golanzikri
Member
החתול שלכם קורע את רשת היתושים של החלון?
כן, קורע.החתול שלכם קורע את רשת היתושים של החלון?
קרעו, כן. כשעברתי לדירה הנוכחית והיה צורך לשפץ, הקבלן הביא רשת חזקה יותר שנראית כמו רשת רגילה. החתולים באמת התקשו לגרום לה את הנזק שגרמו לרשתות בדירה הקודמת, ולכן למרות שיכלו לקרוע אותן לו היו ממשיכים להתעקש - הם ויתרו באיזה שלב והן עדיין די שלמות. עברו מאז כ-5 שנים פלוס, הרשתות עדיין שם, ואולי כדאי להחליף אותן עקב גיל, אבל הן עדיין די שלמות. לא הצלחתי למצוא את הצילום שצילמתי בזמנו עם התוית של סוג הרשת... אבל זו רשת שנראית לחלוטין כמו רשת יתושים רגילה, היא מחומר חזק יותר.החתול שלכם קורע את רשת היתושים של החלון?
Yukita נשמע מצוין אני רוצה לקנות כמוך יש לך איך לעזור לי לזהות אותה?קרעו, כן. כשעברתי לדירה הנוכחית והיה צורך לשפץ, הקבלן הביא רשת חזקה יותר שנראית כמו רשת רגילה. החתולים באמת התקשו לגרום לה את הנזק שגרמו לרשתות בדירה הקודמת, ולכן למרות שיכלו לקרוע אותן לו היו ממשיכים להתעקש - הם ויתרו באיזה שלב והן עדיין די שלמות. עברו מאז כ-5 שנים פלוס, הרשתות עדיין שם, ואולי כדאי להחליף אותן עקב גיל, אבל הן עדיין די שלמות. לא הצלחתי למצוא את הצילום שצילמתי בזמנו עם התוית של סוג הרשת... אבל זו רשת שנראית לחלוטין כמו רשת יתושים רגילה, היא מחומר חזק יותר.
כאמור - חתול ממש עקשן כן יקרע גם את הרשת הזו, אבל הוא יצטרך לעבוד. הח'ברה שלי ניתלו על הרשת כמה פעמים ובהחלט ניסו, אבל למעט הרחבה של כמה מהריבועים הקטנים ברשת הם לא קרעו אותה ולבסוף הפסיקו עם הקפיצות על הרשת.
חשבתי שאצליח למצוא את צילום התווית שצילמתי בזמנו, אבל לא מצאתי. אזהיר שיתכן מאוד שחתול אחר יצליח במקום בו החתולים שלי "התקלקלו" וכן יקרע את הרשת הזו.Yukita נשמע מצוין אני רוצה לקנות כמוך יש לך איך לעזור לי לזהות אותה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.