על טעם ועל ריח

bruceee

New member
על טעם ועל ריח

יש לי ידידה שיש לה כזה ריח, היא פשוט מסריחה כזאת. אני לא יודע למה אבל ככה היא, וזה לא שרק אני שם לב לזה, גם החברים שלי כל הזמן צוחקים עליה מאחורי הגב. ויש אפילו חבר שלי שהיה פעם חבר שלה ואמר שכשהם היו ביחד היה פשוט מסריח. אז השאלה שלי היא אם כדאי לעשות משהו בנידון, כלומר להסב את צומת ליבה לזה או שלא. ואם כן אז איך עושים דבר כזה בלי להעליב אותה? בכל זאת היא ילדה עדינה מאוד ובכלל זה ממש מעליב להגיד את זה למישהו.

האור!!!

New member
יש לי רעיון בשבילך

ביום הולדת שלה תקנה לה ארגז של בשמים או דואודורנטים או שסתם תפתיע אותה בתנות כאלה לאור ידידות או דברים כאלה או שתגיד את זה להורים שלה והם יגידו לה וככה אם לא תפגע מימך...

!~!~sweet angel

New member
לדעתי..

אתה צריך בעצם בעצם לא צריך אלא חייב להגיד לה את זה. כי תראה.. אם היא באמת ידידה שלך והיא באמת חשובה לך, אז תגיד לה את זה בצורה עדינה. אחריי הכל היא ידידה שלך.. וידידים צריכים לעזור אחד לשני לא?! אז פשוט תגיד לה את זה בצורה הכי עדינה שאתה יכול קארין

דיאודורנטים ובשמים לא יעזרו

כי ברב המקרים זו בעית הגיינה אחרת, ולשים בושם על זיעה זה אחד הדברים הכי דוחים שיש. אין ברירה אלא להעביר לה את המסר באיזשהו אופן, וזה יכאב ויעליב, אבל אחרי כמה זמן, במבט לאחור, היא תכיר תודה למי שהיה לו אומץ לעזור לה.

בעיקר על ריח!

יש אנשים שריח הגוף שלהם הוא חריף מאחרים, וריחות יכולים לנבוע מסיבות אילה ואחרות. אני כן מציע לך לדבר עם אותה ידידה אך בעדינות שלא תפגע בה ותגלה רגישות לבעיה שלה, חשוב לא פחות כאשר אתה פונה אליה שתהיה עם פתרונות לבעיה כדי שהיא תדע שאתה רוצה לסיע ולא לגלות חוסר רגישות. שלומי

עדן*

New member
לספר

דבר איתה בעדינות ותנסה לייידע אותה בבעייה. אתה חייב לספר לה! תחשוב על זה שהיא מסכנה ושאם תספר לה את רק תעזור לה בסופו של דבר, אז אל תתבייש ולך אליה! עדן

יש לי רעיון קצת מוזר

תביא איתך ספרי לבצפר ובלי שהיא תשים לב תרסס עליה ככה על הבוקר בלי זיעה ובלי כלום......ככה תעשה במשך כל היום......והיא תריח פשוט נהדר!!!!! אני ממליצה על ספרי סנו של השירותים בריח אורנים

למעלה