על ילדות שנגזלה ושאר ירקות....

KISHKOSHA

New member
על ילדות שנגזלה ושאר ירקות....

זה הטור שלי!, ואני רק רוצה להזיכר שזאת דעתי האישית וסבבה למי שלא חושב ככה!, אז אל תקפצו עלי אם תקראו חלילה משהו שיפגע בכם!. בגיל 9 חודשים סחבה האמא לבית אולסן (שכחתי איך קוראים לה) את מרי קייט ואשלי, שתי המלאכיות שלה לאודישן לתפקיד מישל טאנר. התאומות המתוקות הקסימו את המפיקים והן קיבלו את התפקיד, מזל טוב, כוכבות חדשות נולדות. דעתי האישית שזה כל כך אכזרי ומגעיל לקחת 2 ילדות קטנות, לדחוף אותן לעולם הזהור לפני שהן אומרות א-ב-א. למרי קייט ואשלי לא הייתה כל זכות בחירה, ועובדה שאשלי פולר הקטנה בכתה בפרקים הראשונים כל פעם שמצלמה התקרבה אליה. שצער גידול בנות ירדה מהמסכים, כולנו חשבנו שזהו, ימי הזהור של האולסניות תמו, אבל לא, הבנות שכרו את בובי ת´ורן (חביב הפורום הידוע לשמצה...) והוא הזניק את הקרירה של אשלי ומרי קייט כמו אסטרואיד. הבנות גדלו ויצרו אימפריה שלמה הכוללת ספרים, סרטים, קו אופנה ועוד הנושאת את שמן. מעריצים, חתימות וכל מה שהתלווה לזהור הבלתי פוסק של התאומות החל טיפה להיות מעיק, כבר קשה לצאת עם חברים, ואולי הם בכלל החברים שלך רק מהפירסום שלך? מהיותך סטאר?. בית ספר רגיל? תשכחו מזה, בין כל הנסיעות המטורפות לבנות יש זמן קצר ללימודים עם מורה פרטי, זה נראה לכם נורמלי שאנחנו קמים שעת 0 וילדות באותו גיל כמנו מצטלמות? חותמות?!?!. הבנות בכל רגע היו יכולות להגיד קאט! נמאס לנו! אנחנו רוצות להיות ילדות רגילות, אבל אולי ההורים דחפו? או רוברט ת´ורן? או אולי ההצלחה עלתה להן טיפהלה לראש? והן כל כך מוקסמות מההערצה שהן לא רוצות שזה יפסיק, מי יודע? נ.ב לקוראי ידיעות אחרונות, תקראו ב7 ימים את הכתבה על עמית מכטינגר, ואז תבינו למה אני מתכוונת. שרשרו תגובות!

מריה12

New member
לדעתי...את בכלל לא יכולה לדעת..

אם הם לא אוהבות את זה.. ואם הם לא נהנות מזה שכולם אוהבים אותם.. והרבה חושבים שהן פשוט מושלמות.. ואת לא יכולה לדעת שהן לא אוהבות את זה שיש להם מורה פרטי.. ומרי קייט בכתה כי המצלמות זה דבר גדול ומפחיד לילדה בגיל 8 חודשים.. ואם התאומות לא היו נהנות מזה אני לא חושבת שהם היו ממשיכות להופיע להוציא וליצר דברים, וכשהם את רוברט ת´ורן כמו שאמרת שזה היה בגיל שהסידרה "צער גידול בנות" ירדה מהמסכים, אז זה אומר שבסביבות גיל 6 שכרו את רוברט ת´ורן, אני חושבת שבגיל הזה לבנות כבר היתה דעה אם הן נהנות מול המצלמות או לא.. ואני בטוחה שבגיל 6 אם הם לא היו נהנות הן היו אומרות שהם לא רוצות להמשיך.. ואני כלל לא מתנפלת עליך, אני רק אומרת את דעתי.. אך אם זאת דעתך, סבבה לך
זה הכול

omer wild

New member
זאת דעתי....

קודם כל בגיל 6 אתה לא ממש מבין מה רוצים ממך ומה מצפה לך בעתיד ! לפחות לא כמו שהן יודעות עכשיו מה זה בעצם להיות כוכב ! והן גם אמרו שהן לא זוכרות הרבה מצער גידול בנות ! והטור שרשמת היה נחמד !! אהבתי את הדרך שכאילו את רואה בעייני התאומות !

gsh10

New member
דבר ראשון

אני לא חושבת ככה זה כיף להיות מפורסם אבל זאת דעתך!

PURPLE CHICKEN

New member
אני ממש מסכימה!!! ../images/Emo13.gif

זה גם בערך המסר שניסיתי להעביר ב"הלוואי והייתי ילדה רגילה..."- כתבה שכתבתי אתמול! אותו עיקרון.... בגיל 6 אין לנו עוד ממש דעה והן בטח לא ידעו מה זה אומר להחתים את רוברט למנהל שלהן! הן לא ידעו שעוד 4 שנים בערך הן כבר יהיו אימפריה שלמה!!! רק עם דבר אחד אני לא מסכימה- זה לא כל כך פשוט לקום פתאום ולהגיד "קאט", זה לא עובד ככה... זה הרבה יותר מסובך... עם כל כך הרבה מעריצים, סרטים, סדרות, מוצרים ועוד כל כך הרבה, אתה לא יכול לקום יום אחד ולהחליט שנמאס לך, THE SHOW MUST GO ON!!! אולי היה שלב שהן רצו להפסיק ולא יכלו... אבל באמת יכול להיות שההצלחה סינוורה אותן... אבל בכל מקרה, עם הרעיון הכללי אני ממש מסכימה! ונראה לי שהקטע הכי קשה להן זה החברים- כשאתה מפורסם אתה לא יכול לדעת מי חבר שלך בזכות מי שאתה או רק בגלל שאתה מפורסם... כולם חושבים שזה הדבר הכי כיף בעולם להיות מפורסם ומצליח אבל תחשבו על זה, כל כך הרבה מפורסמים נקלעים לצרות (ואני מדברת על סמים, אלכוהול, אנורקסיה וכו´) אז אולי זה בעצם לא כל כך כיף- אולי זה קשה ומלחיץ! במקרה של מרי קייט ואשלי זה אולי לא בדיוק ככה, אבל תזכרו שעולם הזוהר לא כל כך זוהר!!!!! ואני לא אומרת את זה מכתבות בעיתונים, אלא מאנשים אמיתיים שאני מכירה ואמרו לי את זה!!!

למעלה