על כוס קפה,סוף הספור????????

טוליפ.

New member
תחושה ,על סמך המציאות..

בשבועות האחרונים,הולכים ומתמעטת אותה חבורה נהדרת של משתתפים,שליוותה את הפורום מתחילת דרכו.גם אפרת,אותה אני מעריך ביותר,ממעטת להשתתף,אם בכלל.וכל זההחל עוד לפני מות אמו של אגוז...אם ביום ממוצע המשתתפים הוא שלושה(+-),בה בשעה שבפורומים מקבילים,עשרות רבות של משתתפים,בלא שאני מתייחס כלל לתוכן,ולמסרים המועברים,תחושתי היא שהפורום שנסק תחילה אלעל, צונח בצניחה חופשית לקראת התרסקות...יתכן שמיעוט ההשתתפות,כפי שגם קורה בפורום המקצועי שאני מנהל,על הורים וילדים,זו בעייה של רטינג,שהנהלת הפורומים בפרט,והנהלת תפוז בכלל,חייבת להתייחס אליה,ולחשוב מה כדאי לעשות אישית,החלטתי לנסות את דרכי ככותב שירה,בפורום שירה וספרות,כאן בתפוז, שהוא הרבה יותר חי ותוסס.

חן.

New member
אני שותפה לתחושה שלך...

הבחנתי שנהיה כאן קצת ``דליל``, אך אולי זו דרכה של כוס קפה בכלל, יש ימים ``טובים`` ויש ימים ``רעים``, וזה מתבטא בקפה... :-(

אפרת.א

New member
טוליפ /גרא יקר...

החבורה הנהדרת - אינה מתמעטת, היא נשארת אותה חבורה נפלאה - אלא ש...לפעמים קורה שמתפזרים לכאן ולכאן. אתה מנסה דרכך בפורום השירה, אחר בפורום 40 וכן הלאה - אשריכם , זה טוב ונפלא! היו פעמים ששערי בית הקפה היו חסומים לבאים...כמו כן היו פעמים שלא בדיוק היה זמן חשק או בכלל...(צריך לזכור שיש חיים מחוץ ל..) מקווה שזמן השהייה של כל אחד מאיתנו יהיה הזמן הנכון אותו הוא מקצה עבור העניין. ובאשר לכתיבה - ב``קליק`` אחד , קטנטן - אתה גם שם וגם כאן - אז...? באשר לי: אשתדל לשמוע/לקרוא , להשמיע/לכתוב כמה שאוכל יותר. שיהיה לכולנו שבוע נפלא וקסום. שלך - איריס

שרי42

New member
טוליפ

טוליפ

לפעמים רגעים או ימים של שתיקה באים בעקבות מבוכה, ביישנות או סתם כי מאד עסוקים, אך לפעמים שתיקה היא בעצם אגירת כח להתחדשות, לפריצה בתנופה. בבית הקפה הזה, מיד בכניסה יש תחושה נעימה וחמה, תמיד מתקבלים עם חיוך רחב וגם אם בעל בית הקפה לא ממש נמצא, אנחנו, כלקוחות קבועים, יכולים להכין בעצמנו את הקפה, לפתוח את המקרר לטעום מהכבודה, להנות משיחה נעימה ומהחברותא (מי שנמצא). ואם המקום הזה חשוב לנו, נפיץ את השמועה, כי אין כמותו בכל המדינה, נכניס לתוכו חיים, שמחה, נשחיל איזו בדיחה, שיר, סיפור, אגדה ומישהו כבר אמר שסוף היא תמיד התחלה חדשה... אז יאללה........להתפרע....... הייייייי , אני את הקפה שלי אוהבת עם סוכרזית וקצת חלב, תודה

למעלה