על יד על הלב , אפשר להתפרנס מאטסי ?

על יד על הלב , אפשר להתפרנס מאטסי ?

שלום לחברי הפורום ,

אבא של אשתי , צלם מחונן. הצעתי לו להירשם לאטסי ולמכור את התמונות כהדפס על קנבס.
הוא לא מכר עד היום תמונה אחת ועברה כבר חצי שנה. מאוד מתוסכל, והוא שאל אותי : " עם יד על הלב , אפשר להתפרנס מאטסי ? "
הוא סיפר לי שבאינטנרט רואים הרבה סיפורי הצלחה של עסקים קטנים ופחות רואים את אלו שכשלו , אלו שלא צלחו.
מתי זה זמן סביר להבין שהמוצר לא טוב מספיק למכירה או לא איכותי מספיק ?
לפני השיחה איתו יצא לי לרפרף באטסי וראיתי דברים נחמדים וראיתי דברים שלא הייתי מעיז להעלות למכירה. ומצד שני יש כל כך הרבה קונים בעולם שאי אפשר לדעת . . .
יש לכם עצות איפה הוא טועה עם החנות ?
אני בכוונה לא פירסמתי אותה כי הוא אדם מאוד מופנם ולא רצה חשיפה.
איך מקדמים את החנות שלו ?

עם יד על הלב אתה לא תתפרנס מכלום

וזה כולל את ההופעות בכוכב נולד.

בנוגע ל"למה החנות שלו לא מצליחה " - אם אתה רוצה לא לקבל חשיפה, לא תקבל חשיפה, ואם לא תקבל חשיפה, לא יגיעו לחנות שלך קונים ואתה תתלונן ש"אי אפשר להתפרנס מאטסי".

criti2

New member
... ע״י חשיפה, רק איפה שאפשר... כאן, שם ובכל מקום

AmorArt

New member
בחנות באטסי, בדיוק כמו בחנות רגילה

זה לא מספיק לפתוח את החנות ולקוות שעוברי אורח פשוט יכנסו ויקנו,
החנות צריכה להיות ברחוב שאנשים שמחפשים מוצרים כאלו ילכו לקנות אותם- באינטרנט אתה צריך לפרסם ולשווק במקומות הנכונים למי שמחפש את המוצר שלך
העיצוב של החנות צריך להיות מזמין, הצגת המוצר צריכה להיות מושכת, פירוט המוצר בהיר ומובן, הכותרות של המוצרים והתגים צריכים להיות רלוונטים למה שלקוחות יחפשו כשירצו לקנות את המוצר וכו'

בקיצור זה עולם שלם, שצריך ללמוד לחקור ולהשקיע בו כדי להצליח. לדעתי מכירות בכלל לא מבטאות את טיב המוצר- אם אתה משווק כמו שצריך אתה תמכור ואם לא-אז לא!

חלק מהלמידה והחקירה זה לשאול שאלות לגופו של עיניין וללמוד מהתשובות- לא לפרסם את החנות זה צעד מוזר- רק אם תפרסם והרבה תוכל להצליח וללמוד. זה משול לזה שיש לך חנות בקניון אבל אתה לא מגלה ללקוחות באיזה עיר ואתה רק מקווה שמי שבטעות עבר ליד יכנס!

בקיצור,
אם חמך לא מעוניין בחשיפה ובהתעסקות היתי ממליצה לו לסגור את החנות או לקחת משהו שזה מקצועו שיטפל ויקדם את החנות במקומו- רק לאחר הניסיון הזה הוא יכול לדעת אם זה באמת מצליח עבורו או לא.
בהצלחה

pram

New member
אני מתפרנס מאטסי

אם אכן אתה רציני, תעשה מחקר.
זה לא כמו איביי, אתה צריך להבין בכתיבת כותרות, תיאור מוצר ו-tags.

כמו כן, הדבר הכי חשוב הוא תמונות של המוצר. יש הבדל בין לדעת לצלם ובין לדעת לצלם למכירה.

שוק הצילום כמו כל שוק באטסי הוא די רווי אבל עם קצת ידע, נסיון וסבלנות אני לא רואה סיבה לא להצליח.
אני ממליץ לך בחום לצרף פה לינק לחנות כדי ששאר המשתתפים יוכלו לעזור.

בהצלחה

criti2

New member
אפשר שתספר מה אתה מוכר ומצליח להתפרנס ממנו באטסי? סקרנית

pram

New member
היי סקרנית

יש לי חנות לתיקים ונרתיקים למחשבים וציוד אלקטרוני.

לימיצ

New member
אתה מזכיר לי, שכשהעליתי פעם מוצרים לאיביי צילמתי בחושך, מרחו

מרחוק ומטושטש כי פחדתי שיעתיקו...
איפה החנות? מי עוד יודע עליה חוץ ממך וממנו?
אי אפשר למכור כשמסתתרים. מכירה באטסי מורכבת גם מהבנה במכירה לאינטרנט (כתבו לך כאן, כותרות, תיוג וצילומים) וגם
משיווק (ישיר, מדיה חברתית , גם וגם..)

אני חושבת ששווה להבין אם הוא רוצה למכור או לפרסם בגלריה לצפייה בלבד
ומשם להחליט פנינו לאן..

yifat3213

New member
קשה למכור באטסי תמונות מודפסות

לא הייתי בונה על זה. יש לא מעט חנויות של צלמים שמוכרים תמונות אווירה/נוף וכו' באטסי, ורובם לא מצליחות. יש מוצרים שמצליחים יחסית באטסי ויש מוצרים שפחות. צילומים פחות. יש מעט מאד חנויות כאלה שמצליחות להתרומם באטסי.

למעלה