כי נכון לעכשיו, רוב הילדים של הורים גרושים נשארים אצל האמא ואז מצד אחד את לא מחויבת "לתת לו ילד" ומצד שני הילדים רק באים לביקור ולא גרים אצלך קבוע. ( ואז את גם לא צריכה להיות ה"אמא החורגת" הרעה שמכריחה אותם לעשות שיעורים, אלא האמא החורגת הנחמדה שמארחת אותם מדי פעם..)

מאריונת

New member
פה יש כמה רווקים לוהטים...

אז קודם כול ברוכה הבאה
היו לנו כמה שירשורים בעבר לגבי העניין הזה בדיוק, של מתי להגיד למי שיוצאים איתו על העניין של הילדים. ניסיתי למצוא אותם אבל כבר לא היה לי כוח לחפש בארכיון, אבל אם תחפשי אני בטוחה שתימצאי. בהצלחה!!!!

barak001

New member
...

לא נראה לי שזה כל כך מסובך להכיר מישהו כזה...אני מניח שחוסר הרצון בילדים יותר שכיח אצל גברים בגלל חינוך (ואולי עוד סיבות...) מעבר לזה, גבר שלא רוצה ילדים (ומודע לזה) יחפש גם במכוון אישה שלא רוצה ילדים, דבר שיגדיל את הסיכוי למצוא אחד את השני.

למעלה