על טבילת נשים במקווה

נריה360

New member
פשוט חוצפה, איך אתה מעז

לפרסם עלילה כזו, ואתה עוד מזדהה כדתי. איך אפשר לעשות כדבר הזה לרב גדול בישראל?

שרוול

New member
תגובת הרב שרלו - חשוב לקרוא

שים לב, שואל יקר ופזיז. הפניתי את תשומת ליבו של הרב שרלו לעמוד האינטרנט שלך, ולאחר כמה דקות הוא שלח לי את תגובתו באימייל. אני חושב שהיא מדברת בעד עצמה. סבורני שמן הראוי שתתנצל על הדברים שכתבת בפזיזותך ושהתנצלות זו תופיע גם באתר שהעלית וגם בפורומים הרבים בהם כתבת הודעתך זו. ---- תגובת הרב שרלו ---- תגובת המערכת לתגובתך בנוגע ל ``אישה שממאנת לטבול במקווה. `` אני מצטער על תגובה זו בעיקר בשל העובדה כי מדובר בטעות בשבוע האחרון הייתי בחו``ל לשליחות מסוימת של בני עקיבא. באופן כללי, אני עונה קודם לשאלות ולאחר מכן לתגובות. כשחזרתי היו 72 שאלות ממתינות ברשימה ועשרות תגובות, ועוד לא התפניתי לענות לתגובות. תגובה זו ממתינה ברשימה והייתי מתייחס לכל מילה בה, אולם פשוט לא הספקתי. חבל. חבל גם שבאתר שהפנית אותי אליו לא מצויה אפשרות לומר לכותב האתר מציאות פשוטה זו. תגובתו ממתינה במערכת עד שאוכל לענות - היא לא צונזרה, לא נמחקה ולא התבטלה ---- תגובת הרב שרלו ----

אני שמח לשמוע, שתגובתי

תופיע, בסופו של דבר, על דפי אתר מורשת. הייתי אומר שאתה, שרלו, אה...סליחה שרוול פזיז בעצמך בכנותך אותי פזיז כיוון שלא ניתן לכנות בשם זה מישהו שכבר כתב בעבר תגובה שלא נתפרסמה מעל דפי האתר מורשת, והיות ואני יודע שבדר"כ הרב שרלו עונה עוד באותו היום (וראיתי שהמשיך לענות לאחרים), ומאחר וכבר עברו שישה ימים מאז שלחתי את תגובתי, אז היה לי יסוד סביר להניח שה"מערכת" שם החליטה פשוט להתעלם מהתגובה ומהביקורת הכתובה שם. שזה כמובן הדרך הכי קלה. על כל פנים, אני מתנצל בפני "המערכת" שחשדתי שהיא צינזרה את תגובתי (ואפילו שאולי חששה להעביר אותה לכבוד הרב) ואני מקווה שכולנו נצא נשכרים בסופו של דבר מיוזמה זו. מה שיהיה בקשר לאתר הוא, שברגע שהתגובה תפורסם ב"מורשת", הוא יפנה את כולם לשם.

למעלה