על טרמפים לחיפה, קורסים וחששות

tikva2

New member
על טרמפים לחיפה, קורסים וחששות

שנייה לפני שאני מתחילה ללמוד חטפתי רגליים קרות. אני גרה ועובדת בחיפה ופתאום גיליתי ש: 1. הנסיעות לבר- אילן הן סיוט. איך אני אמורה להגיע לשיעור ב8 בבוקר או לסיים ב 10 בלילה כשהנסיעות אורכות כשעתיים פלוס? (הנסיעות בתוך העיר אורכות יותר מהנסיעות הבין עירוניות!) 2. פיזור הקורסים על פני הימים הוא בלתי מתחשב (פעמיים או שלוש בשבוע) איך אתם עושים את זה ומצליחים להחזיק עבודה? האם יש הרצאות שאין בהן חובת הגעה (מלבד המתוקשבים?) לאלו מכם שכבר עשו או עושים את זה, אנא ספרו לי על פתרונות אפשריים למצב. האם אפשר לארגן טרמפים לצפון? האם אפשר לוותר על הגעה לקורסים ובמקום זה ללמוד בבית מקלסר ולגשת למבחן? אודה על כל תגובה. ת.

cool miki

New member
ואני חשבתי שלי יש בעיות בבית ספר...

אני רק בכיתה י' ואני חשבתי שלי קשה.... החומר שאני לומדת בבית ספר הוא בטח כלום לעומת מה שאת תילמדי...שיהיה לך בהצלחה!
אה, ולגבי הנסיעות לבר אילן - אם איו לך אוטו (ואין גם לחבר שלך או להורים שלך, שאת יכולה לשאול מהם את הרכב), אני מציעה לך לקחת מונית ספיישל או לברר אם יש הסעות....אולי יש הסעות וככה הבעיה שלך תיפתר!!

g i g o

New member
הכל יסתדר בסוף

א. באיזה תואר מדובר ? רוב הקורסים דווקא כן מסודרים כך שאפשר לדחוס הרוב באותם הימים. ב. אם מתחיל שיעור ב-8 או ב-10 שווה מניסיוני לצאת הרבה יותר מוקדם. עדיף לשבת בקפיטריה שעה ומשהו ולקרוא עיתון בשקט מאשר להיתקע בפקקים. ג. אם אין ברירה אפשר לוותר על חלק מהקורסים וללמוד אותם במעלה הדרך. אי אפשר תמיד לסדר שהכל יסתדר. ד. ללמוד בבית ? זה תלוי מי המרצה וכמה הוא מקפיד וכו'. ככלל במחלקה לא ראיתי שעושים יותר מידי בעיות על היעדרויות אולם חלק משמעותי מתהליך הלמידה נפגע. ה. אני לא מכיר את השיקולים, אבל ככלל אכן יותר קל לגור קרוב ולעבוד קרוב. רוב האנשים עושים כן בתקופת הלימודים. אבל זה כבר אישי. בהצלחה !

למעלה