על טעויות משלמים....

Reshefgarcia

New member
על טעויות משלמים....

וגם על רקורד של 8-1... דיבב ונדסטס התפטר לפני שעה קלה....בעקבות המאזן האומלל של הדולפינס... ג'ים בייטס,שהיה הדיפנסיב קוארדינייטור,יחליף אותו... מצורף לינק לכתבה בנושא מ ESPN

puppi

New member
למה אריקסון לא לומד מזה???

אוצים את מריוצ'י חזרה!!!

Jerzet

New member
לדעתי

זאת לא אשמתו שקבוצתו כל כך גרועה. הוא מאמן מצויין, אבל מה לעשות שאין לך QB נורמלי, והראננינג באק הכוכב מחליט שהוא מעדיף להתמסטל, והרסיוור המבטיח גומר את העונה עוד לפני שהיא מתחילה.... אבל מישהו חייב ליפול.

dbroncos

New member
ממש לא מסכים

קודם כל, מה זאת אומרת זאת לא אשמתו שהקבוצה כל כך גרועה ? הוא המאמן שלהם כבר 4 וחצי שנים. הוא זה שבוחר את השחקנים ומכין אותם למשחק - הוא אשם. עכשיו, אתה יכול להגיד שהוא לא אשם שהשנה הם הבדיחה העצובה של הליגה, אבל מצד שני, הוא היה צריך ללכת לפני העונה הקודמת, ובטח בסופה. האם הוא אשם שהראסטה מן ברח 6 שבועות לפני תחילת העונה ? לא. אבל, בלי ריקי וויליאמס, מיאמי לא היו מגיעים למאזן הטוב שלהם לפני שנה והוא היה מפוטר כבר אז. האם הוא אשם שהרסיבר התותח שהוא הביא גמר את העונה לפני שהיא התחילה ? לא וכן. לא, כי באמת נגד פציעות כאלה אין מה לעשות. אבל כן, כי אם אתה בונה את העתיד סביב שחקן כשרוני אבל שהיה בעיקר סרטן בשתי הקבוצות הקודמות שלו, אז יש לך בעיה מלכתחילה. ואפרופו בחירת שחקנים, מה זאת אומרת שהוא לא אשם שאין לו קווטרבק נורמלי בדיוק ??? אני חושב אבל לא בטוח במאה אחוז שונסטייד הוא זה שהחזיר את פידלר למיאמי. אבל אני כן בטוח שהוא זה שאחראי לזה שפידלר, שגם לפי ההגדרה שלך הוא _לא_ קווטרבק נורמלי, הוא הקווטרבק המוביל של מיאמי. 5 שנים זה הרבה זמן לנפחות לנסות להביא מישהו אחר. קצת תחרות. משהו. מה ונסטייד עשה ? הוא הביא שנה שעברה את גריסי, שלא הצליח להתמודד עם הצל של אלווי במיאמי, ששם מחכה לו צל יותר גדול - של אבא שלו והעונה המושלמת. והשנה הוא הביא את אי ג'י פילי, שחקן שעד היום פתח רק פעם אחת בכל הקריירה שלו. והוא לקח אותו תמורת בחירת סיבוב שני בדראפט, לא פחות. אז שלום ולא להתראות לאחד המאמנים היותר גרועים בליגה. וואוו. זה יצא קצת יותר חריף ממה שהתכוונתי, אבל מיאמי היא קבוצה שלא מגיעה לה מאמן כל-כך גרוע (אלא אם כן אתה אוהדשל הג'טס, פאטס או הבילס). ועמדת האימון בפוטבול היא כל כך חשובה, ואחת הסיבות שאני מעדיף את הספורט הזה, שלפעמים אני תוהה לפי מה הבעלים של קבוצות בוחרים את המאמנים שלהם. וכן, אריקסון שמוזכר למעלה הוא אחד ה"פייבוריטים" שלי. קצת אחרי הקטן מכולם, מייק מארץ', וקצת לפני נורב טרנר.

FL Marlin

New member
מסכים שוונסדט היה צריך ללכת אבל...

לא הוא מחליט את כל ההחלטות. בשביל זה יש GM שמחליט את מי להחליף את מי להחתים ואת מי לשחרר..... אוהד דולפינס מתוסכל.....

למעלה