../images/Emo79.gifקורין אלאל בתמונע../images/Emo79.gif
עומר וניר, כפי שסיכמנו- שרשרו אותי! ובכן,הכל התחיל שעתיים לפני, כשהגענו בהקדמה אופייניות לתמונע... אמרו לנו שיש הצגה בפנים, אבל אם נהיה בשקט, הם יתנו לנו לשבת בפנים במתחם הספות- מי אנחנו שנסרב להצעה הזאת!? ניכנסנו.. ישבנו וישבנו...זמן ארוך.... לאחר מכן, הגיע בחור שהניח את המספרים על השולחנות.. אנו היינו שולחן מספר 2, בדיוק מול קורין! איזה כיף!
לאחר שעה, קורינה המקסימה ניכנסה וכיוונה את הגיטרה, ואז התחילה ההתרגשות האמיתית... חיכיתי להופעה הזאת כל כך הרבה זמן.. והינה קורין במרחק שלושה מטר ממני... כמובן ששתקתי והחזקתי את עצמי... ואז מי ניכנסה? רותי, כל כך יפה, וחמודה...ראיתי אותה פעם אחת- בהשקה של המיטב, וזכרתי אותה במדויק. ומי אחריהן? ההרכב!לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, ההתרגשות בשיאה, ואני רועדת, אלי סורני,ואחריו אופיר גל וחן אופק, חגית שפירא המתוקה, וכמובן האחת והיחידה-אלונה דניאל! המופע מתחיל,עם איזה שיר קורין מתחילה?"יוצאת אל החיים"! בדיוק כמו שציפיתי, לאחריו מה הפרח..התחלתי לצלם, ולצלם.... וניכנסתי ל"היי" מטורף.... ואז ביצוע פצצתי ל"תן לי קצת ממך"! כולם כל כך השתוללו.... אפילו אני.. בקטנה... ואז אמרתי לרותם, אני מחכה שקורין תבצע את "עולם מושלם", ואז קורין באה להציג את השיר הבא, קבלו קטע: קורין:"טוב, אז השיר הבא יהיה...." שיר:"עולם מושלם?" קורין:"איך ידעת?" כמובן שבקטע הזה כבר ריחפתי אי שם (בלב) ברקיע השביעי.. ההופעה ממשיכה! ואז אלונה באה ומבצעת עם קורינה את "שיר לשירה" , פשוט מדהים! אין מילים! ומי אחריה? זוכרים את "שירותרום 2005"? זוכרים את החיילצ'יק ששר עם קורין את "חזקה מהרוח"? ובכן, קורין הזמינה אותו לבמה, והם ביצעו יחד את השיר.. בצורה מדהימה כל כך...(תמונות יועלו מאוחר יותר
) הדרן הדרן הדרן הדרן הדרן הדרן הדרן הדרן ששת המופלאים שבו לבמה, ומה ביצעו הפעם? ניחשתם נכון- "אין לי ארץ אחרת" בביצוע יפייפה... התרגשתי.. באמת... ולאחר מכן את אנטארקטיקה.... אי שם בלב- שמצחיק אותי כל פעם מחדש.. עם הקולות שקורין עושה.. והקהל מתחיל להיתבלבל... ובשיר בכיף! שלא יכלתי להפסיק לחייך ולנוע מצד לצד במרחב הקטן שהיה לי על הכיסא! ואז.... זהו... ניגמר.... עצוב עצוב... ניר ואני לא היינו בטוחות אם ניגמר או לא, עד שהחבר'ה ניתקו את המגברים.. וזה היה עצוב
ואז! דיברנו עם קורין! והיא הייתה מקסימה! ומתוקה! ורותי כמובן! והנגנים החמודים! היה פשוט מעולה,הופעה מצויינת,כיף אדיר.. התרגשות בלתי מועלת על הדעת.. ובשתי מילים: קורין אלאל! לילה טוב!ושבת שלום! שיר
.
עומר וניר, כפי שסיכמנו- שרשרו אותי! ובכן,הכל התחיל שעתיים לפני, כשהגענו בהקדמה אופייניות לתמונע... אמרו לנו שיש הצגה בפנים, אבל אם נהיה בשקט, הם יתנו לנו לשבת בפנים במתחם הספות- מי אנחנו שנסרב להצעה הזאת!? ניכנסנו.. ישבנו וישבנו...זמן ארוך.... לאחר מכן, הגיע בחור שהניח את המספרים על השולחנות.. אנו היינו שולחן מספר 2, בדיוק מול קורין! איזה כיף!