על חלומות וסמים קלים

על חלומות וסמים קלים

אחר-צהריים טובים וחג שמייאח! חשבו לציין ששמחתי לראות שיש עוד אנשים שמתעניינים בנושא ושאני לא לבד או המוזר היחידי... לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא בעיקבות חלומות מוזרים ומצב בריאותי. ...וזה לא שאני מעודד שימוש בסמים קלים(!) אבל לא יכולתי להבחין בשינוי איכות החלומות שלי מאז שהפסקתי לעשן. אמנם לא הייתי משתמש כבד, אפילו לא קל, אך עדיין, בשנתיים האחרונות התחלתי לזכור את החלומות שלי כאשר הם... בצבע! היום אני מסוגל לתאר את החולצה שאחת הדמויות לבשה, את המגע שלה, צבע העיניים, שיער וירידה לפרטים הכי קטנים - כל זאת מבלי לפגוע ברצף השתלשלות העניינים של תסריט החלום. כל המצב המתואר למעלה גרם לי להנות משינה פי עשר ממה שידעתי לפני (בעבר שינה היתה נראית לי כבזבוז זמן נוראי ושיש להפחית בה עד למינימום) ובלהט הדברים אני נמשך לדמיון מודרך אך עדיין לא הצלחתי לחוות דבר דומה ולרוב דעתי מוסחת או שאני נרדם. שאלתי היא, האם ידוע למישהו מהיכן ניתן לדלות תסריטים לדמיון מודרך, רצוי כאלה שמתקשרים לסטרס ולחצים (לאחרונה אני סובל מקיבה עצבנית רק שלא ממש ידוע לי מה גורם ללחצים, לכאורה וגם לי, נראה שאין שום דבר מלחיץ בחיי, אבל הגוף בהנחיית התת-מודע לא משקר). ושוב: אנ ילא ממליץ על סמים. לכל דבר טוב יש גם צד שלילי בעל תופעות לוואי לא פחות קשים. -גוטה-

תסריטים

שלומות גוטה גוטה א. אתה יכול ליצר בעצמך תסריטים, באופן כזה שאתה בוחר את הדימויים אשר ייצגו את המצב הקיים, את מה שאתה רוצה לשנות ואת מצבך אחרי השינוי, ואז מספר סיפור אשר מקשר בין הדימויים ע"י קו זמן לינארי. ב. אתה יכול למצוא בספר של דפנה ואמיר רטר "תקשורת עם התת-מודע" ג. בספר "קולו של מילטון אריקסון" ד. בספר "קליטת מידע נסתר והנחייה פנימית בעזרת תיקשור ומדיטציה של גילה כהן - גם כאן ישנו אוצר קטן של תסריטים מעולים. בהצלחה מיק.

יחפנית

New member
היי רוח מדברית ..... שנה טובה

הצצתי וראיתי שהזכרת את הספר של גילה כהן ...... אתה מוכן לספר לי יותר באריכות על הספר ? מאד מעניין אותי אישית . בברכה אני

אומרים ...

שניתן לספר הרבה מאוד על שוקולד, וגם אפילו לבנות תיזה שלמה על שוקולד, אבל עד שלא טועמים שוקולד, לא באמת יודעים מה זה שוקולד
הספר של גילה נותן הרבה טכניקות והסברים, אך הדבר שאני הכי זוכר ממנו לטובה הוא המדיטציות השונות שהיא מלמדת בו.. אגב עכשיו ששאלת, חיפשתי אותו אצלי רק לגלות שמשום מה ומבצל משהו, העותק שהיה לי לא אצלי יותר, אז אני בהחלט מתכוון לחפש אותו או עותק אחר.. ממליץ לך גם... מיק.

רוח מדבר ענה לך...

וגם אני חושבת שבהמשך נפרסם פה כמה טקסטים... הדמיון המודרך יכול לעזור המון במקרה שלך בגלל שכולו מבוסס על רגיעה. כדאי בהתחלה שמישהו ינחה אותך ואח"כ יעזור לך למצוא דימויים שמתאימים לך שתוכל להשתמש בהם גם בעצמך... רוצה לנסות להיעזר בנו? הגר

למעלה