על חתולים ורשתות

גורדיאן-II

Active member
החתול שלכם קורע את רשת היתושים של החלון?
כן, קורע.
אבל רק אם הוא מטפס עליה. הוא תמיד מטפס.
יש רשת יתושים עמידה לחתולים, היא יקרה, נדירה ולא עמידה לחתולים.
אפשר לשים על הרשת עוד רשת, של גדרות, היא חזקה יותר ומגינה על רשת היתושים. מצורפת דוגמה לרשת מעל הרשת.

קבצים מצורפים

• R.jpg
    R.jpg
    KB 14.3 · צפיות: 5

Yukita

Active member
מנהל
החתול שלכם קורע את רשת היתושים של החלון?
קרעו, כן. כשעברתי לדירה הנוכחית והיה צורך לשפץ, הקבלן הביא רשת חזקה יותר שנראית כמו רשת רגילה. החתולים באמת התקשו לגרום לה את הנזק שגרמו לרשתות בדירה הקודמת, ולכן למרות שיכלו לקרוע אותן לו היו ממשיכים להתעקש - הם ויתרו באיזה שלב והן עדיין די שלמות. עברו מאז כ-5 שנים פלוס, הרשתות עדיין שם, ואולי כדאי להחליף אותן עקב גיל, אבל הן עדיין די שלמות. לא הצלחתי למצוא את הצילום שצילמתי בזמנו עם התוית של סוג הרשת... אבל זו רשת שנראית לחלוטין כמו רשת יתושים רגילה, היא מחומר חזק יותר.

כאמור - חתול ממש עקשן כן יקרע גם את הרשת הזו, אבל הוא יצטרך לעבוד. הח'ברה שלי ניתלו על הרשת כמה פעמים ובהחלט ניסו, אבל למעט הרחבה של כמה מהריבועים הקטנים ברשת הם לא קרעו אותה ולבסוף הפסיקו עם הקפיצות על הרשת.

קרעו, כן. כשעברתי לדירה הנוכחית והיה צורך לשפץ, הקבלן הביא רשת חזקה יותר שנראית כמו רשת רגילה. החתולים באמת התקשו לגרום לה את הנזק שגרמו לרשתות בדירה הקודמת, ולכן למרות שיכלו לקרוע אותן לו היו ממשיכים להתעקש - הם ויתרו באיזה שלב והן עדיין די שלמות. עברו מאז כ-5 שנים פלוס, הרשתות עדיין שם, ואולי כדאי להחליף אותן עקב גיל, אבל הן עדיין די שלמות. לא הצלחתי למצוא את הצילום שצילמתי בזמנו עם התוית של סוג הרשת... אבל זו רשת שנראית לחלוטין כמו רשת יתושים רגילה, היא מחומר חזק יותר.

כאמור - חתול ממש עקשן כן יקרע גם את הרשת הזו, אבל הוא יצטרך לעבוד. הח'ברה שלי ניתלו על הרשת כמה פעמים ובהחלט ניסו, אבל למעט הרחבה של כמה מהריבועים הקטנים ברשת הם לא קרעו אותה ולבסוף הפסיקו עם הקפיצות על הרשת.
Yukita נשמע מצוין אני רוצה לקנות כמוך יש לך איך לעזור לי לזהות אותה?

Yukita

Active member
מנהל
Yukita נשמע מצוין אני רוצה לקנות כמוך יש לך איך לעזור לי לזהות אותה?
חשבתי שאצליח למצוא את צילום התווית שצילמתי בזמנו, אבל לא מצאתי. אזהיר שיתכן מאוד שחתול אחר יצליח במקום בו החתולים שלי "התקלקלו" וכן יקרע את הרשת הזו.

בחיפוש בגוגל מוצאים כמה דברים:

רשת יתושים Strong mash (clear-mesh.co.il)

רשת נגד יתושים חזקה במיוחד - למקומות שצריכים רשת חזקה יותר || בי די סולאר (bdsolar.co.il) מאותה חברה גם הלינק הזה: רשת נגד יתושים חזקה במיוחד | בי די סולאר (bdsolar.co.il)

צריך פשוט לנסות. יתכן שיצליח ויתכן שלא - תלוי גם במידת העיקשות של החתול המסוים המצוי בבית.

החתול שלי לא קורע את הרשתות.
כשהזמנתי חלונות חדשים, איש האלומיניום הציע לי רשתות עמידות לבעלי חיים, אבל אמרתי שבמקרה של החתול הבטטה שלי אין צורך.
כבר שלוש שנים, והנזק היחיד לרשתות נגרם בגלל העוזרת, ולא בגלל החיות בבית.
אני מניחה שהחתול שלי לא אופייני, אבל רציתי ליידע שגם חתולים כאלה קיימים :)

תודה גורדיאן אחלה רעיון במקרה שלי אני חי עם משהי שרגישה לעיצוב אצטרך לחשוב על פתרון אחר

למעלה