על חום
ועל קור

על חום
ועל קור

כולנו מכירים את התופעה: בקיץ הישראלי מפעילים את המזגנים על שיא העוצמה בכל המקומות הציבוריים, ולא רק בהם. אני אישית מחזיקה באופן קבוע מעיל בעבודה, ונעזרת בו כשהקולגות שלי מגזימים עם המזגן (מה שלא נדיר שקורה).
לא בכל מקום אפשרי ללבוש מעיל, ולא בכל מקום העבודה כוללת תזוזה קבועה ממקום למקום כך שהמזגן לא משפיע על הרגישים לקור.

איך אתם עם המזגן? אתם מאלו שבעד? מאלו שנגד? ניטראלים? ומה אתם עושים במצבים בהם אתם במיעוט?

ו-מעניין לא פחות: יצא לכם כלקוחות להתלונן על המזגן ו/או להיתקל בלקוחות שביקשו לשנות את העוצמה? סופר כאן בזמנו בפורום על לקוחות במסעדה שכיבו את המזגן בעצמם, ולא הבינו מה לא תקין בכך, בטענה שהם עושים את זה תמיד בכל מסעדה שאוכלים בה...

fecskevi

New member
יש לי נסיון עם שניהם

עבדתי במקום שהקפיאו אותי עם המזגן - שמתי ז'קט והכל היה בסדר.
עכשיו אני עובדת במקום שהוא חצי פתוח, יש מזגן ומאוור - אבל לא שווה כלום. בסביבות שעה 13:00 כבר מאוד קשה להתרכז. וחוזרת הביתה בוערת.

חד משמעית בעד קור...

nofi1456

New member
האמת שמה שיותר מעצבן אותי

זה שאנשים מדליקים מזגן על קור בחורף

נכון..צריך איזושהי זרימת אוויר בחדר..אבל אני פשוט קופאת לפעמים! משתדלת לברוח החוצה לפעמים כדי להפשיר..
מזל שבשתי העובודות הנוכחיות שלי אני בעלת השליטה על המזגן

קתרינהA

New member
אני כבר לא בשירות לקוחות

אבל כבר יותר משנה שהבוסית שלי ואני נפרדנו לחדרים שונים, למרות שאהבנו לעבוד באותו החלל. אנחנו כל כך לא מתואמות בטמפרטורות שזה נורא. עכשיו אני עם מזגן (או לפחות שני חלונות פתוחים + מאורר בקיץ, וחלונות פתוחים בחורף, והיא... לא יודעת, מתכרבלת עם פוך מול המחשב או משהו.

למעלה