על יום אתמול....

טלטולה

New member
על יום אתמול....

אתמול נפגשתי עם איזה ידיד שלי, ישבנו בת"א בבית קפה על החוף וחזרנו לאוטו, רק התסכל עליי עמד לו
ואז באנו לנסוע והתחלתי לשחק לו בזין תוך כדי נסיעה, הבחור נסע לאט באמצע ת"א, הסתכל עלינו איזה אחד שהיה עם גי´פ זה היה ממש פדיחה חחחחחהה והפסקתי כי לבחור לא היה נעים, לא שאני מכירה אותו אבל לא נורא. חברו התקשר אמר לי בשיא הספונטניות אם אני רוצה לבוא לחבר שלו לאורגיה הייתי בהלם כאילו בחיי היום יום שלו הוא עושה את זה. לא הסכמתי לא יודעת למה להמרות שאני מתה להיות עם 2 גברים או יותר. בסוף הלכנו למקום שקט מצצתי לו את הזין המדהים שלו, הוא גם ליקק לי בטירוף את הכוס הקטיפתי שלי
והרטוב בטירוף! ואז חזרנו מרוצים, אמרתי לו שעוד שבוע יהיה לי בית לבד שהוא בא לפצות אותי!!! הוא אמר לא לדאוג פיצוי ואפילו ריבית אחרי שאני אהיה איתו אז נלך לחבר שלו ונבצע את זממי על שתיהם
טלי!

סיפורך נורא מדליק ומעניין, אבל..

נשאר בגדר סיפור באינטרנט ( עבורנו לפחות ) אז... בא לך להצטרף לזוג שנראה מגניב ( וכמובן גם נשלח לך תמונות שיהיה לך קל להחליט ) ? במציאות .... לא ברשת... מחכים לך, מחורמנים וחמים :)))

latino28

New member
hi

i`m male south american 28 years olde 1.76 78 kg blue eyes blond hair 16 cm with a lot of experiences in the menage swing field so if you are intrested please contact me in my mail [email protected] and we will trade pics and phone number kisses latino

icyice

New member
מדהים

טלי הסיפור שלך פשוט נהדר ומגרה במיוחד מכיוון שאני מת על אוראלי אני כל כך אוהב שבחורה מוצצת לי וכשאני יורד לה אני אפילו גומר מרוב גירוי

למעלה