על חבורת רשל"צ - בטעות פרסמתי כתגובה מקודם.

על חבורת רשל"צ - בטעות פרסמתי כתגובה מקודם.

מזה שבועות רבים - בייחוד מאז הלינץ' של שי (שלשמחתי הלך ולצערי הבנתי שחזר היום) - אני עדה לתהליך של הדרדרות אופי חמורה אצלך שלושת הנחשים הללו. כמעט כל לילה יושבים השלושה הנ"ל ועושים רצח אופי לשאר דיירי הבית ובייחוד ליוסי ועינב. להגיד "שרמוטה" לבחורה צבועה ותככנית שהודתה שהורידה את מצרך בריאות מהרשימה בחדשה זה בעיני מובן. אני באופן אישי הייתי מוסיפה עוד כמה קללות, כך שתגובתו של יוסי מעודנת בעיני. צבר נהנה בכל הזדמנות להפוך את ענין השרמוטה לאחד המעשים הכי נוראים שקרו באנושות. הנסיון של צבר לחנך הוא פאתטי בייחוד לאור העבודה שהוא זה שקרא לבובלילים "שאריות אדם" (תוך חיזוק מהמעודדת האישית שלו שיפרה שציטטה משיר של עמיחי - ואז מה אם זה שיר שעמיחי כתב?? - שהבובלילים יהודים "יד שנייה"). אז לשמוע את האנשים הללו כל לילה מרכלים על עינב ויוסי ונדהמים מכך (כל פעם מחדש) איך יוסי קרא באחד הימים לעינב "כלבה" (זה בדיוק כמו שאנחנו קוראים "איזה מנייאק" לחבר טוב, בלי כוונה רעה אמיתית) פשוט עושה בחילה. ההיאחזות הזאת שלהם במילים שקרו בארועים בודדים ושאפשר להבין את הרקע התרבותי מאחרוהים, ולטפטף אחרס לליאון (בתקווה שהקהל רואה ומאמין להם) זו נבזות ממדרגה ראשונה. הנה יושב לו ליאון הלילה ומתלונן איזה בן אדם רע יוסי בגלל איזו מילה שזרק אליו (מהדיווחים פה בפורום אני מבינה שזה כנראה קשור לזה ששי הגיע לבית כחלק מהמשימה וליאון ורנין עברו על חוקי המשימה ודיברו איתו ובכך פגעו בתקציב - ואם זה המקרה אני מצדיקה את יוסי) וצבר עט על ההזדמנות, כמו בכל פעם שליאון מזכיר את המילה "יוסי" או "עינב" ומזכיר לו איזה בן אדם נחות הוא יוסי שאינו מרחם על אנשים (את זה אומר צבר שלא חס אפילו לשנייה על נעמה בה טבח ולאחר מכן רמס תוך עשיית חרם יחד עם שי וחבורתם). ליאון, עם כל הכבוד, לא ברור לי לכבוד מה ולמה מצפה לאיזו התחשבות מיוסי, לאחר שכל שבוע מעמיד אותו להדחה, ולא בטוענות שהוא בן אדם רע, אלא בטענה קנאית טהורה שהוא "קיבל כבר את הבמה שלו" ובטענה צבועה ושקרית שהוא מפריע לעינב ולא נותן לה להתנהג בחופשיות. (והרי על הנאמנות של ליאון לעינב למדנו רבות בדברי הלעג שהוא אומר מאחורי גבה יחד עם חבורתו). ליאון, תחת השפעתם של צבר ושיפרה מגלה מיום ליום יותר ויותר את צדדיו המרושעים. עלי לא עובד קולו המתחנחן או גופו הרופס. הבן אדם פשוט שם ללעג כל בן אדם שמתבטא בבית מתוך איזו תחושה שרק לו מגיעה מרכז הבמה. ה"סתם" שלו בסוף כל משפט בו הוא צוחק על חשבונות של מישהו אחר, והחיוך הזדוני שנמחק ישר מפניו ומותיר פרצוף אדיש, גורם לי בחילה. הבן אדם פשוט נרקיסט ולמעשה אפשר לומר שזו תכונה שהיא משותפת לצבר, שיפרה וליאון. אוסיף ואומר, שליאון כבר הבין את הטריק להזכיר את מילות הקסם "יוסי" או "עינב" כדי לעורר משפטי שיטנה מצד שיפרה וצבר, שלמרות שטינתו של ליאון כלפי יוסי ועינב כבר מובטחת, נהנים שוב ושוב לתת נעיצות אחרונות של סכין בגופותיהם. ליאון מתלונן שעינב לא הגנה עליו כשיוסי ה"רע" צעק עליו (כשכנראה ליאון פגע במכוון בתקציב כשהפר את חוקי המשימה) וצבר מחזק את דבריו בכך ש"לעינב לא אכפת מאף אחד מלבד עצמה". או, איזה מזל באמת שליאון הזכיר את עינב. אדון ליאון פשוט חסר בושה לצפות להגנה מעינב כאשר הוא מרכל עליה ללא הרף ולא בדברי חיבה....את עינב (ואני צופה מכורה מה שנקרא, לצערי או שלא לצערי...) לא שמעתי אפילו פעם אחת אומרת עליו מילה מאחורי גבו. על חוסר החמלה שצבר מגלה כלפי איתי ניתן להרחיב רבות. הוא כמעט הפך את איתי למתעלל בוונסה.... כמה חבל שאני מכורה כי הצפיה בחבורה הנ"ל גורמת לסבל לא מועט, בייחוד כאשר בשידורים המרכזיים בערוץ 2, בוחרים להשמיט את שיחותיהם נוטפות הארס של חבורת צבר, שפרה וליאון. על צביעותה של רנין כבר לא נשאר לי כח לכתוב....

מילים כדורבנות - כתבת את כל מה שאני מרגישה

כל כך נמאס לשמוע איך החבורה האיומה הזאת מלכלכת על עינב ויוסי הצלחתי לסבול את התכנית עד היום בלילה כשהכניסו את שי זה הקש ששבר את גב הגמל אני כבר לא יודעת איך אמשיך לצפות כשאני יודעת ששי סיפר להם הכל זה כל כך ברור במי ההפקה תומכת ולצערי אין לנו מה לעשות בעניין אני לא אתפלא אם ההפקה תגרום לכך שיוסי ועינב יעופו מהתכנית בקרוב אני ממש ממש מאוכזבת וברור שמחר בלילה כשהם יוכלו לדבר על המשימה ירוצו שם ליכלוכים על בטוח

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הדבר הכי ענייני בפורום הדבילי הזה.. לנעוץ|כוכב|

aשרון

New member
../images/Emo45.gifמסכים.........

הפקה בזיונית, הם מנסים יותר מדי וחבל, הרסו משהו שהיה יכול להיות מוצלח ולא רק מבחינת SMS אלא כמדורת שבט כלשהיא. עוד חשבתי ללכת לאודישנים לעונה 2 , עכשיו אני מתלבט אם בכלל זה כדאי. ציפיתי למשהו יותר כנה ופתוח, עם שקיפות מלאה של ההצבעות, והפקה שיודעת להסתדר עם החלטת הקהל שהעיף מועמד שהיא בנתה עליו. באמת מתחיל להימאס מהשטות הזו!!!!

למעלה